Sports TV de altyazı olarak geçiyor Ann Wauters transferini anlaştı şeklinde.
Fowles ve Taurasi kalıyorsa Wauters Euroleague'de nasıl oynayacak? Çok mantıklı bir hamleye benzemiyor. Neyse bekleyelim görelim. Bir de eğer koç gönderilecekse yeni koçla anlaşmadan oyuncu ile anlaşmanın hiç bir anlamı yok.
Pardon benim bilgim eksikmiş. Amerikalı zannediyordum.neden oynamasın ki, wauters avrupalı
Pardon benim bilgim eksikmiş. Amerikalı zannediyordum.
Merak ettiğim anlaşılan Türk isimler kim ?
Ya neden bilmiyorum ama lig için ayrı kadro EL için ayrı kadro bunları nedense ben istemiyorum takım çok kopuk oluyor umarım öyle bir şey yapılmaz bu yıl ilk kez neredeyse kadroyu sayamayacak duruma geldim .
Avrupalı yıldız kadın basketbolcu sayın dediğinizde ilk aklınıza gelenlerden biri Ann Wauters. Beni biraz şaşırttı bu hamle 4 numara transferi bekliyordum. Wautersin orta mesafe şutu iyidir fakat ayakları 4 numara için ağır olduğunu düşünüyorum. Bu hamle birazda Tina'nın gidici olduğunu gösteriyor.
4 numara içinse kesinlikle Sancho little olmalı. Final Eight'e harika oynadı. Alternatifi ise Gruda olmalı. Baharla olmaz. Tabi transfer yapılacaksa. Seneye 2+2 gelecek diyorlar kesin mi bilmiyorum ama bu durumda Türk oyuncuların önemi artıyor.
Sancho Lyttle zaten transfer listesinde teklif yapıldı bu sezon kabul etmedi önümüzdeki sezon inşallah gelir, ama ligde nasıl bir 4 yazacaksın kadroya..