2011/2012 Sezonu İçin Transfer Dönemi

Konuya başka bir açıdan bakmak istiyorum.
Fenerbahçe-Penny Taylor: Penny Taylor sezon ortasında Fenerbahçe'yi bırakıp gitti. Tam anlamıyla kendi özel nedenlerinden dolayı. Ve bu yıl tekrar Fenerbahçe'ye döndü. Bence hiç de etik olmayan bir davranış. Ancak, Fenerbahçe başarı için her kalıba giren bir kulüp olduğu için, taraftarı da yönetimi de Taylor'ı prenses nidalarıyla karşıladı.
Fenerbahçe-Taurasi: Fenerbahçe doping olayında Taurasi'nin arkasında durmadı. Anında sözleşmesini feshetti. Biz oyuncumuza güveniyoruz lafı 'sözde' bir laftı. Yola devam edebilmek için hemen Angel alındı. Arkasında durmayan bir kulübe gitseydi Taurasi için 'tükürdüğünü yalamak' olurdu.
Galatasaray-Taurasi: Henüz haber kesinleşmedi ama eğer doğruysa daha aklıselim yaklaşmak gerekir. Biz Taurasi'yi doping yapmıştır diye eleştirdik. Ortaya çıkan sonuç doping yapmadığıydı. Buna inanalım ya da inanmayalım sonuç doping yapmadığı şeklindeydi. Kulüp olarak Taurasi ile ilgili herhangi bir olumsuz görüş bildirilmedi. Biz taraftarlar atıp tuttuk sadece. Taurasi'nin bizde oynayacak olması bence büyük bir transfer başarısıdır. Olur da transfer gerçekleşmezse de büyük bir kayıp değildir. Ben takımlarımda artık dünya yıldızları izlemek istiyorum. Geçen sezon bayan basketle bu başladı umarım diğer branşlarda da devamı gelir.

Bu hamleyle karşıyaka tam anlamıyla karıştı , Pennyi istemiyoruz o nasıl bizi bırakıp gittiyse kontratı fesih edin nidaları yükseliyor.

Ona bakarsaniz Nevriye'de GS'li. Sampiyon olduklari zaman fbtv'de konusuyorlardi. Sunucu profesyonel olmadan once hangi takimi tutuyordun demisti. O da onu burada soylemem dogru olmaz. Ama fb'li degildim dedi.

Devsirme secimimiz buyuk onem tasiyor.Kontenjanlari sonuna kadar kullanmaliyiz.Sadece Avrupada oynayacak bir oyuncu tercihide mutlaka yapmaliyiz.Esmeral sakatta olsa alinmali.Yilbasindan sonra yararlaniriz.Birselin GS taraftariyim GS da birakacam basketi diyip karsiyakayla sozlesme uzatmasinada bir anlam veremiyorum.

Ona bakarsaniz Nevriye'de GS'li. Sampiyon olduklari zaman fbtv'de konusuyorlardi. Sunucu profesyonel olmadan once hangi takimi tutuyordun demisti. O da onu burada soylemem dogru olmaz. Ama fb'li degildim dedi.

Delikanlı kızmış helal olsun. Fenerliydim tabi deyip geçiştirebilirdi.

Nevriyenin GS li oldugunu herkes biliyor.Ama davranislari GS li olmadigi icin onu ozellikle vurgulamadim.Birselin ise bana itici gelen bir davranisini gormedim.Ama varsa onun hakkindaki kanaatimde degisir.Gerci benim kanaatim degisse ne olur degismese ne olur.Bu forma nilaylari,saziyeleri gordu.Ve saziyeyi yeniden gorecek.

Diana Taurasi Galatasaray Medical Park'ta

Galatasaray Medical Park, WNBA takımlarından Phoenix Mercury forması giyen ABD'li forvet Diana Taurasi ile kesin anlaşmaya vardı.

Şutör guard ve kısa forvet pozisyonlarında oynayabilen 1.83 metre boyundaki Diana Taurasi, geçtiğimiz sezonun bir bölümünde Fenerbahçe'de oynamıştı.

Yeni sporcumuza Galatasaray kariyeri boyunca üstün başarılar dileriz.

Sylvia Fowles Yuvada Kaldı

Galatasaray Medical Park, yıldız pivotu Sylvia Fowles ile yeniden anlaşmaya varmıştır. ABD’li oyuncumuzun sözleşmesi iki seneliğine uzatılmıştır.

Sylvia Fowles’a Galatasaray’daki yeni kariyeri boyunca üstün başarılar dileriz.

Muhteşem haberler sırayla açıklandıı. :D

Yok yani ornek verdim sadece zaten bende. Saziye konusuna diyecek laf bulamiyorum zaten.

Nevriyenin GS li oldugunu herkes biliyor.Ama davranislari GS li olmadigi icin onu ozellikle vurgulamadim.Birselin ise bana itici gelen bir davranisini gormedim.Ama varsa onun hakkindaki kanaatimde degisir.Gerci benim kanaatim degisse ne olur degismese ne olur.Bu forma nilaylari,saziyeleri gordu.Ve saziyeyi yeniden gorecek.

Diana taurasi transferi hayırlı olsun.Ben bu olaya pozitif bakanlardandım..Çünkü artık ne olursa olsun şampiyonluk gerekiyor,büyük düşünmek gerekiyor.Bu transferi ve alba torrens transferini yapanları gerçekten gönülden tebrik ediyorum.

Alba torrens için ortada dönen rakamları bilmiyorum ama Diana için primler dahil 1.7 milyon dolar filan deniyor.Bu erkek basketbolu için bile çok ciddi bir rakamken kadın basketbolu için çılgın bir rakam:),çıtayı oldukça yükseğe koyan bir rakam..

Artık aynı rakamlarla transferleri Erkek takımında da görmek istiyoruz.Çünkü bu seneki kadroda erkek takımında o paraları alan hiç bir oyuncu yok.Muhtemelen erkek takımında en fazla ücreti alan oyuncular;Shumpert ve Ermaldir onların ki de maksimum 750-800 bin dolardır..

Hakan ustunberk : oktay mahmutininde istedigi isimler var ama su an bunun yeri ve zamani diil once playofflar!

Woow ! Hakan başkan çıldırt bizi :)

bir iki gü içinde Esmeral'de açıklanırsa karşı taraf şubeyi kapatır sanırım...:)
İnşallah anlaşırız onunlada yerli guard önemli...