2011/2012 Sezonu İçin Transfer Dönemi

avrupalı uzun muhabbeti ne oldu acaba? çok merak ediyorum..avrupalı uzun transferi yapacaklarmı yoksa vazmıgeçtiler..ama benim şahsi görüşüm kesinlikle avrupalı uzuna ihtiyacımız war..gerçi piyasada kaliteli avrupalı uzun kaldımı onuda bilmiyorum ama umarım en kısa zamanda çözerler bu durumu.

Ben görüşülen isimler var fakat Medical parkla olan anlaşma durumuna göre yapılacak malum vazgeçme olasılıkları yüksek .
Medical Park'ın sponsorluktan vazgeçme durumu olsaydı resmi sitedeki 2011-12 sezonu için yayınlanan bayan takımını sayfasında ne takım adında yer alırdı nede reklam banner'i olarak koyulurdu. Olay sponsordan dolayı değil bu transferde geç kalındığından dolayı uygun uzun bulunamamasından kaynaklandığını düşünüyorum, yine Petronyte gibi oyuncu alacağımıza hiç olmasın varsın Melek Bilge oynasın.

GSTV'de Ceyhun hocayı dinledim. Matic transferinden sonra uzun arayışlarımız devam ediyor, Euroleague'in güçlü takımlarında en az 4 tane kaliteli uzun var, bizim uzun sayımız yetersiz dedi..

Evet ayrıca takımlardan uzun koparmaya çalıştık ama bonservis yüzünden olmadı boşta Matic vardı aldık dedi yine bence boşta bir uzun alınacak ama benim bildiğim Avrupalı bir uzun yok boşta .

Şaka mı bu hala mı uzun...

Unutmamak lazım prosedurleri...

6 yabancı ile kontrat yapılıyor sanırsam en fazla...

taurasi-prince-torens-tina-fowles-matic....

Daha kaç tane imzanacak?

İsrail liginde yabancı sayısının arttırılması üzerine yerli oyuncuların grevi nedeniyle lig iptal edildi.Bir çok oyuncu açıkta kaldı.Bizim koçun istediği uzun boylu pivot transferini bu ligden yapma şansımız yükseldi bana göre ilerleyen günlerde bir gelişme olabiceğini düşünüyorum...

Avrupali uzun oyuncuyu neden Israil liginden alalim.Yilbasindan sonra bonservisiyle aliriz cok iyi bir uzun.Bize 8 li finallerde lazim olacagi icin ve daha dusuk bonservis vermek icin Subati bekliyorlardir.Bizde 4 gun oynayacak bir uzunu neden simdi transfer edelim.Mart basi takima katilir.Mart sonuna kadar beraber antreman yapar.28 Mart ve 1 Nisan arasi oynar ve takimdan ayrilir.

Serhat yanlış başlığa yazdın heralde.Erkek ligi iptal oldu sanırsam öyle okumuştum ben.Ali abide bayan takımıyla alakalı olduğunu zannedip yazmış :)

Doğru yere yazmış iptal olan İsrail Kadın ligi:) İsrail'den oyuncu almak mantıksız olur zaten, Taj McWilliams, Pierson gibi isimler var tamam da Amerikalı ne yazık ki bu kalitede Avrupalı oyuncu olsa alınırdı.

Tina uzun rotasyonun darlığının ve post sayılarına duyulan ihtiyacın farkında olsa gerek, maçına göre(nasılsa yeneriz maçları) savunmaya ve rib a çok takılmama sinyalleri vermeye başladı, pek haksız da sayılmaz malesef, çok yoruluyor. Savunması ve rib sayısı düşme eğiliminde ve sorumlusu biziz. ELde de tek devşirme kuralı olduğundan Prince oynarken melisa oynayamıyor ve artı yük, normalde takımlar 5 kişilik 4 ve 5 rotasyonu ile çıkarlar maça bizde sayı 3; El de tina,matic bahar, ligde tina,melisa,bahar (bazen alba da 4 numarada süre alsada onu bu sayının içine katmamak gerek) bu sayı 4 se bile eksikken bizim sayı 3.

aynı anda kaç yabancı ile sözleşme imzalanabiliyor tam bilmiyorum, 2si ligde oynamasa bile bu sayı 7 olabiliyormu mesela, 6 daha çok telafuz edilen sayı. 6 ise bizim kota Sylvia ile birlikte dolu ve o zaman kesinlikle matic yollanmalı ama F8 de katkı yapacaklar arasından alınabilecek isimler de kısıtlı.

