Nihan ve Tuğba'nın durumları nedir ?
Nihan ve Tuğba'nın durumları nedir ?
yerli kalitesi her zaman sonucu belirler.Bir forumda biri barcelonanın ilk 11 'ini alsak tamamen alsak,oraya koyacak 5 türk yoksa o sistem çöker demişti. Basketbol içinde öyle hepsi aynı anda oynamayacak kaliteli türkleri almak lazım.Burda da fener hala bizden iyi.
Şaziye umarım bizi şaşırtır,sezonu belirleyecek isim olabilir.
Avrupalı 4 numara çok gereksiz bir transfer olur.Orada zaten bahar ve melisa var.EL'de onlar oynayacaklar 4 numarada ama 5 numarada 1 oyuncumuz oynayabilecek ya sylvia ya da tina charles.4 numara yerine avrupalı bir 5 numara alınmalı.Avrupali bir 4 numara mutlaka alinmali.
Ali abi Euroleague'de 2 amerikalı oynatabiliyoruz.İstediğimiz kadar avrupalı oynatma hakkımız var.Diana Taurasi garanti oynayacaktır Euroleague'de.Geriye 2 tane Amerikalı kalıyor Tina Charles - Sylvia Fowles birisi maalesef oynayamayacak.Bu yüzden 4 numaraya değilde 5 numaraya transfer iyi bir avrupalı 5 numara daha yerinde olur.Tamam Bahar ve Melisa'ya güvenmeyebilirsin ama orda onlar oynayacaklar heralde bu sene.Onlarada artık güvenmek lazım.Ben o yüzden 5 numaraya ihtiyaç var dedim ve alınacakta heralde 5 numaraya avrupalı bir isim ya da türk Yasemin Horasan veya Naile İvegin...Ben Baharada,Melisayada Euroleague seviyesinde guvenmiyorum.Tina yada Fowles 35 dakikadan asagi oynamaz zaten.5 dakika icin Avrupali bir 5 i niye harcayalim.Olsun olsun en fazla 7-8 dakika sure alir.Ama 4 numaraya gelecek oyuncu 25 dakikadan asagi oynamaz daha fazlada oynar.
O zaman artık tanımadığın oyuncular hakkında çok keskin yorumlar yapmazsın değil mi Berkan?
Lauren Jackson'ı da alalım mı ?
Ali abi sen hiç almamışsın Bahar ile Melisayı heralde.Öyle olması imkansız açıkcası çok zorlanırız grup aşamasında şu şekilde çünkü onlarda insan yorulurlar.Benim Euroleague kadrom
Prince,Diana,Alba,Avrupali 4,Tina yada Fowles olur.Bu bes 30 ar dakika minimum oynar ben 30-35 dakika arasi oynatirim.Minimum 30 ar dakika oynasalar 50 dakikalik rotasyonu Isil 10,Melisa 15,Bahar 15,Saziye 10 seklinde gecerim.Tina yada Fowles 32 dakika oynasa aslinda daha fazlada oynayabilir geri kalan 8 dakikada Prince,Diana,Alba,Avrupali,Melisa oynatirim sorun olmaz.Avrupali besin maksimum 10 dakika sure alabilecegini bile bile ben almam.
Ama sizin gorusunuzede saygi duyarim.Ya mac esnasinda sakatlanirsa bu oyuncu diye dusunebilirsiniz ama bu butun oyuncular icin gecerli.Ya da 5 faul limitini hemen doldurursa gibi gorusleriniz olabilir.