2011/2012 Sezonu İçin Transfer Dönemi

charles-fowles beraber oynayabilir mi acaba?
4 numara transferi ortadan kalktı mı böylece?
sanki hala bir 4 numara ihtiyacı var takımın...
bir de 1 numara tabi ki...
mesela sophia türk olsa, prince'i de alsak
hayat da bayram olsa :)

Arkadaşlar GSTV yi an ve an takip ediyorum.Veli Yiğit,Taurasi'nin şuan için Amerikan pasaportu ile mücadele ettiğini fakat bu konuda bazı çok önemli sürpriz gelişmeler olabileceğini söyledi(Avrupa pasaportu ile oynayabilmesini sağlayan bir kural çıkabileceğini ima etti.)
Ve bu daha da önemli,Can İşbakan Tina,Alba,Sylvia,Dee daha iyi bir hamle olamaz dediğinde merak etmeyin en az o sevieyede bi hamle daha bekleyin dedi ve Avrupalı guard pozisyonunda olacağını söyledi.O seviyede Avrupa'lı bir guard hamlesiyle gerçekten Euroleague'de F4 finali yapacak bir konuma gelebiliriz.
Ama kim olabilir bu seviyede ve şuan müsait durumda olan bir oyuncu,çözemedim gitti.Bence Becky Hammon ile de anlaşma sağlandı ve Fenerbahçe'nin transferleri bekleniyor.
Yalnız şimdi burda bir sıkıntı söz konusu.Anladığım kadarıyla bir Avrupa'lı guard alınacak bu durumda 5 yabancımız olacak.Ve daha da muhtemeldir ki başka yabancı almayacağız bu hamleden sonra.Bu durumda net bir şekilde Sophia'nın da Türk olma ihtimalinin kuvvetlendiğini düşündüğümü söyleyebilirim.
Bu farz mahallerden sonra oluşacak kadro:
Işıl-Becky-Yasemen
Diana Taurasi-Türk oyuncu(Esmeral ismi çok sık geçiyor.)
Alba Torrens-Gülşah
Sophia Young(Türk statüsü)-Bahar Çağlar
Tina Charles-Sylvia Fowles-Melek
Bu rüya bir kadro olur.
Hemen Türk Ligi ve Avrupa Ligi'nde oynama şanslarını düşünürsek;
Türkiye Ligi kadrosu:
Işıl-Diana-Alba-Safiye-Fowles
Bench:Gülşah-Yasemen-Becky ve Tina değişmeli-Esmeral-Bahar Çağlar

Euroleague:
Becky-Taurasi-Alba-Safiye-Fowles(Tina değişmeli)
Bench:Işıl-gülşah-Bahar-Esmeral-Yasemen-Melek

Fowles'ında kalması üstelik 2 yıllığına anlaşılması ile hem inanılmaz bir kadronun iskeletini oturtmuş olduk hemde karşıyaka'nın 3 sene boyunca dünya klasmanının en üstünde yer alan 4 oyuncu ile anlaşmasını kesin bir şekilde engellemiş olduk.

Bu sene yapılan cesur hamleler ve uzun vadeli sözleşmeler beni inanılmaz mutlu ediyor ötesi yok.

Görünen o ki Hakan Üstünberk devam edicek.

Muhtemelen hakan üstünberki basketbol şubesinin ceo'su yapıcaklar.Bu güzel bir oluşumun basketbol adına tepe noktası olmalı.Basketbol adına Hakan Üstünberk tek başına yetmez,Hakan üstünberkin Altında çalışacak Güçlü,lobi faaliyetleri yürütebilecek,gerektiğinde federasyona rest çekicek iki tane genel menajer gerekli..

Ben olsam Ceo olarak Hakan üstünberki görevlendirdikten sonra,Erkek takımına genel menajer olarak Nur Genceri atardım.Yine bayan basketbolununda başına güçlü bir menajer getirirdim..

Murat Tümerlerle,Ali Türsanlarla olacak işler değil bunlar..

Sophia Young(Ben de hala bir umut var) ve Esmeral(Dedikodu kazanı fena kaynıyor.)Ama daha gerçekçi olmak gerekirse ben Latoya Pringle'ı türk yaparım ve Esra Şencebe hamlesi gelebilir gibime geliyor.

Özge Yavaş da mutlaka düşünülüyordur.

oh be çok mutluyum, sonunda iyi şeyler hep üstüste olmaya başladı bu takımda.. en az dee nin transferi kadar big sly nin kalması çok rahatlattı beni..

Esmeral ve Nevriye'yi alabilsek rakip kesinlikle toparlanamaz.
Bu arada yukarıda yazılmış eğer Latoya Pringle devşirilebiliyorsa hemen yapalım Barbara'dan da, Nevlin'den de, Melisa'dan da çok daha iyi oyuncu.

bu adamların misilleme yapabileceği tek hamle kaldı. SEİMONE AUGUSTUS
bu kızı gerekirse kendi ellerimizle avrupa'da bir kulübün kapısına götürelim yani cidden varlarını yoklarını ortaya koyacaklardır prensesimizi almak için.

bu adamların misilleme yapabileceği tek hamle kaldı. SEİMONE AUGUSTUS
bu kızı gerekirse kendi ellerimizle avrupa'da bir kulübün kapısına götürelim yani cidden varlarını yoklarını ortaya koyacaklardır prensesimizi almak için.

En büyük korkum bu.
Kadroya bakarsak kısa rotasyonumuz hala yetersiz bence. Avrupalı 1-2 oynayabilen bir oyuncu. Bu takımı oynatabilecek bir oyuncu alabilirsek final four şansımız çok yükselir. Şampiyon bu sene yine İspanya'dan çıkar bence. Ayrıca Midecal Park ve Hakan Üstünberk'e teşekkürler.

Ros Caseres-Galatasaray M.P finalinin oynanacağı gün dışında pek merak ettiğim bir konu yok bu sene bayan basketbolunda..

Galatasaray'ı kararlılığından ve bayan basketboluna verdiği önemden ötürü kutlarım..

Seimone Augustus Fenerbahçe'ye gitmez, o karakterde bir oyuncu değil.

Taurasi Amerikalı statüsünde oynarsa Euroleague Şampiyonluğu hayal olur ayrıca. Ancak Avrupalı statüsünde oynarsa gerçekçi hedef olabilir bu.