2011-2012 Basketbol Sezonluk Kombine Kartları

• Konbuyu başlatan Necati Başaran
  • Başlangıç tarihi
Zaman hangi oyuncuyu transfer edelim , F8 mi yaparız yok F4 yapmalıyız konusunu tartışma zamanı değil , bu takım Eruroleague katılarak büyük iş başardı , sıra bizde , kombinemizi alalım , salonları dolduralım ...

Bugün öğle saatlerinde ben de Türk Telekom Arena' ya giderek kombinemi aldım. Kombine satış rakamlarını sorduğumda ise saha içi+tribün toplamının şu anda 1500 civarında olduğu cevabını aldım. Bu sayı pek tabi ki 12000 kapasiteli Abdi İpekçi Spor Salonu için çok az.

Euroleague' e katılım hakkını elde ettikten sonra bir canlanma olduğunu söylediler ama yine de bu sayı hiç yeterli görünmedi bana.

Bende formu doldurdum ama eğer geri dönerlerse kartı almak için stada gitmeye gerek var mı yine?
Bir de peşin ödeyeceğim ben, peşinde de indirim var mı?
Son olarak stad dışında başka bir stand kurulmadı mı kombine içiin? Geçen mail attım ama kimse dönmedi ilgililerden.

Arda abi eurolige katılma maçları öncesinde rakam 1200dü yani 4 günde 300 bence fena değil daha da satılır benim gibi Gs bonusu olmayanlarda alamadığından olay bu kadar az kalıyor öğrenci olarak bir anda 150tl veremem diğer kartlara taksitte olmayınca durum böyle .

Şu mantıgı hiç anlamıyorum zaten. Kombine almaya hevesleniyorum ama taksit yaptırmak için GS bonus kart şartı

koyuyorlar önümüze. En azından ögrenci kesime bir takım imtiyazlar sunulmalıydı.. Onur renktaşın dedigi gibi bir

anda çıkarıp 150 lira veremeyiz ki.

Şu GS Bonus saçmalığının artık son bulması gerek.Hem Gs Bonus istiyorsun, Hem öğrenciye kartı vermiyorsun

Yüzlerce Öğrenci belkide sırf bu yüzden kombine alamıyor

Madem illa Gs Bonus diyorsun, konuş banka ile 150Tl limitli kart verilsin öğrenciye

Şu GS Bonus saçmalığının artık son bulması gerek.Hem Gs Bonus istiyorsun, Hem öğrenciye kartı vermiyorsun

Yüzlerce Öğrenci belkide sırf bu yüzden kombine alamıyor

Madem illa Gs Bonus diyorsun, konuş banka ile 150Tl limitli kart verilsin öğrenciye

kardeş tam kanayan bir yaraya parmak basmış diğer bankalar öğrenciye zorla kredi kartı verirken maalesef garanti ve denizbank vermiyor sırf bu yüzden kaç maçı kaçırıyor öğrenciler buna acil bi çözüm bulunması gerekir bu konuda birşeyler yapmalıyız bence e mail yoluyla falan...

Kartım halen elime ulaşmadı maçların başlamasına az kala yaklaşık 20 gün önce aldım kartı verilen numarayı aradığımda bu hafta gelecek deniyor ama anlamadım ben n ezaman gelcek

Umarım birisi şu öğrenci kesminin sesini duyar ya GS bonus Kartı ver ya da diğer kartlara da taksit yaptır bu durum olduktan sonra çok çok rahat 4binlere çıkarız .

Klübümüzün GS+BONUS'u taksit konularında tek seçenek bırakması kabul edilir bir davranış değil.
Bunu yönetime bir şekilde iletmemiz gerek.
Öğrenci arkadaşlara nacizane tavsiyem, GS+BONUS kartı olan yakınları üzerinden kombine almaları veya aile büyüklerine GS+BONUS'u tavsiye etmeleri.

formu doldurdum. Ne arayan var ne soran. İşte bu kafadan dolayı hiçbir işin sonunu getiremiyoruz. EL'e katılmışsın. İnsanlar gaz. Maçların yarısından fazlasına gidemeyeceği halde kombine almak istiyorlar. Ama bir zahmet arayıpta şu kombineyi satmıyorsun...