2011-2012 Basketbol Sezonluk Kombine Kartları

• Konbuyu başlatan Necati Başaran
  • Başlangıç tarihi
renktaşlar bir sorum olacak ?? stada kombine için gittiğimizde kombine kartı anında alamıyormuyuz ? yani daha sonra almak için tekrar mı gitmek gerekiyor yoksa hemen veriyorlarmı ??

renktaşlar bir sorum olacak ?? stada kombine için gittiğimizde kombine kartı anında alamıyormuyuz ? yani daha sonra almak için tekrar mı gitmek gerekiyor yoksa hemen veriyorlarmı ??

Stada basketbol kombinesi almak için gidildiğinde; bir form doldurup kombine ücretini ödemek suretiyle kombine kartını o anda teslim alabiliyorsun.
Kısacası eğer ki stada gitme imkanınız varsa internet den rezervasyon yapmakla ugrasmayın derim. Kombine stand ın da yeteri kadar personel olmadıgı icin telefonla geri dönüşler gecikiyor diye düşünüyorum.

Biraz banka reklamına girecek belki ama şimdi cep telefonuma bir mesaj Akbank'dan geldi Axess'e 100 TL üzeri tüm alışverişlerde faizsiz/ücretsiz 3 taksit fırsatı diye GSBONUS'u olmayan ama Axess'i olan arkadaşlar belki faydalanabilir.

Stada basketbol kombinesi almak için gidildiğinde; bir form doldurup kombine ücretini ödemek suretiyle kombine kartını o anda teslim alabiliyorsun.
Kısacası eğer ki stada gitme imkanınız varsa internet den rezervasyon yapmakla ugrasmayın derim. Kombine stand ın da yeteri kadar personel olmadıgı icin telefonla geri dönüşler gecikiyor diye düşünüyorum.
almanya maçında açık olursa ozaman ordan alalım,yoksa kimsenin arayıp sordugu yok....

Kızgınlığımız daha uzun süremedi ve bizde gittik 3 tane aldık bugün kombine.
Satılan kombine sayısı ise 1.800' u geçmiş Kutay Abi, 2.000'ne doğru yaklaşmakta. İlk hedef 3.000 miş, nihai hedef ise 5.000. Zaten satışa çıkan kombine miktarıda 5.000 .

Kızgınlığımız daha uzun süremedi ve bizde gittik 3 tane aldık bugün kombine.
Satılan kombine sayısı ise 1.800' u geçmiş Kutay Abi, 2.000'ne doğru yaklaşmakta. İlk hedef 3.000 miş, nihai hedef ise 5.000. Zaten satışa çıkan kombine miktarıda 5.000 .

Tşk Eren tribün kombinesi çok az satılmış demek ki saha içinin bittiğini düşünürsek.

Saha içini boşver abi, hatırlatma şimdi :) Dolu tarafından bakarsak olaya çıkan kombinelerin yüzde 30 küsürü bitmiş şuanda. Ben sezon içinde düşünülen bilet fiyatlarınıda sordum. Büyük ihtimal lig maçları için 5, eurolig maçları için 10 tl olarak düşünüyorlarmış. Kombine bedavadan öte birşeye geliyor yani. 3.500-4.000 seviyesine gelirsek bence güzel bir iş yapmış oluruz.

Saha içini boşver abi, hatırlatma şimdi :) Dolu tarafından bakarsak olaya çıkan kombinelerin yüzde 30 küsürü bitmiş şuanda. Ben sezon içinde düşünülen bilet fiyatlarınıda sordum. Büyük ihtimal lig maçları için 5, eurolig maçları için 10 tl olarak düşünüyorlarmış. Kombine bedavadan öte birşeye geliyor yani. 3.500-4.000 seviyesine gelirsek bence güzel bir iş yapmış oluruz.

Umarım olur ama pek iyimser değilim Euroleague ivmesi ile bir kıpırdanma olur ama mevcut tabloya bakacak olursan 1000 tane bile tribün satılmadı deme ki malesef..Bir de yine malesef önemli bir kesimin gözünde basket maçları "beleş" bu imaj giderilmediği sürece istenen patlama zor olacak.

Yok Kutay Abi, saha içi hariç 1.800 tane satılmış diye biliyorum ben. Adam da öyle gibi söyledi bana ama ben yanlış anlaşmış veya o adam yanlış anlatmış olabili. Sadece alt kesimi satışa sunduk orasıda 5.000 kişiye tekabül ediyor. Şuanda 2.000'ne yakın kombine satıldı dedi. Belki alt kesim derken saha içinide saymıştır.

Edit:Şimdi aklıma geldi yeşil kesimden yani saha içi hariç alt kısım için bunları söylemişti.

2000 rakamı az değil beyler,dahada satılacaktır.Şöyle 4000 civarı bir rakam süper olur.

Geçen yıla kadar 4000 kişilik salon yaptırıyordu yönetim.Vay be ne vizyonmuş.:D

Yok Kutay Abi, saha içi hariç 1.800 tane satılmış diye biliyorum ben. Adam da öyle gibi söyledi bana ama ben yanlış anlaşmış veya o adam yanlış anlatmış olabili. Sadece alt kesimi satışa sunduk orasıda 5.000 kişiye tekabül ediyor. Şuanda 2.000'ne yakın kombine satıldı dedi. Belki alt kesim derken saha içinide saymıştır.

Edit:Şimdi aklıma geldi yeşil kesimden yani saha içi hariç alt kısım için bunları söylemişti.

Sırf tribün ise 1800 hiç fena değil o zaman toplam'da 3000 civarı yapar ki geçen sene tribünden çok çok az satılmıştı.

Bu arada diğer cardlarla peşit alıp 3-4 taksitle ödendiğinde sanırım 5 TL civarı bir faiz ancak biner .Gs Bonus'a yüzde on indirim ve 12 taksit yapıyorsun diğer kartlara da indirimsiz 4 taksit yapsan ne olur ?

Ayrıca sadece alt taraf tribün kombinesi çıktığına göre sanırım ve temenni ederim kombine alanların tribünde en azından kartlarını aldıkları bloklar da oturması ile ilgili birşeyler düşününlüyor.Bu durumda tribün kombinesi almak demek sadece maddi açıdan kara geçmenin ötesinde daha iyi yerden maç izlemeyei de sağlayacaktır.

Ki bu sezon federasyon koltuk numaraları konusunda dikkatli olunması gerektiği ile ilgili bir açıklmaya yaptı diye biliyorum

Resmi siteden tribün kombinesi alanların (en azından) kombine aldıkları bloklara oturabilmeleri için gereken önlemlerin alınacağı deklare edilse belki faydası olur.