arkadaşlar benim için yabancılardan vazgeçilmez olan fowles..ve tabii ki hoca değişimi.ilk önce hoca değişimini görelim ondan sonra trasnfere bakalım bence...
bu takımdan eğer Taurasi ve Fowles giderse onların yerini dolduramayız,bence en önemli konu devşirmeden önce takımdaki yabancıların kalmasıdır,devşirme meselesi avrupadan çok lig için önemli olan birşey,ben bir oyuncu devşirelecekse latoya yada paris olabilir diyorum ama öncelikle Diana,Fowles elde tutulmalı avrupada kupa kaldırmak için bu oyunculara ihtiyaç var,lig şampiyonluğu yerine avrupada kupa için kadro kurulmalı,bir takımda geniş kadro önemli ama ilk beşin iyiyse aksilik olmazsa(sakatlık)yine şampiyon olabilirsin,iki sene önce spartak şampiyon olurken Dee ve Fowles kırk dakika oynuyordu ilk beş oyuncusu otuz dakikanın üstünde süre alıyordu(Bırd,Taurasi,Zogota,Mc Carville,Fowles)diğer oyuncular çok az oynuyordu bizde şöyle bir beşle oynarsak(Hammon,Taurasi,Alba,Wauters,Fowles)kupayı alabiliriz ama bunun için Taurasi ve Fowles'u takımda tutmalıyız(ben Fowles kalacağını düşünüyorum ama Taurasi'yi ikna etmek lazım).Devşirme meselesindede bence nevlin iyi bir oyuncu, Hollingsworth Rusya'ya gitmişse Nevlin iyi bir seçenek olabilir, sonuçta Hollingsworth'da tanımadığımız bir oyuncu sadece istatisdiklerine bakarak konuşuyoruz oynadığı takım çok sıradan bir ekip o takımdaki istatisdiklerinin pek fazla bir önemi olduğunu düşünmüyorum,ona bakarsak Nevlin'de Botaş ve son avrupa şampiyonasında iyi oynuyordu,Nevlin dışında bizim ligden bence latoya yada paris olabilir,bizim Young'da süper olurdu ama o kabul etmez...
Face de GS basketbol habelerinde Galatasaray Nevin Nevlin ile transfer görüşmelerine başlamıştır deniliyor. ne kadar doğru bilmiyorum ama umarım doğru değildir. Rakibin çok daha iyi bir ouuncu devşireceği ve bizim de onların bıraktığı oyuncuyu almamız hiçte olumlu bir gelişme olmaz. Sayın yöneticilerimiz burayı okuyorlarsa lütfen böyle bir hata yapmasınlar. Taraftarı soğutur resmen bu gelişme.