Ben bu koltuk işinin tamamen kontolsüzlükten olduğunu düşünüyorum, takip edenler hatırlayacaktır 2010'daki dünya basketbol şampiyonasında Abdi İpekçi'de oynanan maçlarda gayette herkesin yerine oturacağı bir yapı kuruldu. Her kapı girişine görevlileri yerleştirirseniz, tribünler birbirine bağlı da olsa kimse kimsenin yerine oturamaz.
Geçtiğimiz yıl Fenerbahçe serisinde de gördük ki, taraftar profilinin çoğu bir birine saygısız insanlardan oluşuyor, devre aralarında tribün altlarının halini hepimiz gördü ki resmen tilki çıkarak kadar duman altıydı, neredeyse salona girecekti dumanlar. Bence bu yıl bedava bilet uygulamasından tamamen vazgeçilmeli önüne geleni salona doldurmamalı yönetim, elbette destek çok önemli, ama bazı arkadaşlar maç izlemiyorlar; futbol değil ki bu bir 10 sn bile sahaya bakmasan çok şey kaçıyıyorsun.
Benim naçizane önerim illa ki ultraslan gibi taraftar gruplarına yer ayırılacaksa diğer çoğo takımın yaptığı gibi pota arkasında yer ayrılması ve diğer yerlerdeki koltuklara sahibinin oturacağı bir yapıya geçilmesi yoksa bu yıl da basketbol izlemek özellikle kalabalık maçlarda eziyet olacak.