2011/2012 Sezonu İçin Transfer Dönemi

Alperen, Nevriye'den sana yalanlama geldi:

Nevriye Yılmaz' Alıntı:
Biz başkanımızın suçsuz olduğunu biliyoruz. Böyle haberler tamamen kulübün bugünkü durumdan kaynaklanıyor. Bundan faydalananlar, dedikodu olarak üretiyor. Ben Fenerbahçe ile özdeşleştim. Yıllardır şampiyonluklar yaşadım. İyi ve kötü günleri hep sarı-lacivertli forma altında yaşadım. Böyle bir günde fırsatçılık yapmak bana yakışmaz. Bu sezon da şampiyonluğun en güçlü adayıyız. İnşallah maçlar başlamadan başkanımızla buluşur, hep birlikte galibiyetlerimizi kutlar, sezon sonunda şampiyonluğu yaşarız. Bu günler geçecektir. Fenerbahçe büyük kulüptür. Bunu geçen sezon 5 kupa ile gösterdik.

Konu hakkında ilk kez foruma bir şeyler yazacağım; taraftarın tavrını görünce Işıl, Bahar, Gülşah'ın filan aptal olduğuna kanaat getirdim. Nasıl olsa Galatasaraylı oldukları belliydi, gideceklerdi Fener'e. Sonra her transfer döneminde menajerlerini Galatasaray'a gönderip, Fenerbahçe'den daha fazlasını koparmaya devam ederlerdi. Güzel iş. Yeri gelir koçu gider, yeri gelir en iyi oyuncuları gider ama nasıl oluyorsa "bir şekilde" şampiyonluklar da kazanırlardı. Fenerbahçe'den istediklerini koparamazlarsa da Galatasaray taraftarı yollara kırmızı halı serer, başının üstünde ağırlardı onları, "ama onlar Galatasaraylıııı"...

Yıllarca daha fazla kazanmak için isimlerini kullanan, sahada çırpma, silkme, Ayhan Şahenk'te göbek atma, Caferağa'da parmak kaldırma, utanmasa hakem abilerinin elinden düdüğü alıp çalma gibi faaliyetleri çok yerinde yapan oyunculara kapıları baştan kapattığı için Galatasaray yönetimine teşekkür ederim. Twitter'a da yazdığım gibi; Aslan asildir, leş yemez. Onların Galatasaraylılığı eski bir hatıra, Fenerbahçeli olan Şaziye bile onlardan daha sempatik geliyor. Nasıl bir bağlantı kuruluyor anlamıyorum, Taurasi'yi veya Şaziye'yi almakla da bir benzerliği yok bu durumun. Aslan leş yemez diyoruz, sanırım anlaşılamıyor o zaman avlanmasın da diyor insanlar. O kadar da değil.

Centilmenlik, fair-play hikaye. Menajerlerin oyuncunun durumunu bize getirmesinin, Fenerbahçe'nin oyuncuları Galatasaray'a teklif etmesinden farklı bir şey olduğunu da algılayabilmek lazım. Fenerbahçe günahını vermez Galatasaray'a, çok yerinde bir hamle yaptı yönetim.

Aras Bey zaten Birsel in Galatasaraylı olduğu da bir İNTERNET efsanesi...Kaç zamandır Fb forması giymiş dünya kadar kupa kazanmış taraftarın taptığı bir kız Gs li olsa kaç yazar...Onu alalım Işıl süre almasın...Bahar almasın...Yasemen öyle kalsın gelişmesin ne gerek var...Hali hazırda Onlar Nilay gibi Esra gibi oyuncuları oynatmadılar kızlar ayrıldı ve süre aldı diğer takımlarda...

Bir sporda tekel olmak o sporun ULUSLARARASI ARENEDA çökmesine sebeptir.Işıl-Bahar-Tuba-Esmeral yedek kalsa 5 dk süre almasa MİLLİ TAKIM sapır sapır dökülür...Ben Taraftarım ama bir basketbol seyircisiyim aynı anda...2 Takımında f8 yapmasını ve orada onları yenıp şampiyon olmayı kim istemez!Bunu istememek körü körüne bir fanatikliktir...

Nasıl Milli bir gurur yaşadık Rakip oyuncuları da alkışladık onların içindeki sağduyulularda alkışladı...Düşünün Tekel bir takım olsa Ligde bu ligin tadı madı kalmaz...Ben Rakiplerimizin de güçlü olmasını isterim her zaman...Bir zevkim var Basketbol...Herkese 40 sayı fark at maçları 40 kişi izler...Biz F4 oynadık 13 sene falan oldu düşünün şimdi oynasak ne biçim ses getirir bir de Fb ile oynasak off...Yani ben bunu isteyen biriyim...Biliyorum şimdi eleştiren çok olur...Hattta fb li bile oluruz ama olsun dedim ya...Işıla güvenmiyor muş kimse ben onu anladım...NOKTA...

Selim Bey;

Birsel'i takımda görmek istemek neden Işıl'a güvenmemek olsun. Bazen beraber, bazen rotasyonla aynı takımda oynayarak milli takımda neler yaptıklarını gördük. Çok başarılı oldular..Hepimiz biliyoruz ki Türk oyuncu konusunda gerideyiz. Neyse konu bu değil, dağılmasın.

Yok Birsel'in, eskiden Galatasaraylı olduğu efsane değil gerçek. Hatta Galatasaray'a hindi bindiren, 1 sene önceki takım arkadaşlarına küfür edenlere Caferağa'daki 2. maçta el sallayan, gülen Nilay da Galatasaraylı. Fakat bana ne onların Galatasaraylılığından, herkes Galatasaraylı olabilir. Galatasaray için ne yapmış o önemli benim için. Efesli Keremler'in Galatasaraylılığı gibi, "iyi hoş da bana ne faydası var, bana ne?" yani :) Zamanında taşın altına elini sokmayan, şimdi çok geç kaldı.

