2011/2012 Sezonu İçin Transfer Dönemi

Benim aklım Simone yerine Tauasi'nin çok daha yararlı olacağını söylüyor valla arkadaşlar.
Kaldıki genç arkadaşlarım oturup bir düşünsün kendilerini Galatasaray taraftarı olarak mı görüyorlar yoksa Simone Spor'lu mu? Ne demektir isterse Euroleague'i alsın umrum olmaz,tek maçını izlemem demek. Simone bukadarmu üstün bu kulüpten. Geçen yıla kadar aynı şey Young içinde deniyordu yok işte kadın kendi çıkarı,planı için GS'ı taktı mı bir yerine? Çokta umruydu onun GS.

Yarın bu taraftarın 'taptığı' Simone fb'ye gidecek olursa herkes başlar hocaya,yönetime giydirmeye kimsede düşünmez Simone bizi sattı diye ama Simone için maç izlenmez takım tutulmaz,başarılar görülmez,cok güzel aynen böyle devam.

Doğan Abi olay Seimone'un gitmesi değil. Taurasi'nin gelmesi. Benim yüreğim arma için her şeyini veren bir aslan parçası yerine Galatasaray tribünlerine hareket çekmiş bir DOPİNGCİyi görmeyi kaldırmaz. Ayrıca hangi akıl Seimone yerine Taurasi'yi ister derken saha içi değil de saha dışı faktörlerden bahsederek bunu söyledim. Sonuçta Seimone gitse de ben takımımı tabi ki desteklerim ancak cidden Taurasi içime oturur.

Doğan, şurda bin tane yorum yapıldı. Seimone kalmalı üzerine neden kalmalı üzerine süreci anlattık. Seimone'u istemeyenlerin tamamının hiç bir taktik, tez-anti tez üretmeyip sadece bunu seimonesporluğa bağlaması artık komik olmaktan çıktı. Amacınız ne bari bunu bilelim. Furkana da sordum. Hocaya bu açıklamadan sonra saygım arttı dedi buyur açıkla neden saygın arttı? Bizim kaçırdığımız ne gördün aydınlat da belki bizim de saygımız artar dedim, yanıt gelmedi. Aynı şeklilde sen de muallak bir cümle ile lafa başlayıp gayet net cümleler ile bitirmişsin. GS Seimone'u almazsa (bak almazsa diye tekrar söylüyorum senin sözcüklerini) Seimone FB'ye giderse GS'ı satmış olduğunu söylüyorsun. Şunu yazmak bile akıl işi değil.

Siz gördünüz mü benim engelsiz aslanlar için bir şey dediğimi? Veya voleybol hakkında konuştuğumu? Yok yapmam çünkü bilmiyorum. Yorumum varsa başarı dilemek veya tebrik etmek içindir.

NOT: Yüz yüze geldiğim GS'lılara "Prince hangi elini kullanıyor?" dediğimde bunun yanıtını bile veremiyorlar ama Prince istiyor elin oğlu. :) Hey yavrum hey bu kadar kolay manipüle olurum diyorsunuz yani.

Bu saatten sonra Seimone'u isteyen bizler neden kalmalıyı konuşuyorsak seimone'u istemeyenler de çıksınlar neden istemediklerini anlatsınlar da biz de bilmediğimiz bir şeyi öğrenelim. Bilmemek değil öğrenmemek ayıp. Ama Seimone'u kötüleyebileceğiniz bir alan kolay bırakmam size arkadaşlar.

