2011/2012 Sezonu İçin Transfer Dönemi

Dee kalcaksa zaten kov degisikligi kesin hatta kimin gelecegi de belli o kalcaksa, mantikli dusunup kadin basketbolunu takip edenler de tahmin edebilirler o kisiyi.

Taurasi ve Fowlesı kaybedersek direk şubenin kapısına kilit vuralım zaten, son haber Nevin Nevlin için transfer görüşmelerine başlanmış, sen gelmek için can atan Birseli alma git nevlini transfer et, böyle rezillik olmaz, bu sene 100-200 kişiye oynayan takım seneye salonda 10 kişi bulursa dua etsin..

Taurasi ve Fowlesı kaybedersek direk şubenin kapısına kilit vuralım zaten, son haber Nevin Nevlin için transfer görüşmelerine başlanmış, sen gelmek için can atan Birseli alma git nevlini transfer et, böyle rezillik olmaz, bu sene 100-200 kişiye oynayan takım seneye salonda 10 kişi bulursa dua etsin..
sana katılıyorum Fowles ve Taurasi mutlaka kalmalı eğer aksi bir durum olursa El'de şansımız olmaz,benim için ligin bir önemi yok El'de bir hedefleri yoksa oynamasınlar,bu takımın hedefi fb'yi ligde geçmek yerineavrupada şampiyonluk olmalı,ama herhalde yönetimin böyle bir hedefi yok,bunun dışında en son toplantıda bizim yöneticilerin hangi akla hizmet 2+2 istediğini anlamıyorum!!!

Bende bunu anlamıyorum gelmek için can atan kız gider de FB ile 5 yıllık sözleşme nasıl imzalar ya ?! Bırakın yani bence Birseli gelmek istediğini (benim kendi görüşümdür ) Nevlin MElisadan iyidir süre de alırsa bizde yararlı olur arkadşlar .

Nevin Nevlin'in transferinden bahsediyorlar, kafayı yedi herhalde yönetim. Hadi Ceyhun'u anlarım adamın niyeti belli, adam belliki kendini kovdurmaya uğraşıyor. Yönetim Ceyhun istiyor diye gidip Nevlin'i alamaz, almamalı.

Çocukluğundan beri Galatasaray'lı Birsel'i etik olmaz diye almayan bir yönetim Nevlin'i alırsa, benim ve taraftar tarafından çekeceği vardır.

Böyle birşey hiç bir zaman söz konusu olmadı.

Işıl Alben ile bir röporajında bahsi geçmişti bu konu. Bunu tartışarak boşuna laf kalabılığı yapmak gereksiz. Birsel kaliteli bir oyuncu mu? Evet. Geçen sene almak için bir şans geldi mi eline? Evet.

Ama sen bu sene Nevin Nevlin'i alıyorsun. Mantık?

Işıl Alben ile bir röporajında bahsi geçmişti bu konu. Bunu tartışarak boşuna laf kalabılığı yapmak gereksiz. Birsel kaliteli bir oyuncu mu? Evet. Geçen sene almak için bir şans geldi mi eline? Evet.

Ne Birseli almak için bir sansımız oldu, ne de Birsel Galatasaray'a gelmek istiyor. Yani cevap hayır.

Bende çok isterim Birsel ile Işılı bu forma altında izlemek, son Avrupa şampiyonasında neler yaptılar beraber gördük ama şu an için imkansız. Ancak milli takımda izleriz.

sen transfer için girişimde bulunmazsan bir teklif götürmezsen alıp alamayacağını zaten bilemezsin, bu konuda kız voleybol şubesini takdir ediyorum, en azından gidip görüşüyorlar teklif götürüyorlar, neslihanından nerimanına, sedasından baharına kadar alabilirsin yada alamazsın ama sonuç olarak bir çaba sözkonusu..
(Birsel konusunda anlatılanlara yakındır, üstüne düşülseydi bizdeydi bu sezon)...öyle birşey yok diyenler neye istinaden söylüyorlar..

sen transfer için girişimde bulunmazsan bir teklif götürmezsen alıp alamayacağını zaten bilemezsin, bu konuda kız voleybol şubesini takdir ediyorum, en azından gidip görüşüyorlar teklif götürüyorlar, neslihanından nerimanına, sedasından baharına kadar alabilirsin yada alamazsın ama sonuç olarak bir çaba sözkonusu..
(Birsel konusunda anlatılanlara yakındır, üstüne düşülseydi bizdeydi bu sezon)...öyle birşey yok diyenler neye istinaden söylüyorlar..

