2011/2012 Sezonu İçin Transfer Dönemi

bence iş yine ceyhun hoca'da bitecektir. Bakalım bu kadroyu oynatabilecek mi ?
Bu seneki bu sorunun cevabı bu seneki başarımızla doğru orantılı olacaktır.

Bence oynatamayacak ve EL'de sürpriz şekilde elenip ligde de yine finalde fenere kaybedeceğiz. Bu yüzden yabancıların sözleşme sürelerini sordum ama kimseden cevap alamadım.

Bence oynatamayacak ve EL'de sürpriz şekilde elenip ligde de yine finalde fenere kaybedeceğiz. Bu yüzden yabancıların sözleşme sürelerini sordum ama kimseden cevap alamadım.
fenerle yarı finalde eşleşmek zor olur açıkcası bizim ya da onların 1 ya da 4. olmak şart imkansız bence.2-3 de olur o ayrı bi zor.EL'de ise üst sıralara en az final four oynayacaz ! önemli olan türk rotasyonu önemli artık 2 ve 5 numara türk lazım diyorummmm :D kaç haftadan beri.

k. bakma kardeşim Allah Allah nasıl yanlış okumuşum yaw neyse.Arkadaşlar 5 numara türk yasemin horasan ve naile ivegin dışında iyi oyuncu var mı?benim aklıma gelmiyor.2 numarayada transfer lazım orada türk olarak çok isim var sizce hangileri düşünülebilir?transfer haberleri var mı?

Ligi bence aldık bile şu kadroyla. Tina - Fowles zaten bitirir ligi. Dışarda zaten Jordan var. Alba'yı daha saymadım. Point guard sorun olmaz bence. Dee olsun Alba olsun yedeklerler gerektiğinde. Bi Sophia olsaydı mükemmel olurdu yalnız.
FB'nin yerli üçlüsünden Birsel'i veya Nevriye'yi koparabilseydik katılırdım ama şu noktada favori bile değiliz bence.Işıl-Bahar-Gülşah üçlüsünün,olabilirse de sürpriz bir yerlinin vereceği katkı belirleyici olur.Yabancılarda üstün olsak da yabancının yabancıya yarattığı fark sınırlı oluyor yıllardır.Tabi Babkina-Tamane ikilisi olumsuz anlamda patlarsa ayrı.

Takıma bir yerli guard alınacağı aşikar. İşin garip yanı bir isme teklif yapılmış ama kabul etmemiş. GÜvenememiş kendisine sanırım. Prince sonuçta avrupa maçları için transfer edilmiş bir oyuncu. Yabancı bir uzun daha alınacak ve Prince lig maçlarında tribünde oturacak çoğu zaman. Sonuçta Diana Alba Tina ve onu yedekleyecek avrupalı uzun ligde rotasyonu sağlayacaktır. Takıma bu noktada (MElisa'nın katıldığını varsayarak) Bir oyun kurucu bir de Guard gerekiyor. Hadi ALba Diana dışarıdayken 2 numarada olur o rotasyonu sağlarız. Ama Işıl bu senede yedeksiz bırakılırsa yazık o kıza. Ondan sonra burda uğraş gene birileri ile. Birsel bık bık bık diye..

Bu sene bayan basketbolda başarılı olmanın yegane yolu bence de Ceyhun Yıldızoğlu'ndan geçiyor. Kurulan kadro beklentiyi ciddi manada yukarıya çekti,lig şampiyonluğu kesmeyecektir bile. Avrupa'da neler yapacağız,bu da çok önemli.

