2011/2012 Sezonu İçin Transfer Dönemi

Yerli oyunculara sans verilmedigi konusuna katilmiyorum.Hatta Ceyhun hoca kendini riske atarak buyuk sanslar verdi.Ama maalesef yerli oyunculardan Nevriye disinda birazda Birsel ust duzey oyuncu yok maalesef.Esmeralla sozlesme yenilemediyse karsiyaka hemen sozlesme imzalayalim.Esmeralde Turkiyedeki ucuncu isimdir benim kanaatime gore.

Yerli oyuncu yok fikri bana hiç inandırıcı gelmiyor. Yerli oyuncu çok var ama onlara şans verecek onların önünü açacak koç yok diye düşünüyorum. Özellikle İspanya takımları EL'de bile genç isimlere şans verirken ne yazık bizim takımlarımız bırakın EL'yi ligde bile genç isimlere şans vermiyorlar.

Şimdi bu sene Galatasaray' da ve geçtiğimiz senelerde hocanın yerli oyunculara verdiği dakikaları buraya yazarsam ağzınız açık bir şekilde bakarsınız ekrana. Madem sallayacaksınız bari destekli sallayın. Adam milli takım hocası yahu, mantıklı düşünün biraz.

Şimdi bu sene Galatasaray' da ve geçtiğimiz senelerde hocanın yerli oyunculara verdiği dakikaları buraya yazarsam ağzınız açık bir şekilde bakarsınız ekrana. Madem sallayacaksınız bari destekli sallayın. Adam milli takım hocası yahu, mantıklı düşünün biraz.

yahu insaf be adam avrupa şampiyonası ön elemerinde hep genç kadroyla oynadı.biraz insaf edin ya.

keşke şampiyonluğu kaybettikten sonra yapmasaydınız o giriş sayfasını. şimdi taurasi gelirse hiçbir şey olmamış gibi mi davranacağız? yoksa tükürdüğümzü mü yalayacağız?

keşke şampiyonluğu kaybettikten sonra yapmasaydınız o giriş sayfasını. şimdi taurasi gelirse hiçbir şey olmamış gibi mi davranacağız? yoksa tükürdüğümzü mü yalayacağız?

Bu olaylarda Taurasi'nin suçu yok.Federasyonun hatası var.Önce yanlış kararla oyuncuya ceza verip sonra yaptıkları yanlışı daha büyük bir yanlışla kapatmaya çalıştılar.Taurasi ne yapsın?

Taurasi hanım gelirse forumun arşivine epey yazı kalkar buradan benden söylemesi arşivede değil hatta Hamunaptra ya falan gömmek lazım bazılarını! ne günlere kaldık!

Ne zaman böyle basında Galatasaray önemli bir oyuncuyu alacak diye yazılsa dedikodu çıksa heleki O oyuncunun Fb ile bir irtibatı olsa hep olumsuz sonuçlanıyor bu transferler. Benim tahminim D.Taurasi Galatasaray'a gelmeyecek daha doğrusu bu transferin olmayacağı. Transfer için bu kadar dedikodu çıkıyorsa olumlu sonuçlanmaz.
Taurasi'yi isteme veya istememe konusuna gelince Taurasi gibi bir oyuncuyu takıma istemeyenlere şaşırıyorum Şu anda dünya üzerinde 1 numara! Keşke akıllı bir iş yapsalarda Taurasi'yi alsalar.
Bu işin olumsuz yönü ise Taurasi'ye verilecek para! takım içindeki dengeleri bozabilir.
Ancak kadro olarak baya üst seviye oluyoruz. Özellikle karşıyakaya göre 2. yarı ligde Fowles ile birlikte baya ezici bir kadro çıkıyor ortaya.
Taurasi-Alba-Tina-Fowles
diğer yandan Gizem Yavuz'u da istiyorum inşallah alırız.

Taurasi gayet de istenecek bir oyuncu. Bu oyuncu Turk degil ki.
Uzun yillardir fb'de oynamis fb'yi tutuyor vs olsa biz nebze de.

Gelirse sinirlenmem niye geldi demem.

Bende Taurasi alınırsa Seimone gelmiyor diye çok üzülürüm ama saha içinde kalırsak eğer o zaman Seimone gelmiyor diye bozulmam. Çünkü hangi tarz oynarsan oyna her takımın Seimone/Taurasi gibi bir oyuncuya ihtiyacı vardır. Zaten Ceyhun Hocaya kızma sebebim de buydu. Tabi bana sorsalar tercihim gene de Seimone olur. Sadece dygusal sebeplerim dışında Seimone'un Diana'dan daha iyi olduğunu düşünüyor olmam. Zaten bu yaz beni haklı çıakracaktır göreceksiniz.

Taurasi içinse doping yapmış veya yapmamış olması beni bozmaz. FB forması ile doping yapmıştır (eğer yapmışsa) Bu o kurumu ilgilendirir. GS formasında ona izin verilmez. Kaldı ki FB'li biri değil GS'a yaptığı bir terbiyesizlik yok. Yani gelmesinde sakınca yok. Doping olayına takılıyorsak Bir çok sporcunun başından bu tarz haksızlıklar geçtiğini unutmamak lazım. Kerem Gönlüm Hasan Şaş Ayhan Akman ilk aklıma gelenler...

Taurasi'nin oyunculuğuna hemen hemen kimsenin laf edeceği yoktur muhtemelen. Ama ne derece kaldırabileceğiz acaba bunu... Neyse bekleyip görelim transferin durumuna göre...

Taurasi gelirse modafinillerle karşılayalım, bağrımıza basalım, sana 1000lerce modafinil feda olsun mesajı verelim.

