2011-2012 Basketbol Sezonluk Kombine Kartları

• Konbuyu başlatan Necati Başaran
  • Başlangıç tarihi
Kombine satışı bayramdan sonra yükselecektir. Şahsen kombine almak için bayram iyi oldu ve işin daha da zorunlu yanı bi çok üniversite 19'unda açıldığı için insanlar 15i civarı gelecekler İstanbul'a. Bu yüzden şu anki rakam gayet iyi. 7sinde kombinemi alacağım , satış devam eder değil mi ?

biz iki arkadaş aldık
1500 civarı satılmış şimdiye kadar
benim beklediğimden daha az bir rakam
ben 4-5 bin civarı kart satılır diye düşünüyordum
umarım sezon başlayana kadar en azından 3 bin i geçer

biz iki arkadaş aldık
1500 civarı satılmış şimdiye kadar
benim beklediğimden daha az bir rakam
ben 4-5 bin civarı kart satılır diye düşünüyordum
umarım sezon başlayana kadar en azından 3 bin i geçer

1500 rakamı Sadece Tribündür umarım ve Temenni ederim saha içi tükendi çünki sadece saha içi ve protokol zaten 1000 civarıdır diye tahmin ediyorum.

Saha içi pota arkası kombineleri hala satıştaymış henüz tükenmemiş saha içinden almak isteyenlerel duyrulur.

ben de saha içi pota arkasından kombinemi aldım,
beleşçilerin maçların %90una gelmeyeceğini ve yanlardan da maçları seyredebileceğimi düşünüyorum

telefondaki arkadaşlar da gayet kibardılar, keşke onlar diğer saha içi biletleriyle ilgili saçma kararları uygulamak zorunda kalmasalardı

4000 kombineye ulasmaliyizki bazi takimlarin futbol kombinesi kadar basketbol kombinesi satabilecegimizi kavratalim bazi cevrelere.

Yarın kombinemi almaya gideceğim ama bir sorum var. Aslantepe'ye en son maç günü olmayan bir gün gittiğimde metro çıkışındaki kapı sürgülüydü ve yolun karşısındaki çıkıştan çıkıp yürümek zorunda kalmıştım. Artık açık mı o kapı, gidenler nasıl gitmişti? Bir de kombine satışı stadın hangi bölümünde yapılıyor, gazeteci ve VIP girişinden mi gireceğim?

Abicim o metro çıkışı akşam 18:00 kadar açık oluyor, kombineler doğu tribün girişinde satılıyor görürsün zaten.

Dün gittim ama metro çıkışı kapalıydı. Yağmurda yukadan dolanmayı da gözüm yemedi. Mailde durumu söyleyince de
Metronun giriş ve çıkış kontrolünün Galatasaray'ın kontrolünde olmadığını eminim ki siz de biliyorsunuzdur. Tüm resmi yazışmalara rağmen metro çıkışını ulaşıma açmayan Ulaşım A.Ş. ye bu konuda ki şikayetlerinizi iletebilirsiniz.
diye bir cevap geldi. Keşke Store'dan falan da satış olsaydı. Biletix'e bile razıydım.

Ulaşım A.Ş'den gelen mail de böyle ;

"Sayın Erenkara,
Başvurunuz ilgili birimlerimize iletilmiş olup; GS Kulübü'nün 18 Eylül tarihine kadar kombine satışının devam edeceği, bu tarihten sonra kombine satışı yapılmayacağını ve bu tarih itibariyle tünel bölgesinin sadece GS kulübü personelinin giriş çıkış saatlarinde açılması yönünde kurumumuza talep yaptığı bilgisi edinilmiştir. Bununla birlikte; kombine satışı devam edecekse GS yönetiminin tünel girişinin açılmasıyla ilgili tekrar talep yapması gerekmektedir.

Ilginize teşekkür eder, iyi günler dileriz."

Maç günleri dışında metro girişi kapalı yani. Maç günleri de kombine satışı yok. Otobana çıkıp kısa yoldan paraşütle stadın önüne atlayacağım o olacak.

Ulaşım A.Ş'den gelen mail de böyle ;

" tünel bölgesinin sadece GS kulübü personelinin giriş çıkış saatlarinde açılması yönünde kurumumuza talep yaptığı bilgisi edinilmiştir. Bununla birlikte; kombine satışı devam edecekse GS yönetiminin tünel girişinin açılmasıyla ilgili tekrar talep yapması gerekmektedir.

Ilginize teşekkür eder, iyi günler dileriz."

Maç günleri dışında metro girişi kapalı yani. Maç günleri de kombine satışı yok. Otobana çıkıp kısa yoldan paraşütle stadın önüne atlayacağım o olacak.

Personelin giriş saatinde gitmeyi denemek çözüm olabilir tabi mümkün ise birde telefonlada almak mümkün diye biliyorum ayrıca o tarih nereden çıkmış Futbol kombinesi için son gün falan mı basketbolu da unuttular mı acaba ?

Barış Twitter'dan söylediğim gibi ben de alamadım kombineyi henüz. Önümüzdeki hafta uygun zaman olursa birlikte gidip alabiliriz istersen.

Barış Twitter'dan söylediğim gibi ben de alamadım kombineyi henüz. Önümüzdeki hafta uygun zaman olursa birlikte gidip alabiliriz istersen.
Dün futbol kombinemdeki sorundan dolayı stada gittim.Özel araç ya da taksi dışında seçenek yok.Taksiyle gittim,çıkışta da saolsun bir görevli dışarı çıkıyordu,beni merkezi bir yere bıraktı.Ben de henüz almadım basketbol kombinesini,uygun olduğunuz bir gün gidelim beraber.

arkadaşlar kombine kartları ne zaman kargolamaya başlayacaklar? benim evde posta olayı sıkıntılı, geleceği tarihlerde apartman girişini sürekli yoklamam gerekecek de.