2011-2012 Basketbol Sezonluk Kombine Kartları

• Konbuyu başlatan Necati Başaran
  • Başlangıç tarihi
Bu arada Efes ve Fener'in maçlarında dikkat edildi ise özellikle bench arkasındaki saha içi tribün tamamen değişmiş durumda o tribünden yenileme yapan arkadaşlar maçları geçen seneki poziyondan izleyemeyecekler muhtemelen özellikle sıranın başındaki koltuklar artık bench'in arkasına değil hakem masasının-spikerlerin arkasına denk geliyor.Ortadaki blok kaldırılmış ve daha dar br tribün yapılmış orası basın tribünü olmuş .Benck arkası tribünde ortaya doğru uzamış.

Futbol maçlarına 30 bin kişi geliyor, kurarsın metronun çıkışına bir çadır, tüm salonu kombine satacak talep toplarsın

Kurarsın Galatasaray lisesinin önüne bir stand, bir Cumartesi günü 5bin tane bilet satarsın ama yapmıyorlar, hep başarıyla gelen rüzgarı kaçırıyorlar

şu olaydan sonra bile kombine 1500-2000 de kalırsa çok yazık

Bir kartla iki kombine alınabiliyor mu? Bilgisi olan var mı?

Ben biraz önce 113 numaralı bloktan 4 sıradan iki adet kombine satın aldım (GS Bonus ile). Eşimle birlikte mümkün olduğunca tüm maçlara gitmeye çalışacağız, geçtiğimiz yıl Fenerbahçe Ülker serisinde gözlemlediğim 113. blokta pek fazla koltuk numarasının önemsenmediğiydi. Umarım bu sezon özellikle Euroleage maçlarında koltuk numarası olaylarına dikkat edilir.

GsBonus haricindeki kartlara taksit yapmıyorlarmış.

Biz de kombine almayıveririz ne olacak.. Niyetleniyoruz, kendimizi ayarlıyoruz ama önümüze engel çıkarıyorlar.

GsBonus kullanmayanlar zaten bu takımın taraftarı değil !

Yazık.

Maalesef koltuk numarası olayına dikkat edileceğini hiç sanmıyorum
Her maça büyük miktarda beleşçi giriyor ve herhangi birisini yerinden kaldırmayı denesen 5 bin kişi daha yer değiştirmek durumunda kalır

eşinizle gidecekseniz protokolün yanları ve üstü epey sakin oluyor tavsiye ederim

Her maça büyük miktarda beleşçi giriyor ve herhangi birisini yerinden kaldırmayı denesen 5 bin kişi daha yer değiştirmek durumunda kalır

eşinizle gidecekseniz protokolün yanları ve üstü epey sakin oluyor tavsiye ederim

Aslında 203'ü çok istemiştim ama satmadılar bir türlü, (ki basketbol kombine satış sayfasındaki fiyat tablosunda vardı) mecburan 113'ü tercih ettim. Özellikle çok dolu maçlarda sorun olacak gibi.

Kombine benim üstüme olabiliyor mu yoksa 18 yaş sınırı var mı? Bir de illa stada mı gitmek gerekiyor kombine almak için ?

Kombine benim üstüme olabiliyor mu yoksa 18 yaş sınırı var mı? Bir de illa stada mı gitmek gerekiyor kombine almak için ?

Telefonla alınabiliyor, bana yaş falan sormadılar, hatta 2. kombine için isim bile sormadılar.

212-305 19 40 numaralı telefon satışların yapıldığı telefon ama ben ulaşana kadar çok uğraştım bağayı yoğun bir numaraydı :)

Beyler kombinemizi alalım destek olalım. Tribünde satılmayan birçok kombine varmış.Eğer bana klübün menfaati değil paranın menfaati lazım diyorsanız hesaplama yapalım.

Kombine hem bayan hem erkek basketbolda geçerli.
Hem Avrupada Hem Ligde Hem Kupada varız
Ligde 30, Avrupada 10,Kupada 10 maç (En kötü İhtimal) x2. Size 100 tane maç eder.
100 tane maça gidemem önemli olanlara ve play-offlara giderim diyorsanız,
Ligde play-offlarda en az 7(x2), avrupada 10 maça yakın bir civarda önemli düzeyde maça çıkacağız.10(x2)

Size 34 maç etti. Bu sene tribün bileti fiyatları 10 lira olacak. 10.34 = 340

Kombine Fiyatı = 150
340-150 = 190 lira.
190 liraya 19 maç kâr ediyorsunuz.

Kısacası kombine sudan ucuz. Hâlen almayacağım diyorsanız bence yok yanlış bir fikirdesiniz. Hem sudan ucuz hemde Euroleague'de takıma destek gerek ! Bunca senedir başarı bekliyorduk. Tam zamanı şimdi. Neredesiniz ?

Acaba şu ana kadar kaç bin kombine satılmış merak ediyorum.En son 3 bin kombineyi geçtik diyorlardı şimdiki rakam hakkında net bilgisi olan var mı acaba?

Geçtiğimiz yıl Efes'in Euroleage maçlarında 100lü koltuklara kontrol ederek oturtuyorlardı, ama bizde hiç öyle olmadı. Umarım en azından Euroleague maçlarında yaparlar koltuk kontrolünü :(

İnternetten başvuru yapmadan alamıyor muyuz kombineyi ?

Ayrıca hangi bloktan alalım GsBasket ekibi ortak biryer var mı ?