BİRSELİ sırf fb ye nezaket için almamak eğer imkan varsa (parayı kastetmedim) bence GALATASARAY'a ihanettir başka bişey değil...
Nevriye Yılmaz' Alıntı:Biz başkanımızın suçsuz olduğunu biliyoruz. Böyle haberler tamamen kulübün bugünkü durumdan kaynaklanıyor. Bundan faydalananlar, dedikodu olarak üretiyor. Ben Fenerbahçe ile özdeşleştim. Yıllardır şampiyonluklar yaşadım. İyi ve kötü günleri hep sarı-lacivertli forma altında yaşadım. Böyle bir günde fırsatçılık yapmak bana yakışmaz. Bu sezon da şampiyonluğun en güçlü adayıyız. İnşallah maçlar başlamadan başkanımızla buluşur, hep birlikte galibiyetlerimizi kutlar, sezon sonunda şampiyonluğu yaşarız. Bu günler geçecektir. Fenerbahçe büyük kulüptür. Bunu geçen sezon 5 kupa ile gösterdik.
Selim Bey;
Birsel'i takımda görmek istemek neden Işıl'a güvenmemek olsun. Bazen beraber, bazen rotasyonla aynı takımda oynayarak milli takımda neler yaptıklarını gördük. Çok başarılı oldular..Hepimiz biliyoruz ki Türk oyuncu konusunda gerideyiz. Neyse konu bu değil, dağılmasın.
Fakat bana ne onların Galatasaraylılığından, herkes Galatasaraylı olabilir. Galatasaray için ne yapmış o önemli benim için.