Vera'da herkes ne güzel "Modafiniiiiiil oleeey" diye bağırıyordu, o aklıma geldi şimdi. Forumun bu konuda genel olarak 180 derece dönüş yapması da ilginç gerçekten.

Bir de "Şimdiye kadar kimleri sindirmedik, o da gelse nolur ki?" mantığı dünyanın en saçma mantığıdır. Bir yerde dur diyebilmek lazım. Emre Belözoğlu'nu almaya çalışsalar evladımız filan diyeceğiz artık, o dereceye geldi bu durum. Bu yazdığıma şimdi bile "Ben gelmesini isterim, takıma yararlı olur" diyenler de çıkacak, eminim.

Bir de son olarak madem Taurasi'ye verecek 1 milyon dolarımız var. Bu parayla Fenerbahçe'den Birsel-Esmeral'i koparalım. 4 tane dünya yıldızı getirsinler isterlerse, Türkiye Şampiyonu %110 biz oluruz. Avrupa'da da takım potansiyelini sahaya yansıtabilirse en kötü Final Four gelir. Neden bunu düşünmüyoruz? 500 bin dolara alınmayacak Türk oyuncu mu var piyasada ki Birsel'i Esmeral'i alamayacağız? Belki Nevriye, o da eksik kalsın.

Taurasi gelirse modafinillerle karşılayalım, bağrımıza basalım, sana 1000lerce modafinil feda olsun mesajı verelim.

Vera'da herkes ne güzel "Modafiniiiiiil oleeey" diye bağırıyordu, o aklıma geldi şimdi. Forumun bu konuda genel olarak 180 derece dönüş yapması da ilginç gerçekten.

Bir de "Şimdiye kadar kimleri sindirmedik, o da gelse nolur ki?" mantığı dünyanın en saçma mantığıdır. Bir yerde dur diyebilmek lazım.

imzamı atarım. o ilaç çıktı diye hep birlikte bayram yaptık burda ayrıca D.Taurasi'nin ne kariyeri kaldı ne sporculuğu,sonra yanlışlık yapıldığı açıklandı bu seferde Taurasi'yi dış güçler temizlediler, aklattılar dedik şimdi ise herşey normal.Kimseyi eleştirmiyorum insan bencil varlık tuttuğu takım farketmez her olayı ne olursa olsun olayları istediği yöne çekmeyi biliyor kılıfı her türlü uyduruyor.

Benim anlamadığım şu var aydınlatırsanız sevinirim. Birsel'in mesela şuan takımıyla sözleşmesi devam etmiyor mu? Gazanfer 500bine istediğin Türkü alabilirsin demiş de şimdi biz 500 bin versek Fenere bırakacak mı bize bonservisini? Fenerin 500bine ihtiyacı mı var? He Birsel'in sözleşmesi biter o zaman bizde teklifimizi yaparız Fener yada bizden birini seçer o başka ama takımıyla kontratı devam ediyorken 500 bin yada 1 milyon vermişsin Fener saha o transfer için izin verir mi?

Görselde bal gibi dopingçi dedik Taurasi'ye.Lütfen kıvırmayalım,insanlar haklı olarak gülmesin bize.Gazanfer Taurasi konusunda gayet güzel yazmış.Mümkün mertebe susmaya çalışıyorum son gelişmeler konusunda.

öncelikle bunun altına bir imzamı atayım.. sonra da sadece şunu diyeyim..ağzım açık izliyorum .. ve gerçekten çok sinirleniyorum... bu yüzden de yazmamayı tercih ediyorum ...kalp kırarım diye korkuyorum açıkçası ..nolursa olsun çoğunuzla reelde görüşüyoruz..son olarak da ...bu kadar da çabuk kıvrılmaz ki :) diyorum..

hastayım bana bi ton msj arattırmayın ...

Bir de "Şimdiye kadar kimleri sindirmedik, o da gelse nolur ki?" mantığı dünyanın en saçma mantığıdır. Bir yerde dur diyebilmek lazım. Emre Belözoğlu'nu almaya çalışsalar evladımız filan diyeceğiz artık, o dereceye geldi bu durum. Bu yazdığıma şimdi bile "Ben gelmesini isterim, takıma yararlı olur" diyenler de çıkacak, eminim.

Bir de son olarak madem Taurasi'ye verecek 1 milyon dolarımız var. Bu parayla Fenerbahçe'den Birsel-Esmeral'i koparalım. 4 tane dünya yıldızı getirsinler isterlerse, Türkiye Şampiyonu %110 biz oluruz. Avrupa'da da takım potansiyelini sahaya yansıtabilirse en kötü Final Four gelir. Neden bunu düşünmüyoruz? 500 bin dolara alınmayacak Türk oyuncu mu var piyasada ki Birsel'i Esmeral'i alamayacağız? Belki Nevriye, o da eksik kalsın.

iyi hoş da birsel,nevriye,esmeral parayla alınabilse çoktan parçalanıp alınabilirdi biri.. parayla olmuyo sadece bu işler.. artı biz esmeral ya da birseli alalım rakip isterse 4 tane dünya yıldızı getirsin gene türkiye şampiyonu oluruz demek de çok fanatikçe ve duygusal bir yorum.. biraz daha gerçekçi bakmak lazım olaylara.. ve adımları doğru atmak lazım..

‘Fener’e dönmem’ dedi G.Saray’a imza attı

Galatasaray Medical Park, lig şampiyonluğunu finalde kaybettiği Fenerbahçe’ye transferde çalım attı. Sarı kırmızılılar, geçtiğimiz sezon kısa bir süre sarı lacivertli formayı giyen ABD’li basketbolcu Diana Taurasi’yi renklerine bağladı.

hürriyet
hadi hayırlı olsun :)