2011/2012 Sezonu İçin Transfer Dönemi

Melisa yerine Bahar Öztürk alınacak galiba.Fowles,Tina,Alba,Kuzina.4 yabancımızın 3 tanesinin uzun olması saçmalık olur,Fowles dönmeyecek galiba.

Fowles dönmeyecek, Tina hamlesi de bu yüzden yapıldı, hoca da açıklamalarında belli etmiş Fowles'i istemediğini. O yüzden bu hamle mantıklı geldi bana.

uzun rotasyonumuz
tina-yasemin
marina-bahar olacaktır büyük ihtimalle melisa yerine barbara turner( bahar öztürk ) alınır.
1-3 numaralara bir avrupalı bir amerikalı alınır
her ne kadar istemesekte şaziye alınır ve transferi kapatırız diye düşünüyorum.
tina-yasemin
bahar-marina
alba-şaziye
gülşah-yabancı- bahar öztürk
ışıl-yabancı
diye rotasyon olacaktır. Ligde 1 veya 2 numaradaki yabancılarımız dönüşümlü olarak tribüne çıkar ama ben bu sistemde tinaya geçen sezon fowlesta olduğu gibi çok yük bineceğini düşünüyorum yasemin'in 5-10 dk yapacağı yedeklemek ne kadar yeter bilemiyorum

Sadece Avrupada kullanabilecegimiz bir yabanciyada ihtiyacimiz var.Devsirmeyle beraber 7 yabanci oynatmaliyiz Avrupada.Cunku Euroleague seviyesinde Nevriye disinda Turk oyuncu yok maalesef.O da karsiyakada.

3 numara için hala oyuncu almayışımız ve herhangi bir isminde geçmemesi Angel ihtimalini kuvvetlendiriyor bence.Fenerbahce'nin Taurasi hamlesini bekliyoruz eğer Taurasi alırlarsa Angel'a teklif götürürüz diye düşünüyorum.

Taurasi'yi aziz yıldırım bırakır mı ya boş yere uğraşıyor yönetim.Augustus'u getirin bize taurasi falan istemiyorum ben saçmasapan işlerle uğraşırken agustusuda kaptırırsak bir takıma kafamızı duvarlara vururuz sonra.

Taurasi olayı karşı yakaya psikolojik bir darbe vurmak içindir. Olursa karşı tarafa büyük bir darbe vurmuş oluruz. Ha doping felan yaptı dedik ama karşı tarafıda ezmek için nedne olmasın daha önce neleri unuttuk bunuda unuturuz.
Diğer yandan Marina Kuzina transferi biraz soru işareti gibi geldi bana. İstatistikleri çok iyi değil Yani daha iyi yabancı bir dört numara yapılabilirdi. Kesin değildir umarım.
hep söylüyorum büyük düşüneceksek büyük skorerlere ihtiyacımız var.
Fowles neden olmuyor anlamış değilim var mı dünya üzerinde Fowles dan daha iyi bir 5 numara

Açıkçası Seimone gider Taurasi gelirse şu takım isterse Euroleague'i alsın umrumda değil. Tek bir maçını da açıp izlemem. Tükürdüğümüzü yalamış oluruz cidden. Ayrıca hangi akıl Seimone yerine Tauasi'yi istiyor merak ettim.

Benim aklım Simone yerine Tauasi'nin çok daha yararlı olacağını söylüyor valla arkadaşlar.
Kaldıki genç arkadaşlarım oturup bir düşünsün kendilerini Galatasaray taraftarı olarak mı görüyorlar yoksa Simone Spor'lu mu? Ne demektir isterse Euroleague'i alsın umrum olmaz,tek maçını izlemem demek. Simone bukadarmu üstün bu kulüpten. Geçen yıla kadar aynı şey Young içinde deniyordu yok işte kadın kendi çıkarı,planı için GS'ı taktı mı bir yerine? Çokta umruydu onun GS.

Yarın bu taraftarın 'taptığı' Simone fb'ye gidecek olursa herkes başlar hocaya,yönetime giydirmeye kimsede düşünmez Simone bizi sattı diye ama Simone için maç izlenmez takım tutulmaz,başarılar görülmez,cok güzel aynen böyle devam.

Genc arkadaslar Seimone sevgisini abartiyor olabilirler ama Ceyhun hocanin Seimone antipatisini subjektif gerekcelerle hakli cikarmaya calismasinida gozardi etmemeliyiz.Sezon basinda ben olsam Seimone yerine Angelayi alirdim gibi bir ifade kullanabilen bir coach sezon sonunda ihaleyi Seimonaa kesiyorsa bu kafalarda soru isaretleri olusturur.Sophie Young konusundada taraftarin yanildigini dusunmuyorum.Uc Amerikali ile baslanilan bir sezonda Sophie bizim ucuncu yabancimiz olurdu ve Cumhurbaskanligi ve ligde bize seviye atlatirdi..Hocanin Avrupali yerine ucuncu Amerikali tercihi zaten bir hataydi gecen sezon ve tercih edilen ucuncu Amerikalinin hicbir katki yapmamasinida nedense Ceyhun hoca aciklamaktan kacinmis.Taurasi konusundada Taurasiye hayir diyebilecek kimse yoktur.Mumkunse Taurasi ile 5 yillik kontrat yapsinlar.

Penny karşıdayken Galatasaray? İlginç. Böyle bir durum varsa şayet emin olun bizden 2-3 misli bile fazla teklif ederler. bkz: mehmet topuz

En kötü senaryo ise benim için Taurasi'nin buraya,Seimone'un karşı yakaya gitmesi olur. Taurasi'nin bize gelmesini beklerim ama Seimone'nun oraya gitmeyeceğini bilirim.Belki de bu yüzden bu kadar çok seviliyor.Taurasi gelsin diyen de haklıdır.Seimone kalsın diyende.Herkes kendince haklı.Tartışmaya gerek yok.Olaylar resmileşsin değerlendirme yapılır.