2011-2012 Basketbol Sezonluk Kombine Kartları

• Konbuyu başlatan Necati Başaran
  • Başlangıç tarihi
Ben kombine almayı çok istiyorum ama her maça gidemem ama en az 20 maça giderim diye düşünüyorum. Yine de kararsızım, derbilere gitsem bile yeter benim için ama veto yeme ihtimalim var annemden.

ben telefondan almıştım kombinemi.gecen gün telefondan bir arkadaşım daha kombinesini aldı.ayrıca saha içi kale arkasında da az yer mevcut oldugu bilgisini verdiler.ilgilenenlere duyrulur.

Perşembe günü internetten form doldurmuştum. Arayan soran olmadı. Bu işleri daha profesyonel yapmak gerek. O kadar güzel bir kadro kur, transfer yap, taraftarı tribüne çağır ama gelmek isteyene yardımcı olma. Olacak iş mi bu?

Ben de aradım bir kaç kez ancak meşgul ya da açan olmadı. Soracaklarım var benim, açan olmadığından hala muallaktayım. Şimdi kombinemi almak için illa ki stada mı gitmem gerekiyor? Adrese gönderim yapmıyorlar mı? Ben izmir'deyim bir de. Benim adıma biri gelip alabilir mi? Telefonda iken satış işlemi yapılmış oluyor mu? Yoksa o işlemlerde mi kombineyi almaya gidince yapılıyor?

Bu arada kombine alıp senede sadece 3-5 maça gelecem gibi algılanmasın ;)

Saha içi ilk sırada yer kaldı mı ? Babam almayı düşünüyor da . Cevaplarsanız sevinirim.

bende bugün aldım kombinemi. hemen biteceğini zannetmiyorum. 2000 e yakın satış olduğu bilgisini verdiler bugün.(saha içi dahilmi değil mi bilmiyorum )
stada ulaşırsanız 10 dakikada işiniz bitiyor.

bende bugün aldım kombinemi. hemen biteceğini zannetmiyorum. 2000 e yakın satış olduğu bilgisini verdiler bugün.(saha içi dahilmi değil mi bilmiyorum )
stada ulaşırsanız 10 dakikada işiniz bitiyor.

Hocam Telefonla satıi daha doğrusu form doldurunca geri donuyorlardı o olay tamamen kalkmışmı illaki stada gitmek mi gerekiyor bilgin varmı yada telefonla kombinesini alan arkadaşlar hangi numaradan aldı soyleyebilirlermi?