Takıma bir yerli guard alınacağı aşikar. İşin garip yanı bir isme teklif yapılmış ama kabul etmemiş. GÜvenememiş kendisine sanırım. Prince sonuçta avrupa maçları için transfer edilmiş bir oyuncu. Yabancı bir uzun daha alınacak ve Prince lig maçlarında tribünde oturacak çoğu zaman. Sonuçta Diana Alba Tina ve onu yedekleyecek avrupalı uzun ligde rotasyonu sağlayacaktır. Takıma bu noktada (MElisa'nın katıldığını varsayarak) Bir oyun kurucu bir de Guard gerekiyor. Hadi ALba Diana dışarıdayken 2 numarada olur o rotasyonu sağlarız. Ama Işıl bu senede yedeksiz bırakılırsa yazık o kıza. Ondan sonra burda uğraş gene birileri ile. Birsel bık bık bık diye..
Abi niye Prince in Avrupa maçları için alındığını düşünüyosun. Ben tam aksini düşünüyodum. Prince in lig maçlarında onaması bence Avrupalı uzundan daha faydalı olur takım için. Lig için Tina, Bahar ve Melisa yeterli olur diye düşünüyorum. El için avrupalı uzun şart tabi...

yerli 2 isim daha şart bizim takıma prince her maçta oynar tina yada fowles her maç birisi tribüne çıkar. o yüzden yerli 5 ve 1 numara alınmalı

Bence yerli 1 numara gereksiz Prince,Diana hic degismez bu takimda.Rotasyon Alba,Tina,Fowles arasinda olacak bu ucluden ikisi oynayacak.Prince,Isil ve onlara yardim eden Alba ve Diana ile 1 numara sorunu kalmaz.Turkiyede Alba bile 4 numara gibi oynar zaten.Tina veya Fowles,Melisa,Bahar,Alba rotasyonu Turkiye icin yeterlidir.Fenerbahce maclarinda Tina ve Fowlesu yanyana oynatan Albayi disarda birakan bir formul denemeli.Turkiyede uzun problemi yasayacagimiz tek mac o olur.Avrupada ise kesinlikle uzun problemi yasariz.Sadece Avrupada oynayacak bir Avrupali oyuncu bulmamiz lazim.Rusya bu is icin ideal yer.

geçen de bahsettim önceden oyuncu yokdu yoklugundan yakınıyorduk şimdi o kadar kaliteli müthiş isimler warki hangisi rotasyona giricek die konusuyoruz..Allah sonumuzu hayır etsin.

Acaba beklenen Avrupalı uzunun açıklanmamasının nedeni Gintarenin takımda kalacak olması mı? Bence sadece Avrupada oynayacaksa Gintare kalabilir.Evet, geçen sene çok verim alamadık ama verim alacak şansı da vermedik açıkçası..Viteckovanın gelmesini çok isterim ama eğer gelmeyecekse Gintare takımda kalabilir.

Yerli oyuncu açısından bizden öndeler.Ne kadar zor olsada Fenerden Birsel yada Esmeral i koparsak çok iyi bir iş yapmış oluruz.Aslında devşirme olarak Nevlin e bile razıydım ben.Melisa Can dan aldığımızdan daha fazla katkı alırdık.Geçen sezon Ratgeber ile sorunları vardı.Pek süre vermiyordu ona.Ratgeber kalsaydı Nevlin i kadroda düşünmeyebilirdi.Ama Ratgeber i yolladıkları için oda zor artık.

Gazanfer niye ligde ihtiyacımız olan Prince oynamaz... Benim farkedemediğim ayrıntı ne? Fowles gelince Tina yada Fowles ı ligde yedek bırakamayız falan diye mi? Yada Diana ve Alba nın olduğu takımda Işıl tek başına yeter Tuğba da onu yedekler mi?

PRİNCE oynamaz ise bal gibi bir oyun kurucu eksiği doğuyor. görülüyorki Işıl ancak 25 dakika oynayabilir fazlasını kaldıramıyor gücü yetmiyor. Işıl'ın yanına bir hamle gerek. Bu şekilde transfer yapmadan girersek zorluk çekeriz rotasyonda

5 yabancının içinden açık ara en zayıfı Prince olduğu için.

Guard sorunumuz yine olacak zaten, transferlerin hatalı bölgelere olduğunu baştan beri söylüyorum. Pota altında geçen senenin aynı rotasyonuyla oynarsak pota altındaki üstünlüğümüzü onlara kaptırırız. Guard rotasyonunda oynayabilecek Taurasi ve Torrens de olduğu için Prince final serisinde dışarıda kalan oyuncu olacak, aksini iddaa edenle final serisinde görüşmek üzere.