Taurasi, Penny, Matovic, Babkina(anlaştıkları söyleniyor), bir de avrupalı uzun. Bunların yanında Birsel, Nevriye, Esmeral, Kübra, Nevlin gibi yerli oyuncular. Ciddi fark var gibi geliyor bizim takımla. bizdeki oyuncularla karışlaştırma yaparsak sanki onların yerlileri bizden dahi iyi gibi. ayrıca yabancılarıda birbirini tamamlar nitelikte gibi geldi. şu an bizim ilgilendiğimiz söylenen prince ise (forumdaki yorumlardan anladığım kadarıyla) pek tina ve fowlesi yada albayı tamamlayıcı gibi gelmedi. ayrıca futbolda olduğu gibi öncelikle yerli iskeletimizi iyi oluşturmamız gerekiryor gibi geliyor bana. bizim yerliler yetersiz gibi sanki.
ben çok fazla anlamam, yanlış anlaşılmakta istemem. sadece tv den takip eden dışarıdan bir göz olarak bunları gördüm. yanlış düşünüyorda olabilirim. dediğim gibi fazla anlamam.
birde şunu sormak isterim. prince yerine sue bird gibi biri alınabilir mi? alma imkanımız var mı? alınsa bizim kadroyu tamamlar nitelikte olur mu? bu arada sue bird iyi bir guard olarak biliyorum. o yüzden sordum.