Selim Bey;

Birsel'i takımda görmek istemek neden Işıl'a güvenmemek olsun. Bazen beraber, bazen rotasyonla aynı takımda oynayarak milli takımda neler yaptıklarını gördük. Çok başarılı oldular..Hepimiz biliyoruz ki Türk oyuncu konusunda gerideyiz. Neyse konu bu değil, dağılmasın.

Elinde bir de Prince var...Yani ben bu durumun bize kısa vadede artı kazandıracağını ama oyuncuların gelişimine eksi getireceğini dusunuyorum Uluslararası arenada...Şimdi açık açık konuşmak lazım.Birsel sahada olduğu zaman Oyun kurucu olma vasfı ve Sorumluluk alma duygusu daha fazla olduğu için Hoca onu tercih edecek ve birde Prince var...Neden Işıl a tekrardan o sorumluluk verilmesin birsel yerine!

Aras bey bende onu dedim...Nevriye de buralardan çıkma neyse dediğim gibi...Gsli YADA fb li olması değişmez..Yıllarca aklımda olan soru şudur...Bir adamın başka bir takımda başarılı olması onun o takımı tutmasıyla eş değermidir?Hayır kesınlıkle...Nevriyenin açıklaması vardı bugun sitelerde...Demekki Gsli olması Fb den ayrılmasına yetmiyor...Dediğim şey şuydu...Birsel-Nevriye uzun zaman formasını giydiği takımda Gs li de olsalar o kadar başarı kazanmışlarki Birisi kaptan olmuş diğeri de bırakınca kaptan olacak...

Ben alt yapılara önem verilmesinden yanayım ayrıca...Federasyonun lig maçlarında ilk 5 te mutlaka alt yapı oyuncusunun süre alma zorunluluğu koymasını istiyorum...

Yasemen-özge-ayşe cora-olcay-özge yavaş-pınar demirok-esra ural bu kızlar oynamalıdır....Süre almalıdır...

Nevriyeden nefret ediyorum ama demek istediğim şu BİRSELi istememek bence kabuğunu kıramamaktır.kim BİRSELİ takımında görmek istemez.biz BİRSELi isteyince IŞIL ı satalım mı dedik. düşünün IŞIL&BİRSEL bi düşünün ve sonra msj yazın bence :D

Ben zaten Nevriye'yi istemiyorum. Birsel'i gerçekten isterdim ama gelmezse gelmez yapcak bişey yok. Ki zaten ilgilenmediğimizi açıkladı Murat Tümer. Farketmez onları bu sezon yenicez inşallah.

Birsel gelsin , nevriye gelsin , gelmesin filan özneldir . Herkesin düşünce yapısına göre farklılık gösterir ki buna saygı duyarım. Ama ben bu ''fenerli ebedi dost'' lafına saygı duyamıyorum. Nerden dostuz yahu ?
Yeni tanıştığım bi nisanın fenerli olduğunu öğrendiğimde bile soğuk yaklaşıyorum arkadaş. Hayatımdaki her 10 fenerliden 9u şerefsiz , çirkef ya da moron. Ve bu İzmit'te de , İstanbul'da da aynı. Ve ben Fenerbahçe'nin temsil ettiği kesimin insanları arasında çok net benzerlikler görüyorum ve bunların yüzde 90u kötü özellikler. Ve hadi bunları da geçtim , dost most ayaklarını sevmiyoruz arkadaş ? '' Bana uzak , Allah'a yakın olsun'' dan bi gram daha iyi bi söz çıkmamalı ağzımızdan Fener'le ilgili. Ve Fener'e dost diyen bana düşmandır. Spiker klişelerini çıkartalım artık zihnimizden. Bal gibi de düşmanımdır onlar. Dostları bile düşmanımdır. İnşallah yerin dibine geçerler bana göre.

ben de başkanın yaptığı açıklamaya katılmıyorum. geçen sene futbolda bizim anlaştığımız stochu son anda araya girip alırlarken dostluk neredeydi? üstelik bunda yanlış bişey de yok, onlar bırakırsa biz de alırız,biz almasak başkası alacak, kinseyi fener bıraktı, efes dakikasında kaptı, bunun dostlukla ilgisi yok. ne var ki bence fenerbahçe böyle bir küçülmeye gitmeyecek, en kötü ihtimalle bir sponsor bulurlar. son tahlilde durum vaki olursa da başkanın söylediği şeyi tekrar düşünmesi gerektiği aşikardır, zira yerli oyuncu kalitemiz oldukça sınırlı. ayrıca ben en çok nevriyeye ihtiyacımız olduğunu düşünüyorum, her ne kadar kendisini pek sempatik bulmasam da asıl eksiğimiz yerli bir uzun.

İsterseniz konuyu biraz detaylandıralım;
Ayşe Cora 3.3.1993
Yasemin Koç 22.1.1993
Gülşah Duman 19.1.1993
Ayşegül Günay 26.10.1992

Açıkçası ben Beşiktaş'ın tasarrufu neticesinde bu anlaşmaların yapılmadığını düşünüyorum. Oyuncuların doğum tarihlerini bu nedenle yukarıda yazdım. Aradan aylar geçmiş, anlaşma yapılmak istenseydi çoktan yapılırdı. Bunun tek istisnası Ayşe Cora'nın durumu olabilir. İki ay önce, Erzurum'daki Türkiye Şampiyonasında, buna benzer duyumlar konuşuluyordu.