Yarın(cumartesi) stadta satış yapılır mı ne dersiniz?
Sırf tribün ise 1800 hiç fena değil o zaman toplam'da 3000 civarı yapar ki geçen sene tribünden çok çok az satılmıştı.
Bu arada diğer cardlarla peşit alıp 3-4 taksitle ödendiğinde sanırım 5 TL civarı bir faiz ancak biner .Gs Bonus'a yüzde on indirim ve 12 taksit yapıyorsun diğer kartlara da indirimsiz 4 taksit yapsan ne olur ?
Ayrıca sadece alt taraf tribün kombinesi çıktığına göre sanırım ve temenni ederim kombine alanların tribünde en azından kartlarını aldıkları bloklar da oturması ile ilgili birşeyler düşününlüyor.Bu durumda tribün kombinesi almak demek sadece maddi açıdan kara geçmenin ötesinde daha iyi yerden maç izlemeyei de sağlayacaktır.
Ki bu sezon federasyon koltuk numaraları konusunda dikkatli olunması gerektiği ile ilgili bir açıklmaya yaptı diye biliyorum
Yarın(cumartesi) stadta satış yapılır mı ne dersiniz?
Cumartesi günleri satış var mı ?
geçen seneye ait bu.bu sene kulüp kendi üstlendi kombine satışını." Galatasaray Cafe Crown Erkek Basketbol Takımı ve Galatasaray Medical Park Kadın Basketbol Takımı 2010-2011 sezonluk kartları Biletix üzerinden satılıyor. http://www.biletix.com/event.htm?id=LFCBS "
Giriş yaptığımda satış gözükmüyor bilgisi olan var mı bu durumla ilgili?
Arkadaşlar telefonlar arayıp birkaç bilgi almak istiyordum. Acaba hangi numarayı aramam gerekiyor?
Arkadaşlar telefonlar arayıp birkaç bilgi almak istiyordum. Acaba hangi numarayı aramam gerekiyor?
305 19 40 numaralı hattan da yardımcı olurlar. Yoğun olurlarsa doğal olarak bakamıyorlar telefonlara ama bir beş dakika kadar denerseniz elbet açıyorlar.
cumartesi günleri satış var , pazar günleri yok.
Teşekkürler, haftasonları çalışıyorlar mı acaba? Arasam ulaşabilir miyim?