2011-2012 Basketbol Sezonluk Kombine Kartları

• Konbuyu başlatan Necati Başaran
  • Başlangıç tarihi
Bu takımı yalnız bırakmayalım , bu takim her türlü destegi hakediyor ,150 liraya hem erkekler hem de bayanlarda harika maclar izleme şansımız mevcut..

ben sahsen alacaktım kombineler ilk cıktıgında bir arkadasta vardı benimle beraber alacaktık ama ark parayı harcamıs :s bende tek basıma almayı pek istemedim ama simdi gerekirse borc alıp almaya calısacagım kombineyi hem bayanlar hem erkeklerin euroleague de oldugu ve ikisininde ligde ilk 2-3 takım icinde oldugu bu senede takımı yalnız bırakmak gercekten cok yazık olur

ya ben abim için alsamda kendime almamıştım tüm maçlara gidemem gibi geliyor üni derslerinden dolayı gibi geliyor ama almakta istiyorum eurolig maçları ne kadar olur onu merak ediyorum .

ya ben abim için alsamda kendime almamıştım tüm maçlara gidemem gibi geliyor üni derslerinden dolayı gibi geliyor ama almakta istiyorum eurolig maçları ne kadar olur onu merak ediyorum .

10 olsa 8 maç (top 16'ya kalırız diye düşünüyorum) 80 TL üzerine 70 daha koyup tüm maçları kapatmak çok mantıklı kaldı ki 12 taksit :)

aralıkta askere gideceğim için almamıştım ama hemen hemen bütün euroleague maçlarını izleyip öyle gideceğim o yüzden bu hafta ilk işim hemen 2 kombine almak olacak..