Neyse bilmeyenlere tekrar Seimone anlatayım ben biraz. Seimone'un 3 sene önce nasıl oynadığını hepimiz gördük. Bize pasajlar verdi. 2009'da büyük bir sakatlık yaşadı. WNBA'e de ara verdi. Sağlam dönmek için bir sene basketbol oynamama kararı aldı. Tam basketbola dönmüştü ki ortaya hastalığı çıktı. Kanser tedavisi gördü. Sizin çevrenizde kanser tedavisi gören oldu mu hiç arkadaşlar? O tedavi sürecinden sonra vücuda giren inorganik maddelerin vücuttan çıkması minumum 6 ay alır. vücudu hazırlarsın. Ki bunun dışında artık Seimone hiç bir zaman anne olamayacak. Bunun yarattığı psikolojik durumda vardır. Kız tüm sezon bunun mücadelesini verdi. Hem o psikolojik eşik hem de hastalık sonrası kalıntıları atma süreci. Bu sene tüm maçlarına gittim ben kızlarımızın (kayseri maçı hariç) maçları 3 metre arkalarından seyrettim. Seimone'un ilk güldüğü maç Ocak ayına tekabül ediyor. Ki Yiğit Çelebi ve Tutku Dİnçer'e de demiştim aha Seimone gülüyor bugün iyi oynayacak diye. Nitekim yanıltmadı da bizi prenses. Yavaş yavaş ivme kazanıyor. Üstüne bu kız tüm sezon hocanın yanlış tercihleri yüzünden 3 numarada oynamak zorunda kaldı. 2 numara oynayan bir kızı 3 numarada oynayan kişilerle kıyaslarsanız tabii ki yanılırsınız. Ha kötü oynadığı olamdı mı oldu tabii ki 7 top kaybı yaptığı maçlar da oldu ama hiç bir zaman 15´de 0 atmadı mesela. Size komşunun tavuğu kaz geliyor tabii ki. Seimone artık sağlıklı hale gelmiştir. Şu an 3 sene önceki haline yeni geldi. Yani bir nevi 3 sene avans verdi hayata. Ama bu sene göreceksiniz WNBA'de Seimone nasıl oynuyor. Seimonespor değil derdimiz. Derdimiz GS ve GS'ın bir şutöre ihtiyacı var. Seimone savunma yapmıyor diyip hayatı boyunca elini bile kaldırmamış sadece üçlük denemiş Şaziye'yi almak size de ironik gelmiyormu? Yahu bu adam savunma yapmak istiyorsa nasıl alır Şaziye'yi? Sonra çıkmışsınız yok biz Seimone sporluymuşuz da yok basketbol ulemasıymışızda :) Vallaha sinirden gülüyorum. Ortaya bişi koymuyorsunuz ama ortaya bişi koyanı da nasıl karalarım modundasınız. Levent Öktener mesela çok değil 3 hafta önceki twitter yazılarını okuyun Tamika'ya Işıl'a Bahar'a Ceyhun Yıldızoğluna ayar veriyordu Twitter'ından şimdi gelmiş helal olsun hocaya diyor :) Şaka gibisiniz ya sonra biz Seimonesporlu sizler GS'lısınız ne güzel iş.

Yüreklice çıkın burda anlatın ne düşünüyorsanız ama zırt pırt birileri bişi dedikten sonra, hocaya güveniyorum, hocaya bırakın, seimone spor değil burası gibi laflar demeyin. Bundan bundan bundan sebep diyip anlatın.

Sühan Cem , kardeş süper yazmışsın ağzına sağlık.
Bazı değerler vardır , kupadan ve şampiyonlukyan daha değerli , Buda forma aşkı , yabancı olmasına rağmen bu Semione da var. Ha baskebol bilgi ve yeteneği ise , bence şu anda aktif basketbol oynuyan en iyi 10 bayan basketbolcudan biri.

Seimone gelmeyince nasıl bi kadromuz olacak 1 kişi de onu anlatsın?Yok biri bazen 2 numaraya kayarmış yok barbara tuner ve şaziye gibi istikrarsız (benim düşüncem) şutörler alınabilirmiş.Alınmazsa zaten anadolu klübüne dönüyoruz.Bir de diana taurasi düşüncesi var,ruhsuz,paralı bir şampiyonluğa benzeyecektir tabii gelirse.

Sühan Abi çok doğru söylemiş ki ben de bunu düşünüyordum. Acaba Taurasi'yi ben mi iyi izlemedim, ne yapıyor bu kadın Augustus'un yerine tercih ediyor herkes diye. Ayrıca Yiğit'e de katılıyorum kısa rotasyonumuz çok zayıf kaldı.

