2011/2012 Sezonu İçin Transfer Dönemi

Yalnız bu sene finalde melisa yoktu. Ben Melisa nın bu sezon daha fazla katkı verebiliceni düşünüyorum. Ameliyat olduktan sonra sağlık durumu ne oldu bilmiyorum ama iyileşiceni umuyorum...

Prince, Albadan nasıl daha iyi oluyor yahu?

1-2-3 hatta 4 numarada bile oynayabilecek bir Alba, kesinlikle kadro dışı olamaz. Ayrıca Prince takımdaki en zayıf yabancı. Bunun yoruma açık bir tarafı yok bence de.

Ben Princei Albaya tercih ederim diyorum Fenerbahce final serisi icin.Once yazilari okuyun.Alba tabiki cok iyi oyuncu Alba hakkinda daha once neler yazmisim okuyabilirsiniz.Ben guard konusu Isila birakilamaz diyorum ve final serisinde tercihimi Princeden yana kullanirdim diyorum.Princei Albadan acik ara zayif bulmuyorum bunuda vurgulayim tekrar.

Alba-Diana-Big Syl'in yeri her maç garantidir.Tina ve Prince ihtiyaca göre olmalı ama yinede sağlam bir pota altı için; Alba'nın joker oyuncu oluşunu kullanırız bence en mantıklısıda bu. Türk bir uzun olsa aslında Prince'e ihtiyaç olduğunda Tina ile değişebilirler.Prince çok önemli oyuncu ancak Alba ile kıyas kabul etmez kesinlikle.

Pardon da Prince de gerçek bir 1 numara değildir. Alba ondan çok daha iyi oynar saf guard olarak.

Bence transferlerin hepsi bitmeden sezon finali ile ilgili yorum yapmasanız daha iyi. Ben de şunu düşünüyorum. Tina Ocakta gidecek ve yerine bir avrupalı uzun alınacak.

Ben tercihimi soyledim katilirsiniz yada katilmazsiniz gorusume.Ben sizin dusuncelerinize saygi duyuyorum ve hicbirini komik bulmuyorum.Daha fazlada yorum yapmayacam gorusumu soyledim.Sizin goruslerinizede saygi duyuyorum.Umarim bizim icin en uygun tercih yapilir ve final serisini kazaniriz.

İyide yeri gelirse Alba Işılı da yedekler , Alba-Şaziye-Dee-Bahar-Sylvia(Tina) şeklinde de sahaya çıkar takım. Ayrıca kendi görüşüme göre Prince Albanın saha görüşüne sahip değil. Sırf bu yüzden Alba tercih edilir zaten :)

Her başlıkta görüşlere saygı duyulması gerektiğini söylüyoruz, lütfen dikkat edin üsluplara arkadaşlar.

Ali Bey görüşünü söylemiş sonuçta.

Avrupali uzunu sadece Avrupa icin almaliyiz Tinayi kesinlikle birakmamaliyiz.BIraktigimiz an Fenerbahceye lig sampiyonlugunu ve Euroleaguede final four sansini kendi ellerimizle birakmis oluruz.

fenerbahçe gibi bir takıma göre transfer yapıcaksak o şubeyi kapıyalım.
bu takımda gintare adlı oyuncunun kalmaması gerek.daha koşmayı beceremiyor.
forumda günlerdir herkesle birlikte benimde ortak görüşüm 5 numaraya artık bir türk isim bulunsun 7-8 dk oynatılsın.çünkü fowles bunun çilesini çekti.aynı şeyleri yaşamayalım tekrar.
2 numaraya ise ya tuğba kalsın ya gitsin bir açıklık getirilsin.2 numarayada garanti türk bir takviye lazım.
açıkcası ben koçun avrupada başarılı olabileceğini zannetmiyorum.(sonuna kadar kızlarımızın yanındayız)ceyhun y. denen isim iyi bir koç değil bence.buradada birçok kişi bana katılıyodur heralde öyle umuyorum.

Arkadaşlar daha detaylı anlatayım ben durumu. Şimdi yabancılarımız Prince, Diana, Alba, Tİna Sylvia ve birde alınacak avrupalı uzuna XXX diyelim. Lig statüsüne göre 4 yabancı kadroda olabilir. Avrupa statüsüne göre ise sadece 2 amerikalı kadroda olabilir. Şimdi Avrupa maçlaırnda Amerikalılarımızdan biri kesinlikle Dİana olacak diğeri ya Tİna Ya fowles oacak. Fowles aralıka kadar olmadığına göre Avrupa maçlarında Amerikalılarımız Tİna ve Dİana olacak Prince, ALba ve XXX de kadroda olacak.

Tükriye ligine geldiğimizde, Bizim ligimizde avrupalı amerikalı ayrımı yok. 4 yabancı kadroya girebiliyor. Takıma bakıldığı zaman Alba ve Dİana'nın yeri garanti. kalan 2 yabancı için Tina Sylvia XXX ve Prince yarışacak. Sylvia aralıka kadar olmadığına göre onuda eleyelim elimizde kalıyor Tina XXX ve Prince. Normal lig maçlarında sadece bir 5 numara ve Bahar Melisa ile uzun rotasyonunu sağlayabiliriz ama Önemli bir maçta Bevriye-Matoviç ikilisine karşı tek 5 numara ile sahada kalamayız. O zaman Tİna'nın yanıan XXX de eklenir ve Prince tribüne gönderilir. Ki Sylvia geldiğinde Tina Sylvia beraber oynar Dİana ve ALba onları destekler Prince her türlü tribünde olur. Bu Prince'in kötü oyuncu olduğunu göstermez ama takımın yapısına baktığında böyle olması kaçınılmaz. İşte bu yüzden yerli bir 5 numara veya 1 numara bulmak zorundayız. Yerli 5 numarayı milli takım bile bulamadığına göre, lig maçları için Işıl'ı en azından 10-15 dakika yedekleyecek bir yerli oyuncu alınması akla daha yatkın görünüyor. Kİ bunun için teklif yapılmış ama sonuç alınmamış oyuncularda var. Bütün mesela bu...