Kemerleri sıkacakları haşikar. Bu durumda en çok para alanlar direk etkilenir, huzursuzluğa yol açabilir. Ama söz konusu Birsel´in bize gelmesi durumunda FB taraftarları kendilerini Bağdat Caddesinde imha ederler herhalde.
Kemerleri sıkacakları haşikar. Bu durumda en çok para alanlar direk etkilenir, huzursuzluğa yol açabilir. Ama söz konusu Birsel´in bize gelmesi durumunda FB taraftarları kendilerini Bağdat Caddesinde imha ederler herhalde.
Volkan'ı istemek mi şaka mısınız siz ? Volkan bizim taraftarımıza dönüp şeyini sallayan adam neyini isticez Volkan'ın ? Siz bence objektif değil direk fenerbahçe tarafından bakmışsınız olaya.
Doğrudur, yanlıştır, olur veya olmaz... Ama kişisel olarak Fenerbahce'nin böyle bir küçülmeye gitmesini hiç istemiyorum.
Aynı şekilde Birsel de Nevriye de kendilerini Fenerbahce ile özdeşleştirmiş sporcular. Esmeral de aynı şekilde. Küçülme olsun veya olmasın, takımımıza çok şey katacaklarını bilmeme rağmen Fenerbahce'nin hiçbir Türk oyuncunu takımımda görmek istemiyorum.
Onlar gelirse senelerdir takımımız için fedakarlıkların en büyüğünü yapan Işıl'a ayıp olmayacak mı? Bahar'la Nevriye'yi kıyaslarken objektif olamamak değil mi taraftarlık? Esmeral'in 3/5 oynaması mı yoksa Tuba'nın 2/2 oynaması mı daha çok heyecan verir sizlere? (Tuba'yla seneye devam etmeyeceğimizi ben de biliyorum)
Amatör branşlar sadece paranın sözünün geçtiği, o sene güç kimdeyse&yatırımı kim yaptıysa o'nun kazandığı bir düzene doğru gitmesin istiyorum sadece. Fenerbahce futbol'da küme düşse, Volkan'ı&Gönül'ü istemekle tamamen aynı şey gibi geliyor bana. Hem belki Volkan veya Gökhan da Galatasaraylıdır...
Nevriye oynadığı sürece Bahardan daha fazla katkı yapacaksa tabii ki gelecek. Bahar oynasın diye takımı zayıflatacak mıyız? Bahar klübün sahibi mi ki daha iyisini alma imkanımız olduğu halde onunlan devam edelim? Her şey klübün başarısı için yapılmalı.Bu oyuncuyu çok seviyorum iyi olmasada oynasın gibi bir düşünce kabul edilebilecek bir düşünce değil
Birsel'in bize yaptığı herhangi bir terbiyesizlik yoktur! Boş şeyler atıp tutmayın.
Ne o zaman.
Ne kadar iyi niyetlisiniz siz öyle ya. Olmuyo o işler öyle siz merak etmeyin. Birsel'in de Nevriye'nin de fenerbahçeyle özdeşlişmişliği falan yok yormayın siz kafanızı.
Peki. (; Tşk'ler.