Dee kalcaksa zaten kov degisikligi kesin hatta kimin gelecegi de belli o kalcaksa, mantikli dusunup kadin basketbolunu takip edenler de tahmin edebilirler o kisiyi.
sana katılıyorum Fowles ve Taurasi mutlaka kalmalı eğer aksi bir durum olursa El'de şansımız olmaz,benim için ligin bir önemi yok El'de bir hedefleri yoksa oynamasınlar,bu takımın hedefi fb'yi ligde geçmek yerineavrupada şampiyonluk olmalı,ama herhalde yönetimin böyle bir hedefi yok,bunun dışında en son toplantıda bizim yöneticilerin hangi akla hizmet 2+2 istediğini anlamıyorum!!!Taurasi ve Fowlesı kaybedersek direk şubenin kapısına kilit vuralım zaten, son haber Nevin Nevlin için transfer görüşmelerine başlanmış, sen gelmek için can atan Birseli alma git nevlini transfer et, böyle rezillik olmaz, bu sene 100-200 kişiye oynayan takım seneye salonda 10 kişi bulursa dua etsin..
Taurasi ve Fowlesı kaybedersek direk şubenin kapısına kilit vuralım zaten, son haber Nevin Nevlin için transfer görüşmelerine başlanmış, sen gelmek için can atan Birseli alma git nevlini transfer et, böyle rezillik olmaz, bu sene 100-200 kişiye oynayan takım seneye salonda 10 kişi bulursa dua etsin..
Çocukluğundan beri Galatasaray'lı Birsel'i etik olmaz diye almayan bir yönetim Nevlin'i alırsa, benim ve taraftar tarafından çekeceği vardır.
Böyle birşey hiç bir zaman söz konusu olmadı.
Işıl Alben ile bir röporajında bahsi geçmişti bu konu. Bunu tartışarak boşuna laf kalabılığı yapmak gereksiz. Birsel kaliteli bir oyuncu mu? Evet. Geçen sene almak için bir şans geldi mi eline? Evet.
Ne Birseli almak için bir sansımız oldu, ne de Birsel Galatasaray'a gelmek istiyor. Yani cevap hayır.
sen transfer için girişimde bulunmazsan bir teklif götürmezsen alıp alamayacağını zaten bilemezsin, bu konuda kız voleybol şubesini takdir ediyorum, en azından gidip görüşüyorlar teklif götürüyorlar, neslihanından nerimanına, sedasından baharına kadar alabilirsin yada alamazsın ama sonuç olarak bir çaba sözkonusu..
(Birsel konusunda anlatılanlara yakındır, üstüne düşülseydi bizdeydi bu sezon)...öyle birşey yok diyenler neye istinaden söylüyorlar..
Önder abi Taurasi ve Penny Ros casares iddalarına inanalımmı bir açıklık getirirmisin
Birsel Vardarlının menejerine sorarsanız GS'den kim sizinle transfer görüşmesi yaptı diye (isminin gizli kalmasını istemediyse) kim olduğunu söyler..