Doğan, şurda bin tane yorum yapıldı. Seimone kalmalı üzerine neden kalmalı üzerine süreci anlattık. Seimone'u istemeyenlerin tamamının hiç bir taktik, tez-anti tez üretmeyip sadece bunu seimonesporluğa bağlaması artık komik olmaktan çıktı. Amacınız ne bari bunu bilelim. Furkana da sordum. Hocaya bu açıklamadan sonra saygım arttı dedi buyur açıkla neden saygın arttı? Bizim kaçırdığımız ne gördün aydınlat da belki bizim de saygımız artar dedim, yanıt gelmedi. Aynı şeklilde sen de muallak bir cümle ile lafa başlayıp gayet net cümleler ile bitirmişsin. GS Seimone'u almazsa (bak almazsa diye tekrar söylüyorum senin sözcüklerini) Seimone FB'ye giderse GS'ı satmış olduğunu söylüyorsun. Şunu yazmak bile akıl işi değil.
Siz gördünüz mü benim engelsiz aslanlar için bir şey dediğimi? Veya voleybol hakkında konuştuğumu? Yok yapmam çünkü bilmiyorum. Yorumum varsa başarı dilemek veya tebrik etmek içindir.
NOT: Yüz yüze geldiğim GS'lılara "Prince hangi elini kullanıyor?" dediğimde bunun yanıtını bile veremiyorlar ama Prince istiyor elin oğlu.
Hey yavrum hey bu kadar kolay manipüle olurum diyorsunuz yani.
Bu saatten sonra Seimone'u isteyen bizler neden kalmalıyı konuşuyorsak seimone'u istemeyenler de çıksınlar neden istemediklerini anlatsınlar da biz de bilmediğimiz bir şeyi öğrenelim. Bilmemek değil öğrenmemek ayıp. Ama Seimone'u kötüleyebileceğiniz bir alan kolay bırakmam size arkadaşlar.
Neyse bilmeyenlere tekrar Seimone anlatayım ben biraz. Seimone'un 3 sene önce nasıl oynadığını hepimiz gördük. Bize pasajlar verdi. 2009'da büyük bir sakatlık yaşadı. WNBA'e de ara verdi. Sağlam dönmek için bir sene basketbol oynamama kararı aldı. Tam basketbola dönmüştü ki ortaya hastalığı çıktı. Kanser tedavisi gördü. Sizin çevrenizde kanser tedavisi gören oldu mu hiç arkadaşlar? O tedavi sürecinden sonra vücuda giren inorganik maddelerin vücuttan çıkması minumum 6 ay alır. vücudu hazırlarsın. Ki bunun dışında artık Seimone hiç bir zaman anne olamayacak. Bunun yarattığı psikolojik durumda vardır. Kız tüm sezon bunun mücadelesini verdi. Hem o psikolojik eşik hem de hastalık sonrası kalıntıları atma süreci. Bu sene tüm maçlarına gittim ben kızlarımızın (kayseri maçı hariç) maçları 3 metre arkalarından seyrettim. Seimone'un ilk güldüğü maç Ocak ayına tekabül ediyor. Ki Yiğit Çelebi ve Tutku Dİnçer'e de demiştim aha Seimone gülüyor bugün iyi oynayacak diye. Nitekim yanıltmadı da bizi prenses. Yavaş yavaş ivme kazanıyor. Üstüne bu kız tüm sezon hocanın yanlış tercihleri yüzünden 3 numarada oynamak zorunda kaldı. 2 numara oynayan bir kızı 3 numarada oynayan kişilerle kıyaslarsanız tabii ki yanılırsınız. Ha kötü oynadığı olamdı mı oldu tabii ki 7 top kaybı yaptığı maçlar da oldu ama hiç bir zaman 15´de 0 atmadı mesela. Size komşunun tavuğu kaz geliyor tabii ki. Seimone artık sağlıklı hale gelmiştir. Şu an 3 sene önceki haline yeni geldi. Yani bir nevi 3 sene avans verdi hayata. Ama bu sene göreceksiniz WNBA'de Seimone nasıl oynuyor. Seimonespor değil derdimiz. Derdimiz GS ve GS'ın bir şutöre ihtiyacı var. Seimone savunma yapmıyor diyip hayatı boyunca elini bile kaldırmamış sadece üçlük denemiş Şaziye'yi almak size de ironik gelmiyormu? Yahu bu adam savunma yapmak istiyorsa nasıl alır Şaziye'yi? Sonra çıkmışsınız yok biz Seimone sporluymuşuz da yok basketbol ulemasıymışızda
Vallaha sinirden gülüyorum. Ortaya bişi koymuyorsunuz ama ortaya bişi koyanı da nasıl karalarım modundasınız. Levent Öktener mesela çok değil 3 hafta önceki twitter yazılarını okuyun Tamika'ya Işıl'a Bahar'a Ceyhun Yıldızoğluna ayar veriyordu Twitter'ından şimdi gelmiş helal olsun hocaya diyor
Şaka gibisiniz ya sonra biz Seimonesporlu sizler GS'lısınız ne güzel iş.
Yüreklice çıkın burda anlatın ne düşünüyorsanız ama zırt pırt birileri bişi dedikten sonra, hocaya güveniyorum, hocaya bırakın, seimone spor değil burası gibi laflar demeyin. Bundan bundan bundan sebep diyip anlatın.