2011/2012 Sezonu İçin Transfer Dönemi

Galatasaray Medical Park Bayan Basketbol Takımı Taurasi, Tina Charles, Torrens, Prince gibi yıldızların ardından Fransa Milli Takımı'nın oyun kurucusu Celine Dumerc'i de renklerine bağladı. Bu transferde Taurasi'nin etkili olduğu ve ABD'li yıldızın "Onunla çok daha iyi oynarım" diye bastırmasıyla Dumerc'in alındığı belirtildi.

Kaynak: Sabah, mimli gazetedir. Bakınız:Seibutis,Ersin Görkem

Galatasaray Medical Park Bayan Basketbol Takımı Taurasi, Tina Charles, Torrens, Prince gibi yıldızların ardından Fransa Milli Takımı'nın oyun kurucusu Celine Dumerc'i de renklerine bağladı. Bu transferde Taurasi'nin etkili olduğu ve ABD'li yıldızın "Onunla çok daha iyi oynarım" diye bastırmasıyla Dumerc'in alındığı belirtildi.

Kaynak: Sabah, mimli gazetedir. Bakınız:Seibutis,Ersin Görkem

oku ama okuduğuna da inanma derim.

Uzun bekliyorduk ama Dumerc'e hayır diyemem şahsen.Uzun oyuncu eksikliğimiz çok açık bakalım neler olacak.Tabi bu oyuncular gelirken birilerine genellikle tribünde oturacağından bahsetmek gerek, hepsi yıldız oyuncular sonuçta biraz kabullendirmek lazım ki sorun çıkmasın.

Madem Dumerc alınacak neden alındı Prince...Işıla güvenmiyorlar açık açık ortada bu hamle...

Koç demekki güvenemiyor...Prince ve Fransa milli takım guardı alınacaksa Türkiye Milli Takımının yedek Guardı demekki 3. guard olacak takımda..

Bu hamlemizi olursa diye varsaydım ama ben olamaması gerektiğine inanıyorum...4-5 oynayabılecek bir AVRUPALI şarttı...

Geçen sayfada defalarca yazılmış gerçek olmadığı,sitenin adresine 1 2 ufak değişimle bütün dünyayı transfer etmiş gibi gözükebileceğimiz ama hala burada olmuş gibi yorumlar yapılıyor:):)

Durum gercek degil gibi ama olsa da fena olmaz,Prince Chicago'da guard degil,2 oynuyor zira,alternatifli kadro neden insanlari rahatsiz ediyor anlayamiyorum.

Takımda gerçek bir oyun kurucu yok. Işıl ve Prince 2 numarada daha faydalı olan oyuncular. Olsa iyi olurdu. Euroleage için Fowles'ı dinlendirebilecek bir uzuna da ihtiyaç var.

dumerc gerçekten galatasaraya gelirse faydalı olabilir ama o bu sırf avrupa adına yapılmış bir transfer olur bizim bu sene bu kadroyla kupaların hepsini almamız lazım princenin bu aralar performansı kötü acaba dumerc mi prince mi daha faydalı olur