2011-2012 Basketbol Sezonluk Kombine Kartları

• Konbuyu başlatan Necati Başaran
  • Başlangıç tarihi
Ben bu koltuk işinin tamamen kontolsüzlükten olduğunu düşünüyorum, takip edenler hatırlayacaktır 2010'daki dünya basketbol şampiyonasında Abdi İpekçi'de oynanan maçlarda gayette herkesin yerine oturacağı bir yapı kuruldu. Her kapı girişine görevlileri yerleştirirseniz, tribünler birbirine bağlı da olsa kimse kimsenin yerine oturamaz.

Geçtiğimiz yıl Fenerbahçe serisinde de gördük ki, taraftar profilinin çoğu bir birine saygısız insanlardan oluşuyor, devre aralarında tribün altlarının halini hepimiz gördü ki resmen tilki çıkarak kadar duman altıydı, neredeyse salona girecekti dumanlar. Bence bu yıl bedava bilet uygulamasından tamamen vazgeçilmeli önüne geleni salona doldurmamalı yönetim, elbette destek çok önemli, ama bazı arkadaşlar maç izlemiyorlar; futbol değil ki bu bir 10 sn bile sahaya bakmasan çok şey kaçıyıyorsun.

Benim naçizane önerim illa ki ultraslan gibi taraftar gruplarına yer ayırılacaksa diğer çoğo takımın yaptığı gibi pota arkasında yer ayrılması ve diğer yerlerdeki koltuklara sahibinin oturacağı bir yapıya geçilmesi yoksa bu yıl da basketbol izlemek özellikle kalabalık maçlarda eziyet olacak.

dershanem var diyerek almamayı düşünüyordum ama takımın bu kadar iyi olması,Euroleague ve play off maçlarında dışarıda kalabilme ihtimalimi görünce almaya çalışacağım bende,her ne kadar haftasonu oynanacak çoğu maça gelemeyecek olsam da :(

Arkadaşımla ben Kombinemizi Aldık Ve Maçlara Hazırız Sadece Pota Arkaları Kalmıs Büyük Bir Satım Var Gercekten Bu Sene Dolu Salona Oynatırız İnşallah.

Yani pota arkaları hariç tribün kombinesi bitmiş mi eğer öyle ise süper haber ? Bir de metro çıkışı açık mı ?

Bu ortalıkta gezen 4000 küsür kombine satıldı söylemleri doğrumu acaba?

Kombine almaya giden arkadaşlar rakamı sorup buraya yazarlarsa memnun olurum.Nerde olduğumuzu görmek istiyorum.

Yok canım o rakamı aşalı çok oldu,bizzat satış yapan kişi 3 bine dayandığını söyledi.Bu dediğimede bayaa oluyor yani.Kadınlarımız filan kupayı almamıştı.Eurolig'e girdiğimizin ertesi günü zaten 2400 rakamına ulaşılmıştı.

Pazar günü 15.00 sularında aldığımda 2500'lerde(sahaiçi ve tribün birlikte) demişti görevli, c.tesi günü de 200-250 arası satış olmuş onun için de çok iyi diyorlardı. Ancak çalışan arkadaş daha anlayışlı olsa en azından kendi aramızda konuştuğumuz fikirleri, önerileri üstüne iletmeyi geçtim "tabi ki iletirim" diye avutsa da kafi ancak her cümlesini Beşiktaş'a getirip, taraftara laf sokmaya çalışmasa daha iyi olacak. Kulübün en alt kademesinden en üstüne kadar profesyonel olarak çalışanlardan Galatasaraylı olmayan birileri illa ki olacaktır. Ancak Galatasaraylı olmayanlar da bu durumun altında ezilip yakışık kalmayan hareketlerden uzak durması gerekir. Yoksa bir tarafımızı düzeltirken başka taraflarımızı bozmaya uzun bir süre devam ederiz.

Pota arkası hariç her yerin bitmesi hikayesi de kombineler sadece birinci katlardan satılıyor, yani saha kenarına denk gelen tribünlerin ikinci katları da kombine ile bitmiş değil. Öyle hesaplarsak sonra hayal kırıklığına neden olabilir.

Konuşulan rakamlar sadece tribün değil mi idi ? Eğer ikisi birlikte ise 1000 civarı saha içi olsa tribün 1500'-2000lerde demektir.

Basketbol kombine satışlarında galiba Beşiktaş'ın futbol kombine şatışlarında elde ettiği sayıyı geçtik. Onlarda 3 bin civarıydı galiba futbol kombine satışı

Sayı 3 binmiş bu arada,güzel rakam.4 bin olursa tadından yenmez.10 bin kişilik bir salon için 4 bin kombine güzel bir rakam.Gönül isterki 5 bin olsun yarı yarıya kombineli olsun.

Sayı 3000e yaklaşmış. Daha dün sordum kombine almaya gittiğimde. Bu arada kombine almak da yürek işi maşallah. Bi an kendimi GTA karakteri gibi hissettim. 1 saat soğukta kapının açılmasını bekle. Sonra görevlileri ikna et kapı için. Kavga et biraz. Sonra gir ve nakit yok ile karşılaş. Bi posta da orda da kavga et. Daha sonra Denizbank Atm'si ile sorununu halletmeye çalış.(halledilmesi imkansız , fake görev bu :) ) Daha sonra ordaki görevliyle anlaş senin yerine karttan çekim yapsın. Parayı ona ver ve git stada bak. Boşken iyi duruyo , sonra arkanı dön dışarı çıkarken ordaki elemandan ateş iste. Kırmayacak seni merak etme. Bu arada görev süresi 2 saat. 7de kapı kapanacak haberin olsun. Metro kapısına geldiğinde görev bitiyor. Alın size tam çözüm :)