2011/2012 Sezonu İçin Transfer Dönemi

Ann Wauters ın gelmesi neden bu kadar endişelendirdi milleti anlamadım. Yani İvanka Matiçin yerine alındığı çok açık. Casaresin kadrosunu bir düşünün 2 ayrı takım çıkarıp sahaya sürseler 2 side F8 de oynardı. Bizde geniş bir rotasyona sahip olabilmek için almış olamaz mıyız? Fowles ile yollar ayrılacak diye korkmasın bence kimse , bu seneki rezaletten sonra öyle bir cahillik yapacaklarını sanmıyorum. Taurasi de kalacaktır. Büyük ihtimalle de bu transferi klüp yaptı, ''Eyvah hocanın doğrultusunda yapıldı, seneyede takımın başında'' gibi düşüncelere kapılmasın kimse. Yönetim daha öncede böyle transferler yaptı(Augustus gibi). Şimdi bir de 4 numara aldık mı tamamdır.

Fowles ve Taurasi kalıyorsa Wauters Euroleague'de nasıl oynayacak? Çok mantıklı bir hamleye benzemiyor. Neyse bekleyelim görelim. Bir de eğer koç gönderilecekse yeni koçla anlaşmadan oyuncu ile anlaşmanın hiç bir anlamı yok.

2 kıta dışı - 2 avrupalı olacak gibi önümüzdeki sene, kıta dışı(taurasi-fowles)avrupalı(alba-wauters), wauters büyük ihtimal EL için alındı çünkü başka bir avrupalı uzuna daha transfer teklifinde bulunmuşlar ''ispanyol'', yabancı transferlerini yön. kurulu yapıyor hoca değil, ceyhun hocanın önceden ismini verdiği 3 yerli oyuncu var bunun ikisiyle anlaşılmış, üçüncüsü büyük ihtimal devşirme olacak..

Divan kurulu toplantısını takip ettiyseniz Ünal Aysal amatör şubelere yatırımın artarak devam edeceğini söyledi, Kulübü denetleyen kongreden seçilmiş denetim kuruluda verdiği tavsiye kararında her ne kadar amatör şubeler eksi versede Galatasarayın vizyonu açısından bu şubelere yatırımın devam etmesini istedi..

Mehmet Cibarada Voleybol şubesinin yatırımlara devam edeceğini ve daha güçlü bir takım kurulacağını söyledi kaybedilen final maçından sonra..

ayrıca galiba başkanın açıklamalarındaydı amatör şubelerde (bazılarında)sponsorluktan çok bir işbirliği içine girmek istediklerini bunun için çalışmalarına hızla devam ettiklerini açıkladı (birleşmeden bahsediliyor büyük ihtimal)..

yani anlaşılacağı üzere bu sefer işi sıkı tutuyorlar, futbolda fatih terime, erkek baskette oktay hocaya güvenip herşeyi onlara bıraktılar ama bu kadın basketbolda malesef ters tepti, aynı hatayı 2.kez yapacaklarını sanmıyorum..

Bir de umarım diğer sezon yine fowles geç gelmek istemez tüm planlar bu yüzden bozuldu bu yıl diğer yıl en önce hoca değişmeli ardından Fowles + Taurasi takımda kalmalı yanına Alba ve Wauters muhteşem olur bir de devşirme artı 3 Türk ile kadro güzel hale gelir bu yılki kadrodan yerli olarak Işıl , Bahar , Şaziye , Ayşe kalmalı ( ben yasemenden umudumu malsef kestim . .

Ya neden bilmiyorum ama lig için ayrı kadro EL için ayrı kadro bunları nedense ben istemiyorum takım çok kopuk oluyor umarım öyle bir şey yapılmaz bu yıl ilk kez neredeyse kadroyu sayamayacak duruma geldim .

Ya neden bilmiyorum ama lig için ayrı kadro EL için ayrı kadro bunları nedense ben istemiyorum takım çok kopuk oluyor umarım öyle bir şey yapılmaz bu yıl ilk kez neredeyse kadroyu sayamayacak duruma geldim .

bu sene bu olmasın diye büyük ihtimal tina gidecek, ann wautersle anlaştılar, ama her halükarda sadece EL için yinede transfer olur, bu sene tam bir yapboz takımıydık, bence dengeli bir kadroda her oyuncudan daha fazla verim alırız, hoca kim olacak benimde en merak ettiğim konu o..

Avrupalı yıldız kadın basketbolcu sayın dediğinizde ilk aklınıza gelenlerden biri Ann Wauters. Beni biraz şaşırttı bu hamle 4 numara transferi bekliyordum. Wautersin orta mesafe şutu iyidir fakat ayakları 4 numara için ağır olduğunu düşünüyorum. Bu hamle birazda Tina'nın gidici olduğunu gösteriyor.

4 numara içinse kesinlikle Sancho little olmalı. Final Eight'e harika oynadı. Alternatifi ise Gruda olmalı. Baharla olmaz. Tabi transfer yapılacaksa. Seneye 2+2 gelecek diyorlar kesin mi bilmiyorum ama bu durumda Türk oyuncuların önemi artıyor.

Avrupalı yıldız kadın basketbolcu sayın dediğinizde ilk aklınıza gelenlerden biri Ann Wauters. Beni biraz şaşırttı bu hamle 4 numara transferi bekliyordum. Wautersin orta mesafe şutu iyidir fakat ayakları 4 numara için ağır olduğunu düşünüyorum. Bu hamle birazda Tina'nın gidici olduğunu gösteriyor.

4 numara içinse kesinlikle Sancho little olmalı. Final Eight'e harika oynadı. Alternatifi ise Gruda olmalı. Baharla olmaz. Tabi transfer yapılacaksa. Seneye 2+2 gelecek diyorlar kesin mi bilmiyorum ama bu durumda Türk oyuncuların önemi artıyor.

Sancho Lyttle zaten transfer listesinde teklif yapıldı bu sezon kabul etmedi önümüzdeki sezon inşallah gelir, ama ligde nasıl bir 4 yazacaksın kadroya..

bu arada karşıyaka 4 gözle taurasi ve fowles'ın ayrılmasını bekliyor, (birsel,nevriye,angel,cappy,matoviç imzalamış cappy büyük hata)kıta dışı dolmasına rağmen tina ve tamika diyorlar, transfer kurallarından biraz bihaberler..