2011/2012 Sezonu İçin Transfer Dönemi

Gazanfer sana kısmen katılıyorum. Taurasi asla içimize sinen bir oyuncu olmayacak. Burada insanlar demediklerini bırakmadı. Site girişine modafinil temalı görseller kondu. Ancak bu söylenenler söyleyenleri bağlar. Kulüp ve Taurasi'yi ilgilendirmez.

Bağdat ablaya katılıyorum, içe sinme konusunun Taurasi hakkında söz söyleyenleri kapsadığını söylemek lazım, yani kulübü bu kısım çok ilgilendirmez, sonuç olarak onlar dünyanın en iyi bayan basketbolcusunu getirdiler. Bu anlamda ve rakibe çalım atma anlamında büyük bir hamle gerçekten.
Değişik duyguların hakim olduğunu söylemek lazım, tek diyeceğim hayırlı olsun.

ya esmeral alınmaz mı sözleşmesi bitmişti sanırım ? ve inanılmaz derecede sevindim taurasi haberine ama sözlşemesi kaç yıllık ne olur ne biter bilemiyorum .

Herşey güzel hoş.
Bizim kabul edip fenerin kabul etmediği maddeler nedir acaba ?
Birileri bunları açıklamadan bizim yetkililerimiz açıklasa keşke.
En çok merak ettiğim konuda şu karşı taraf bunca zaman savundu Dee'yi bundan sonra ne yapacak acaba. bir ihtimal Hacettepe numuneleri tekrar kontrol et dermi ?

4 ve 1 numara lazım. ocakta ya Tina gitsin ya da Sylvia dönmesin, final8 te filan 3 üstdüzey oyuncudan birini oturtacak lüksümüz yok bizim. Sezona Sylvia ile başlayıp SLyttle i kapsaydık iyi olacaktı.

Müthiş bir haber gerçekten emeği geçen herkese teşekürler.

Aldığı parayla ilgilenmiyorum tek ilgilendiğim basketbola verilen değerin artması bir bayan basketbolcuya bu kadar para veriyorsak gerçekten helal olsun hele birde 2 yıllıksa sözleşme inşallah maaş ödemelerinde aksaklıklar yaşamayız .