Daha önce bir başlığa yazdığım gibi, en uygun adaylar Cras basketteki godin ki takımı muhtemelen elenecek daha ilk turda, geçerlerse 2. turda ve alınması diğer en iyi adaya göre nispeten daha az zor olur, diğeri wisla nın sırp uzunu Milka Bjelica, wisla iddialı ve nispeten birazda bütçeli takım olduğundan alınması daha zor. ikisinin de F8 de bize lazım olan katkıyı vereceği belli gibi. bir de F8 de ne vereceği tam belli olmayan iyi oyuncular var, onlardan da 2 isim akla geliyor, biri eski oyuncumuz wisla da oynayan Petra, diğeri eurobaskette adından söz ettiren ama sonra bir sakatlık geçirip şu anki durumu henüz çok iyi olmayan polonya takımında oynayan Perovanovic. bunların 2si matic den çok çok daha iyi olduğu zaten malumken diğerleri de matic den iyidir.

asıl F4 tecrübeli uzunlar rusyada ama ordan sene içinde kaliteli oyuncu almak imkansız gibi, vermezler. o yüzden, alınabileme koşullarını tam bilmemekle birlikte tercihim Milka Bjelica olur. Daha sert ve gözükara olduğundan çok rahat bir şekilde Tina 4 e kaydıralabilir o sahadayken. gerçi bu godin milka gibi isimleri 3-5 maçlığına alamazsınız, gelecek sene için de hatırı sayılır bir kontrat vermek gerekir ki takımından ayrılsın

bir de değişmesini istediğim bir konu var, hoca belki henüz farkında değil yada değişmesini istiyor ama bu kız wnbade de böyleydi, prince in ilk 5 başladığı maçlarla başlamadığı maçlar arasında katkı açısından bariz fark oluyor, avrupa statüsünde oynayan en elit 2 guarddan biri bu kız, onore edip kazanmalıyız. özellikle fenerdeki birsel babkina ve esmeral ın bu tip guardları sezon başından beridir hem ligde hem EL de savunamadıkları apaçık belli olmuşken prince in değeri daha bir önem kazanıyor.

Tina Charles'ın sözleşmesinin 6 aylık olduğu ve fowles gelince takımdan ayrılacağına dair bazı söylemler var, hatta fb'nin şimdiden teklif götürdüğü konuşuluyor bu konu hakkında birşeyler bilen varmı, eğer bu olay gerçekse yazıklar olsun derim

Tina Charles'ın sözleşmesinin 6 aylık olduğu ve fowles gelince takımdan ayrılacağına dair bazı söylemler var, hatta fb'nin şimdiden teklif götürdüğü konuşuluyor bu konu hakkında birşeyler bilen varmı, eğer bu olay gerçekse yazıklar olsun derim

Nerede yazıyor? Böyle saçma bir haber olabilir mi :) Tina gibi oyuncu 6 aylık sözleşme imzalar mı Allah aşkına.
Teknik ekip ile yapılan röportajda Tina ve Slyvia'yı aynı anda kullanabileceğimiz söylenmişti. Kim söylemişse fena saçmalamış.

Teknik ekibimiz verdiği cevabı da ekleyelim, sıkıntı yok.

HA: Kafamızda çizdiğimiz kesin bir şablon yok. Tina beklentileri aşarsa Euroleague’de devam edebilir. Diğer yönden bakarsak, uzun bir maraton, sakatlığı var, formsuzluğu var o yüzden bu sorunun altını boş bırakmak istiyorum. Diğer soruya gelince daha şutör olmasından dolayı Tina 4 numara gibi gözükebilir.

EV: Niye ikisinden birine 4 numara demek istiyorsunuz, yıllarca David Robinson ve Tim Duncan beraber oynadılar. İkisini de tam verimlilikleriyle kullanacağımız bir sistem olacak.

HA: İkisinin aynı takımda olması, rekabeti de arttıracak. Bir arada oynadıklarındaki güçlerini de Cumhurbaşkanlığı maçında göreceğiz hep beraber.