2011/2012 Sezonu İçin Transfer Dönemi

Bize Eurolegue için kesinlikle avrupalı bir(Türk olarak yok ne yazıkki o düzeyde bir oyuncu) uzun gerekiyor.Guard için Esmaral'i de alabiliriz,Prince'de olur avrupada istediğimiz gibi oynatabiliyoruz nasıl olsa.

Bu Milica beşiktaş'ta oynayan pozları basına çıkan abla değil mi :D

Ta kendisi..Umarım bu isim doğru değildir.Eğer Avrupalı bir gaurd alacaksak daha kaliteli ve karakterli oyuncular var.Mesela kardeşi Ana dAbovic,Prince,Dumerc,Cohen,Becky,Jelavic gibi.

Yeli olarak keşke Young'ı yerli statüsünde oynatabilsek.O gelmedi takdirde Nevlin'i alabiliriz karşıyakadan.Aksi takdirde daha önce de dediğim gibi Melisa ile devam etmeliyiz.

Ta kendisi..Umarım bu isim doğru değildir.Eğer Avrupalı bir gaurd alacaksak daha kaliteli ve karakterli oyuncular var.Mesela kardeşi Ana dAbovic,Prince,Dumerc,Cohen,Becky,Jelavic gibi.

Yeli olarak keşke Young'ı yerli statüsünde oynatabilsek.O gelmedi takdirde Nevlin'i alabiliriz karşıyakadan.Aksi takdirde daha önce de dediğim gibi Melisa ile devam etmeliyiz.

Benim bildiğim Milica televizyon sunucusu şu anda belki Ana dabovic'tir ilgilendiğimiz.

spekülatif haberleri pek sevmem ama kaynak Eurosport olunca buraya aktarma gereği hissettim.

"Bununla birlikte Galatasaray'ın başkanlık seçimlerinden sonra amatör şubelere de büyük yatırım yapılacağı konuşuluyor. Özellikle kadınlar basketbol ve voleybol şubelerini güçlendirmek isteyen sarı-kırmızılıların, Fenerbahçeli birkaç oyuncuyu transfer edeceği iddia ediliyor."

Eurosport

Herkes tutturmuş transfer,transfer,transfer....Ben mi çok kötümserim ? Ben mi çok cahilim? Ben mi çok geri kafalıyım? Bilemiyorum !!!
Altyapı ne işe yarar?Neden altyapı vardır?
Kimse bu konulara neden değinmez?Herkeste özellikle yabancı transfer çılgınlığı başgöstermiş.Dinana,Fowles,Simone vs... yıllardır yüzlerce yerli,yabancı oyuncuya harcanan paraların sadece ufak bir kısmı altyapı'ya harcansa inanın bana ne iyi oyuncularımız çıkar.Bunu sadece bayan basketbol değil tüm branşlarımız için söylüyorum. Malesef biz Türkler kısa yoldan başarı nereden ve nasıl gelirse gelsin anlayışını benimsemişiz.O yüzden altyapı'da ki gençlerimize kimsenin değer verdiği yok.
Kupalar tabi ki çok önemli fakat bunu belli bir plan çerçevesinde uygularsan başarılı olursun.Hersene onlarca oyuncu transfer ederek elde edeceğin başarılar kısa süreli ve devamı gelmeyen sonuçlardır.
Bence altyapı'ya gerektiği önem verilirse Galatasarayımız sporun her alanında lider olacak kapasiteye sahip bir klüp.