Birselle karşılıklı konuşmaya istinaden söylüyor. Yeterlimi yoksa dedikodulara mı inanmaya devam edeceksiniz?

Birsel Vardarlının menejerine sorarsanız GS'den kim sizinle transfer görüşmesi yaptı diye (isminin gizli kalmasını istemediyse) kim olduğunu söyler..

Nevlin olayıda sanki hedef şaşırtma gibi, bence süpriz bir transfer olacak, Fowles ve Tauraside kalmak istiyor inşallah kalır, buradaki tek soru işareti koç, yönetimin önünde 2 seçenek var ya hoca yada oyuncular, Ceyhun Yıldızoğlu devam ederse yaprak dökümü yaşarız..

Arkadaşlar burada büyük bir hata var. Nevin Nevlin Galatasaray'a gelme durumu! FB, sizce Nevin'i neden bırakır? Çok basit tabiki Nevin'inden daha iyisini bulunca bırakır? Şimdi FB daha iyisini bulup devşirecek bizde gidip işe yaramaz dedikleri Nevlin'i kadromuza katacağız öyle mi? Kim içine sindirecek bu durumu? FB den Nevlin'i alacağımıza FB nin yapacağını Galatasaray yapmalı en iyisi hangisiyse gidip devşirmeliyiz! bırakın oyuncuları onlarda kalsın yada nereye giderse gitsin. Nevin gelsin iş yapar diyenler bu dediğimi de düşünsünler. Rakip daha iyisini alıp devşirecek bizde bıraktıkları oyuncuyu alıp onları bu kafayla yeneceğiz öyle mi? bu kafayla devam edelim o zaman

Umarım bunların hepsi içi boş dedikodulardır ve Hollingsworth le anlaşmışızdır.
Diğer yandan Galatasaray TFF toplantısında 2+2 yi hangi akla hizmet savunuyor anlamış değilim! Wauters transfer edildi diyoruz şimdi kadromuzda 2 kıta dışı 3 avrupalı oldu yabancılarımız neden 2+2 yi savunduk ? Yerli kalitemiz Rakibe göre daha gerideyken bunu yapmaları bana çok tuhaf geliyor.

Birsel Vardarlının menejerine sorarsanız GS'den kim sizinle transfer görüşmesi yaptı diye (isminin gizli kalmasını istemediyse) kim olduğunu söyler..

Birselide menejerini de gayet iyi tanıyorum ve böyle bir şey olmadığını ikisi de söyledi bana. Siz onlarla daha samimiyseniz ve size bana söyleyemedikleri farklı şeyler söyledilerse bilemem tabi.

İnanın ki ben orda Nevlin transferine tepki koymak için, Birsel'i söz konusu açtım. Birsel şu anda bizim tartışmak için odak noktamız olmamalı. Hollingsworth'u getirmeyi beceremiyorsan bana Nevlin ile gelme. Biz Euroleague şampiyonluğu istiyoruz değil mi? Eee bunun için Ros Casares'ten daha üstün bir kadro kurman gerekiyor. Üstelik bu zor da değil. Senin elinde Dünyanın en iyisi Diana Taurasi var, Slyvia Fowles var, Alba Torrens var. Bu oyuncuların üstüne kadro kurmak ne kadar zor olabilir diyoruz ama o kadroyu kuracak kişinin Ceyhun olmadığınıda biliyoruz. Bunun yakın örneği bu sene canlı canlı izledik

Dusan Ivkovic Oly'e Spanoulis'in etrafında takım kurdu, geçen sene olmaları gereken yere bu sene geldiler.

Ne Ratgeber'i tanırım ne başka koçu en iyi bildiğim bayan basket koçu Cem Akdağ. Bunun Ceyhun hoca ile olmayacağını biliyorken yönetim neyi bekliyor anlayamıyorum. Göz göre göre bu seneki şampiyonluğu hediye ediyoruz.

Devşirme olayı kritik bir hamle olacak.Bu transfer hamlemizi doğru şekilde kullana bilirsek büyük avantaj sağlayabiliriz.Umarım bizim yöneticiler Fb nin yerlileri iyi söylemlere kanıp anlaşmazlar Nevlinle. Fb nin hedefleri arasında Kaski den Sanders var gibi genelde ondan bahsediliyor:bizim takım Sophia Young u devşirebilse çok süper olur.Zaten Abd aday kadrosunda da yoktu galiba. Hollingsworth Ummc ile anlaşmış deniyor 2 yıllık 1,5 milyon dolara.