2011-2012 Basketbol Sezonluk Kombine Kartları

• Konbuyu başlatan Necati Başaran
  • Başlangıç tarihi
Geçerli olması lazım, yanlış bilmiyorsam dernek çok bilet alıp bunları klübe geri veriyor, klüp de bu yerleri maç günleri satışa çıkarıyor.

bugün giden arkadaşlar 101 den kombine alamadılar o blokta yer kalmadı diye...ki ben alırken ekranda görmüştüm daha önce full satılmıştı..
ama biletixte maça o bloktan bilet satışı var...

Bugün gittim 119'dan kombine aldım. Benim gördüğüme göre 112-113-114-101 de yer yok. 111-115-119'da satışlar devam ediyordu.

Biletix'in sitesine bakıyorsunuz. Kombine olan tribünlerin biletlerini satıyorlar. Olacak iş değil!

İnternet üzerinden formumu doldurdum fakat 3 gündür dönüş yok. iş yoğunluğundan karşıya geçemiyorum. mecburen telefon üzerinden satın alabileceğim. umarım en kısa zamanda satın alabirim.

satışa çıkar çıkmaz 114 bloktan işyerinden 1 arkadaşla biz de aldık.alan bir de arkadaşına aldırırsa rakamı çok daha hızlı artırırız.bugünkü zaferden sonra 2500 barajı h.sonu geçilir umarım renktaşlar.

2500'ü aşmıştır muhtemelen çünkü birkaç gün önce arkadaşa o banta gelindiği söylenmiş.Şöyle 4000'ini bulsa mükemmel olurdu.Biletlilerle beraber en kötü maçlarda bile 5000 kişi olurduki,buda A.İpekçi'yi cehenneme çevirmek için yeterli bir rakam olurdu.Zaten önemli maçlarda full oluyor,orasını konuşmaya bile gerek yok!

Babam çarşamba günü almış kombineyi.Çok mutlu oldum 111.bloktaymışım.Çok mutluyum çok sevinçliyim.Bir sorum olacak kartta yazan yere oturmak mı gerekiyor her maçta ? yoksa salonda boşluklar olduğunda istediğimiz yere oturabiliyormuyuz ?

Babam çarşamba günü almış kombineyi.Çok mutlu oldum 111.bloktaymışım.Çok mutluyum çok sevinçliyim.Bir sorum olacak kartta yazan yere oturmak mı gerekiyor her maçta ? yoksa salonda boşluklar olduğunda istediğimiz yere oturabiliyormuyuz ?
doğrusu herkesin kendi koltuğuna oturmasıdır. ancak ben bu yaşıma geldim tribün kısmında biletimde veya kombinemdeki koltuğumu göremedim:D erken gelen oturur yani tirbünde. saha içi farklı herkes yerine oturur.