2011/2012 Sezonu İçin Transfer Dönemi

Hemen kayıt oldum foruma beni çok heyecanlandırdı bu transfer ve Big Syl ile 2 yıllık anlaşma yapmamız.Bu transfer gerçekten çok önemli,oyunun her iki yönünü her hücum silahını kullanabilecek 1-2-3 pozisyonunda oynayabilecek winner bir oyuncu Diana ve herşeyden önemlisi Bayan Basketbolunun en iyisi.Karşıyakanın basketbol şubesine çok çok yakın kişiden biraz evvel aldığım yorum aynen ''yönetimden saçma bir açıklama geldi biz istemedik oyüzden gs gitti diye saçma ,çünkü Diana zaten giderken buradan Takım Menajerleri Didem Akın ve Semih Özsoy ile kötü ayrılarak gitti Pennyde öyle, sadece ceza almamak için döndü Penny 1 sene oynayıp ayrılacak kesin.Bayan takımında ciddi huzursuzluk var 2 senedir,Türkler kalmak istemiyorlar para ve imkana rağmen Şaziye'ye GS teklif yapmadan evvel 1 yıllık yeni sözleşme önerdiler Şaziye kalmak istemedi ve ayrıldı,Nevriye de 3 hafta evvel ciddi bir şekilde Avrupa'ya gitme için ayrılmak istedi ama izin vermediler sözleşmesi devam ettiği için zorla tuttular.''bunlar orasının cidden karışık olduğunu gösteriyor.
Esmeral ismi geçiyor burda ama Esmaral ve Birselin 1 sene daha sözleşmeleri var kesin dolayısı ile ayrılamazlar bu sene.Nevlininde kontratı devam ediyormuş ama oda Şaziye gibi Ceyhun hoca ile çalışmak istiyormuş hatta bu sene son anda transfer olmamış.Dolayısı ile seneye % 90 gelebilir dedi.

Bu iki isimden biri Cem Akdağ'da olabilir.Hakan Üstünberk ile müthiş işler yaparlar bence..

Gazanfer hakkaten fazla abartıyorsun kardeş.Basketbol bilgin gerçekten çok iyi,görüşlerinin çoğuna da katılıyorum eyvallah ama senle aynı düşüncede olmayanlara karşı hoş olmayan kelimeler kullanman gerçekten yanlış. Aynı takımın taraftarıyız,görüşlere biraz saygılı ol bence, kardeş tavsiyesi...

bu adamların misilleme yapabileceği tek hamle kaldı. SEİMONE AUGUSTUS
bu kızı gerekirse kendi ellerimizle avrupa'da bir kulübün kapısına götürelim yani cidden varlarını yoklarını ortaya koyacaklardır prensesimizi almak için.

Çekinmeye gerek yok. Gelen teklife Türkiye´de Galatasaray´dan başka takımda oynamam diyerek noktayı koymuş.

Oy oy Oy Neler yapıyoruz karşıyaka üstünü başını yırtıyor çıldırmak üzereler. İşte hakkımız olan şampiyonluğu hakem oyunlarıyla elimizden alıp sevinç nağraları atmanın bir karşılığı olacaktı. İşte en büyük darbeyi vurduk. come back Diana diye site açtılar binlerce mesaj yazdılar yalvardılar. Forumlarında 500 sayfa Diana dön ölürüz yoluna dediler.
İşte gerçekte TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜĞÜ olan GALATASARAY bekledi sabretti ve darbeyi indirdi. Ağlıyorlar ağlıyorlar düne kadar binbir iltifat yağdırdıkları Taurasi'ye şimdi hakaretleri başladılar. İşte bu kadar aciz durumdalar. Bu seneki yaptıkları oyunlardan sonra bunu hak ettiler.

Bize gelince Taurasi'yi istemeyenlere saygı duyuyoruz ama böylesine büyük bir oyuncuyu takımda görmek bizim için önemli Taurasi oynadığı oyunla onlarında gönlünü alacaktır.
özellikle ligde karşıyaka bize karşı ne yapacaklarınıı kara kara düşünsünler artık.
Fowles
Tina
Taurasi
Torrens
?
Galiba 2 Türk daha alınacakmış birde Avrupalı hakkımız var.

