2011/2012 Sezonu İçin Transfer Dönemi

Bosa konusuluyor bu konu.Cunku Nihat Ozdemir divanda zaten aciklama yapmis boyle bir sey olmadigini.Amator subeleri daha guclendirecegiz demis.Biz isimize bakalim iyi bir devsirme ve Avrupali 4 konusuna konsantre olalim.

Galatasaray yönetimi, Fenerbahçe’nin serbest bırakmaya hazır olduğu Bayan Takım oyuncularından hiçbirini almamayı kararlaştırdı.

Öğrenildiğine göre menajerleri tarafından Galatasaray ile birlikte birçok Avrupa takımına önerilen oyuncular için Galatasaray yönetimi Birsel Vardarlı, Nevriye Yılmaz, Esmeral Tunçluer ve Ivana Matovic gibi oyuncuların, Avrupa Şampiyonluğu’na katkı verebileceğini ancak Fenerbahçe’nin yaşadığı sorunlardan yararlanmanın doğru olmayacağı düşüncesinde birleşti.

Bu gelişmenin ardından, Fenerbahçe’nin yıldız oyuncuları fedakarlık yapıp kulüplerinde kalmazsa, Avrupa’ya transfer olacak.

http://www.basketfaul.com/?islem=2&makaleID=9021

Birsel e hayır dememizi anlayamıyorum.Yıllardır piyasada kaliteli yerli oyuncusu çok az diyoruz,Birsel gibi Avrupa nın sayılı isimlerinden birini almıyoruz.Biz Galatasaray ız herkesten çok farklıyız fakat ortada etik olmayan bir durum yok.Biz almayacağız Casares e ,Spartak a,Ummc ye gidecek.Dahamı iyi olacak o zaman.Yıllar önce aynı olay başımıza geldi bir saniye durmadılar onlar.Çok net Birseli alalım fişlerini çekelim..

Biz Fenerbahçe'yi gelecek yıl zaten geçeceğiz. Bu 2 oyuncu bize de gelse , Avrupa'ya da gitse kadroyu dağıttık o sayede şampiyon oldunuz diye 50 sene ağlarlar. İkisi de Fener'de kalsın.

Ben hakikaten çok kararsızım. Birsel mi gelsin? Nevriye mi gelsin? Yoksa 2'side gelmesin mi? 2'si avrupaya mı gitsin? 2'si fenerde mi kalsın? soruları var aklımda. Ama ne olursa olsun biz dürüst basket oynayalım. Çok önemli değil benim görüşüm Birsel veya Nevriye. Birsel'in olduğu yerde Işıl'ımız var onu rotasyona sokamayız.Nevriye'nin oynadığı yerde ise daha genç bir Bahar var.Onun dakikalarına yazık olabilir. Haa farklı görüşler olabilir. Birsel daha iyi Işıl'dan filan gibi... Ama Işıl takımın kaptanı ve senelerdir bu takımda. Zaten Işıl'ın rotasyonunda dünyaca ünlü bir oyun kurucumuz var ''Epiphanny Prince''. Çok gerek yok benim tercihim Birsel ve Nevriye'ye haa alınırlarsa çok yararlı olabilirler. Ama bizde Işıl ve Bahar varken ve onlarında rotasyonlarında çok iyi isimler varken gerek yok be boşverin Birsel'i Nevriye'yi sonra bizim oyuncularımızı alıp şampiyon oldunuz Euroleague'de filan derler :D Ligde,Türkiye kupasında ve Cumhurbaşkanlığı kupasında zaten bu sene Türkiye'de şampiyon belli.

Şaka gibi ya hangi akla hizmet almıyoruz bıktım şu iyi niyetten ya yerli oyuncu olarak kim var arkadaşlar kim ? Birsel , Nevlin , Nevriye 3üde lazım bize yeter ama ne diye düşünülmüyo bu oyuncular bize en az 4 yıl taşır yazık günah onlar biz düştüğümüzde almışlardı ya rezalet bir karar olur rezalet .

Ne çektiysek zaten şu centilmen olmaya çalışmak yüzünden çektik. Faruk Süren zamanında bizim şubeyi küçültüğünde yerli oyuncularımızın hepsine hücum etmişlerdi. Bir tek biz mi centilmeniz? Niye aynısını yapıp 3-4 yıl şampiyonluğu garanti altına almıyoruz ki? Olmayan bir dostluğu göstermek için mi?

birincisi fenerbahçe'nin oyuncularıyla yollarının ayrılacağı haberinin uydurma olduğunu düşünüyorum. basının tipik 'mazlum fenerbahçe' havaları... eğer olur da fenerbahçe böyle bir karar almışsa, bu sefer basketfaul'ün yazdığı "centilmenlik sebebiyle oyuncuları almayacağımız" haberinin uydurma olduğunu düşünüyorum. kulüp zaten kendine takım bul demişse o oyuncuları almanın centilmenliğe aykırı değil, aksine centilmenlikten ötürü transfer olabileceği kanaatindeyim.

fb nin şubeyi küçültmeye gideceğini düşünmüyorum, yani hangi mantığa dayanarak böyle birşey yapsınlar ki. Ha oldu da böyle bir karar alındı kesinlikle birseli takımda görmeyi isterim.Hem karakterli hem çok üst düzey bir oyuncu.

Şikecilerle, teşvikçilerle centilmenlik anlaşması yapmaya gerek yok...Birsel gelsin, şerefli, haysiyetli bir klüpte oynamanın tadına varsın....

emenikeye 10 milyon avro veren zihniyet,Birsel'in 300 bin dolar maliyetini mi karşılayamayacak yapmayın etmeyin ya ne küçülmesi,bırakmazlar asla onu.

Yönetimden biri bize önerildi Birsel, Nevriye, Matovic ama şık olmaz diye istemedik diye açıklama yapmış.

Böyle saçma sapan bir mantık olamaz. O çok meşhur fair play anlayışı basşladı yine. Taurasi alınırken niye ses çıkarmıyonuz da Birsel olunca etik olmaz diyorsunuz?

Olmayan bir dostuğu göstermek için saçmalıyoruz bence. O branştaki en büyük rakibine balyozu indirme fırsatı gelmişken geri tepiyoruz resmen.Aynı durumda Fener olsaydı ne yapardı diye düşünmeden edemiyor insan