Sühan Abi çok doğru söylemiş ki ben de bunu düşünüyordum. Acaba Taurasi'yi ben mi iyi izlemedim, ne yapıyor bu kadın Augustus'un yerine tercih ediyor herkes diye. Ayrıca Yiğit'e de katılıyorum kısa rotasyonumuz çok zayıf kaldı.

Kimse kusura bakmasın Taurasi ile Augustus arasında dağlar kadar fark var.Bu yıl ki euroleague istatistiklerine bakmak yeterli
Augustus:13.8 sayı, 3.1 ribaunt, 1.3 asist, %36 üçlük isabeti
Taurasi :24.6 sayı, 5.4 ribaunt, 4.7 asist %51 üçlük isabeti

Kimse bana bu bariz fark farklardan sonra aynı kalitede falan demesin.Taurasi net olarak 5-6 gömlek üstün bir oyuncu.Duygusallıkla başarı gelmez profesyonel düşünmeyi öğrenmek lazım.Umarım Taurasi iddiaları doğrudur gelir ve takımımıza büyük güç katar

Seimone'u seviyoruz falan eyvallah da Taurasi'den eksiği yok, falan çok abartı. Göz var nizam var Taurasi dünyanın en iyisi gömlek ölçülerini bilmem de bunu herkes bilir. Abartmasak biraz?

Galatasaray amblemli her formaya sevgim üst boyuttadır fakat Dopingçi taurasi ve Fb kongre üyesi Şaziyeli takıma da destek vermek içimden gelmez. Salonda rerere rarara diye bağırırken içime sinmez. Şaziye ve Taurasili takımı ben değil kalbim kabullenemiyor zaten. Sen git yüreğiyle Caferağada her kritik saniyede sahneye çıkan Augustusu harca, üstüne fb kongre üyesi olduğu söylenen, ilk geldiğinde verdiği performansla kafamızda ciddi soru işaretleri bırakan Şaziyeye yönel!

Galatasarayı kupa için sevmedim ben, her zamanki onurlu mücadelemizi sahalarda gurur duyarak izlemek için sevdim. Ama şu bahsi geçen hamleler yapılırsa ben bu takımı gururla izleyemem. Bu seneki takımın niye her Galatasaraylı tarafından sevildiği unutulmasın.

Biz galatasarayı galatasaray olduğu için sevdik.İstediğimiz oyuncu oynar oynamaz.O formayı Aziz Yıldırım bile giyip takımlarımızdan birinde oynarsa o takımı o formadan dolayı desteklemek zorunluluğumuzdur.Kaldı ki klüp tüm taraftarları memnun edecek transfer yapamaz.Sen a oyuncusunu istersin ben b. a oyuncusu alındı diye ben bu takımı bırakamam.Eğer bırakırsam onun adı iyi gün taraftarlığıdır

Biz galatasarayı galatasaray olduğu için sevdik.İstediğimiz oyuncu oynar oynamaz.O formayı Aziz Yıldırım bile giyip takımlarımızdan birinde oynarsa o takımı o formadan dolayı desteklemek zorunluluğumuzdur.Kaldı ki klüp tüm taraftarları memnun edecek transfer yapamaz.Sen a oyuncusunu istersin ben b.A oyuncusu alındı diye ben bu takımı bırakamam.Eğer bırakırsam onun adı iyi gün taraftarlığıdır
Kusura bakmayın sizin yaptığınız iyi gün taraftarlığıdır. Takımımız çok daha iyi olacak diye (ki olmayacak) Şaziyeli Taurasili kadroyu kabullenemem. Benim Galatasaraylılık anlayışım budur. Bu renklere sevdalıyım senin gibi ben de ama benim için o formayı terleten insanların o formanın tam anlamıyla hakkını vermesi çok önemlidir. Bu sene futbolda olduğu gibi formayı çıkarın s... gidin diye bağırıp, iki gün sonra derbide bu taraftar arkanızda her zaman diyemem. Rengim bellidir. Çizgim de bellidir. Galatasaray formayı hakedenlerindir. Nilayların, Şaziyelerin değil. İyi gün taraftarı olsam Taurasi gelsin ooo çoşalım derdim.