Geldiyse hayırlı olsun.Olacakları söyliyim hemen.Fenerle transfer için kapışmamış olacağız.Çünkü yapıştırılan etiketten dolayı istememiş olacaklardır.Klüpten böyle oyunculara camiamızda yer olamaz zaten falan denir.Taurasi artık kesinlikle ve kesinlikle dünyanın en iyi oyuncusu olmayacaktır.X olur Y olur ya da karşıyakanın alacağı yeni bir yıldız dünyanın en iyisi olacaktır.Testlerde aslında hata yoktu da denip tekrar dopinçide olabilir o da bir olasılık vs vs

Açıklamalarını önceden biz biliyoruz bu kadar rezillik olmaz.İsme değil karşıyakanın çıldırmasına sevindim o kadar.

Taurasi süper bir transfer . ama hiç kimse Seimone yerini tutamaz , o hep kalbimizde. Ancak en az Seimone kadar bu forma için müacadele eden olursa onun yanına gelebilir.
S&S yani Seimone ve Sophia nın yeri bende bam başka

Fenerbahçe Spor Kulübü’nden toplu bir açıklama;

1 - Alba Torrens’le ilgilenmiyord...uk,
2 - Taurasi ile ilgilenmiyorduk,
3 - Geçen sene lig kupasıyla ilgilenmiyorduk,
4 - 29 senedir Türkiye Kupası’yla ilgilenmiyoruz,
5 - UEFA Kupası umrumuzda bile değil,
6 - 104 senedir avrupa kupalarıyla ilgilenmiyoruz.
7 - İnsanlıkla zaten alakamız yok

Tebrikler ve teşekkürler güzel ve değişik açıklamanız için.....

Oy oy Oy Neler yapıyoruz karşıyaka üstünü başını yırtıyor çıldırmak üzereler. İşte hakkımız olan şampiyonluğu hakem oyunlarıyla elimizden alıp sevinç nağraları atmanın bir karşılığı olacaktı. İşte en büyük darbeyi vurduk. come back Diana diye site açtılar binlerce mesaj yazdılar yalvardılar. Forumlarında 500 sayfa Diana dön ölürüz yoluna dediler.
İşte gerçekte TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜĞÜ olan GALATASARAY bekledi sabretti ve darbeyi indirdi. Ağlıyorlar ağlıyorlar düne kadar binbir iltifat yağdırdıkları Taurasi'ye şimdi hakaretleri başladılar. İşte bu kadar aciz durumdalar. Bu seneki yaptıkları oyunlardan sonra bunu hak ettiler.

Bize gelince Taurasi'yi istemeyenlere saygı duyuyoruz ama böylesine büyük bir oyuncuyu takımda görmek bizim için önemli Taurasi oynadığı oyunla onlarında gönlünü alacaktır.
özellikle ligde karşıyaka bize karşı ne yapacaklarınıı kara kara düşünsünler artık.
Fowles
Tina
Taurasi
Torrens
?

Galiba 2 Türk daha alınacakmış birde Avrupalı hakkımız var.
Tebrikler ve teşekkürler güzel ve değişik açıklamanız için.....

bu arada bu transferlerde yönetim kadar sponsorumuz medical park ın da katkısı büyük onlara da bu katkılarından dolayı teşekkür ediyorum..

Eğer bir kaç iyi yerli takviyesi yapmazsak hakem oyunlarınıda cebine koyan fbye karşı yine zorlanırız. Mutlaka bir kaç yerli takviyesi yapmamız lazım ligde şampiyonluk yerlilerden geçiyor. Umarım Ceyhun hoca bu gerçekleri görüyordur.
mademki çok büyük oynayacağız bir büyük iş daha yapıp onlardan bir yerli koparmamız lazım özellikle 3 iyi yerlilerinden birisini mutlaka alalım.

