renktaşlar bir sorum olacak ?? stada kombine için gittiğimizde kombine kartı anında alamıyormuyuz ? yani daha sonra almak için tekrar mı gitmek gerekiyor yoksa hemen veriyorlarmı ??
renktaşlar bir sorum olacak ?? stada kombine için gittiğimizde kombine kartı anında alamıyormuyuz ? yani daha sonra almak için tekrar mı gitmek gerekiyor yoksa hemen veriyorlarmı ??
almanya maçında açık olursa ozaman ordan alalım,yoksa kimsenin arayıp sordugu yok....Stada basketbol kombinesi almak için gidildiğinde; bir form doldurup kombine ücretini ödemek suretiyle kombine kartını o anda teslim alabiliyorsun.
Kısacası eğer ki stada gitme imkanınız varsa internet den rezervasyon yapmakla ugrasmayın derim. Kombine stand ın da yeteri kadar personel olmadıgı icin telefonla geri dönüşler gecikiyor diye düşünüyorum.
Sonunda alabıldık kombınemızı cok sukur 2 tane
Kızgınlığımız daha uzun süremedi ve bizde gittik 3 tane aldık bugün kombine.
Satılan kombine sayısı ise 1.800' u geçmiş Kutay Abi, 2.000'ne doğru yaklaşmakta. İlk hedef 3.000 miş, nihai hedef ise 5.000. Zaten satışa çıkan kombine miktarıda 5.000 .
Saha içini boşver abi, hatırlatma şimdi Dolu tarafından bakarsak olaya çıkan kombinelerin yüzde 30 küsürü bitmiş şuanda. Ben sezon içinde düşünülen bilet fiyatlarınıda sordum. Büyük ihtimal lig maçları için 5, eurolig maçları için 10 tl olarak düşünüyorlarmış. Kombine bedavadan öte birşeye geliyor yani. 3.500-4.000 seviyesine gelirsek bence güzel bir iş yapmış oluruz.
Yok Kutay Abi, saha içi hariç 1.800 tane satılmış diye biliyorum ben. Adam da öyle gibi söyledi bana ama ben yanlış anlaşmış veya o adam yanlış anlatmış olabili. Sadece alt kesimi satışa sunduk orasıda 5.000 kişiye tekabül ediyor. Şuanda 2.000'ne yakın kombine satıldı dedi. Belki alt kesim derken saha içinide saymıştır.
Edit:Şimdi aklıma geldi yeşil kesimden yani saha içi hariç alt kısım için bunları söylemişti.