Kimse kimsenin Galatasaraylılığını sorgulayıp şov yapmaya çalışmasın. Saygılar.

Şaziye'nin fb kongre üyesi olduğunun kanıtı var mıdır? Eğer bu haber doğruysa kesinlikle GS forması giymemeli

Kimse kusura bakmasın ama Seimone'un yaşadığı sakatlık sıradan bir sakatlık değildir kesinlikle zaten etkilerini de yeni yeni üzerinden atmaya başladı.Bu wnba sezonundada göreceğiz zaten küçümsediğiniz Seimone'u..

http://www.clipsyndicate.com/video/play/1308448

Bu günlerinden geri dönmesi başlı başına takdir edilmesi gereken bir olayken bazı arkadaşların 5-6 gömlek gibi komik laflar etmeside enterasan..

Augustus sen bu takima geri doneceksin buna eminim.Winner kelimesinin manasini bu kelimeyi ozumseyememis kimselerede ogreteceksin.Federasyondan cekinen yonetim ve hocalara ragmen Caferaga ahirinda 6 saniye kala son topu sokan oyuncu winner degilse kim winner acaba.

Eleştirmek ile hakaret etmek arasındaki farkı idrak edemeyenler yazmamaya özen göstersin, illa fikirlerimi ifade edeceğim diyorsa da yazdıklarını okuduktan sonra "cevapla"ya tıklasın.

Ayrıca ikili tartışmalar için lütfen özel mesaj bölümünü kullanınız.

5-6 gömlek iyiymiş. :D
İstatistikler yetiyorsa Augustus'un sakatlanmadan önceki WNBA istatistiklerine bakılabilir.

Diananin yanina Hodges,Gintare ve Melisayi ver Dianada bir sey yapamaz.Ceyhun hoca Dianaylada calisamaz benim seyrettigim Diana bu degildi der sezon sonu.Takimin bir tane duzgun seti olmazmi.Milli takim hocasi tek bir Turk oyuncu takima kazandiramazmi.Diana Penny,Harakova,Matovic ve Nevriyeyle beraber oynadi.Birsel,Esmeral bu takimin yedek oyunculariydi.Nevlin ve Vajda bile Gintare ve Melisadan iyi oyuncuydu.Augustus karsiyakaya gitse Diana bize gelse Ceyhun hocayla biz tarihi fark yeriz.Hocanin ozelestiri yapmasi lazim.Hocanin idrak edemedigi konu yerliler arasindaki muazzam farka ve sadece uc duzgun yabanciyla oynamamiza karsi karsiyakaya kafa tutabildiysek bunun sebebi seimone,fowles ve tamikanin ucununde winner oyuncu olmasidir.

Dee bana göre de Seimone'dan iyi oyuncu. Gerçekçi olmak lazım. Skorerlik olarak belki Seimone yaklaşabilir yanına ama diğer oyunculara yardım etme ve organizasyona katkı olarak Dee gayet önde duruyor. Seimone çok değerli bir oyuncu ve açıkçası 2 kıtadışı kontenjanı için alınabilecek bir oyuncu bizim takımın haricinde olaya baksak bile . Ama Seimone mükemmel bir skorer fakat Dee büyük bir dış silah oyunun her yönünde. Yetenekleri farklı eğilimlerde göze çarpıyor. Dee tam bir Wade gibi dış hücumun her yerinde etkili. Süper savunmacı ve ribaund , asist gibi konularda yeterli katkıyı hep veriyor. Seimone ise Pierce tadında. Ortalamanın biraz üstünde bir savunmacı ve daha çok 3 numaraya yakın özellikleri olan bir 2 numara. Asist yönü kısıtlı ve organizasyonu başlatmak yerine organizasyonu bitirmek konusunda uzman. Yani Dee bitirebilen bir organizatörken Seimone tam bir bitirici. Seimone ortalama bir şutu olan ve arkadaşlarını oyuna katabilen bir point guard ile (mesela canı basketbol oynamak isteyen bir Niki Teasley) harikalar yaratır. Ama kadro o kadar dengesiz oldu ki hamle olanaklarımız azaldı gibi.