Yabancı olarak müthiş hamleler yaptık.Kaliteli 2 yerli ile birlikte Eurolig Şampiyonluğunun en buyuk adayı haline gliriz.Yerli olarak açıkçası 2 hamle istiyorum.
4 numarada bana göre biraz yetersiz kalıyoruz ve buraya Sophia için tüm ama tüm imkanların seferber edilmesini istiyorum.Eurolig için bu hamle bence mutlaka yapılmalı.Ayrıca malum takımın yerlilerinden mümkünse Birsel veya Esmeral...
Eğer Birseli bir şekilde alırsak son Avrupalı hakkımızın 4 numaraya yapılması daha mantıklı olur gibi.Sophia Türk yapabilirsek tabiki Guard alınmal.Ayrıca Avrupada da Fowles gelince Tina yerine o oynasın.

Arkadaşlar tamam kadromuz çok iyi ama Ros Caseres pota altını çok iyi yaptı.Dışarıyada Maya.Yani Bu kadar yatırımın Boşa gitmemesi gerekiyor.Ligte Şampiyonluğu elbette istiyorum ama Eurolig te bizim olmalı.

Birsel-Işıl-Yasemen
Alba-Tuğba
Taurassi-Gülşah
Safiye-Bahar
Fowles-Tina-Melek

Türk oyuncularımızın durumuna göre son avrupalı hakkımızı Eurolig için kullanmalıyız:)Birsel ve Sophia nasıl alırız bilemiyorum ama:)

karşıyaka çıldırmış durumda bu bile herşeye bedel.. ayrıca yerlilerinden birini koparacağımız endişesi başlamış şimdi de.. artık ben dee ile ilgili tartışmaların bitmesi gerektiğini forumda onu istemeyenlerin bile artık onun bizim oyuncumuz olduğunu bilerek yorum yapmalarını rica ediyorum. kimisi istedi kimisi istemedi kimisi de nötr kaldı ama artık o bizim oyuncumuz bundan sonra bize düşen sadece ona destek olmaktır diye düşünüyorum ben, haksızmıyım?

Eğer bir kaç iyi yerli takviyesi yapmazsak hakem oyunlarınıda cebine koyan fbye karşı yine zorlanırız. Mutlaka bir kaç yerli takviyesi yapmamız lazım ligde şampiyonluk yerlilerden geçiyor. Umarım Ceyhun hoca bu gerçekleri görüyordur.
mademki çok büyük oynayacağız bir büyük iş daha yapıp onlardan bir yerli koparmamız lazım özellikle 3 iyi yerlilerinden birisini mutlaka alalım.

Birsel Meral Nevriye 3 yerli alamayız sözleşmeleri devam ediyor bu sene gelmeleri imkansız o yüzden bu hayal olur. Alınabilecek yerliler ;4 numara için: Yasemin Horasan,Bahar Öztürk,3 ve 2 numara için :Şaziye İvegin,1 numara Işıl'ın yedeği için Gizem Yavuz veya Tarsus'ta oynayan Özge Yavaş yada tecrübe gerekir diyorsak Nilay olabilir.Topu topu 4 yerliden bahsediyoruz alınabilecek tüm piyasada.

Esmeral'ı sanki alacakmışız gibi geliyor ya hadi hayırlısı... Nevriye konusunda ise asla ve asla karşıyım bu oyuncuya... Pondexter ve Nevriye bir yana.. Taurasi ve Kazım bir yana... Taurasi ve Kazım karşıyaka'da iken bize karşı centilmenlik dışı hareketlerde bulunmadılar hiç bir zaman.. Ama Pondexter,Nevriye,Emre Belezoğlu gibi isimler mi allah bize uzak tutsun.. Mesela Alex de Souza oldu ya yarın öbür gün bize geldi ben tepki göstermem..6 senedir adamın bir profesyonellik dışı harekette bulunduğunu görmedim karakter olarak... Ama Nevriye ve Cappy mi..Aman aman!