şimdi kadıköylü bir galatasaraylı olduğumuz için, fb içindeki muhabbetlere daha yakından tanık olabiliyoruz, bu yakada böyle bir söylem var ondan dolayı meraklandık, açıklamanız sevindirici içimiz rahatladı..
Melisa'nın bize gelmeden önceki ortalamaları da iyiymiş ama.Kayseri takımında oynayan yanılmıyorsam türk olan bir yabancı var bahar bunu bence mutlaka almalıyız çok skorer oynuyor melisa kesinlikle birşey vermiyor ve verecek gibide değil. Eğer bu takıma yerli anlamında 1 tane skorer birini aldıkmı eurolig kesin bizimdir.
Ligde olur Euroleague'de olmaz.Hatta Müge Hanım, Fowles gelince dikeceğiz oraya ikisini demişti
Ben bir şey sormak istiyorum. Aynı anda kadroda (sahada değil) 3 ABD'li olabiliyor mu?
Kayseri takımında oynayan yanılmıyorsam türk olan bir yabancı var bahar bunu bence mutlaka almalıyız çok skorer oynuyor melisa kesinlikle birşey vermiyor ve verecek gibide değil. Eğer bu takıma yerli anlamında 1 tane skorer birini aldıkmı eurolig kesin bizimdir.
Tina asla bırakılmamalı harika ribaund alıyor bu takım şampiyon olmalı takım güçlü olmalı birde tina hadi gitti üstelik rakibimize gitti o zaman burda neyin mücadelesi veriliyor. Fiziği fowlesten bile çok daha iyi çok güçlü ve pota altında müthiş ben onu samsunda ilk defa çıplak gözle seyrettim ve ribaundlara çıkışına hayran kaldım.
Hatta Müge Hanım, Fowles gelince dikeceğiz oraya ikisini demişti
Ben bir şey sormak istiyorum. Aynı anda kadroda (sahada değil) 3 ABD'li olabiliyor mu?
Tina'nın basketbol zekası Sylvia'dan daha iyi derseniz katılırım da, fiziği nasıl Sylvia'dan iyi oluyor onu anlayamadım. Ribaund konusunda Sylvia'da Tina kadar katkı veriyor.
Pardon da niye ikiz kulelerden birini göndermek zorundayız? Sadece Euroleague için Avrupalı bir uzun alırız, ligde play-off finalinde de dikeriz Big Syl ile Tina'yı olur biter.Euroleague almak istiyorsak Tina ya da Fowles'ten biri gitmeli yerine elit bir avrupalı alınmalı. Tamam ikisi çok iyi güzel de Avrupa'da hangisini kadrodışı bıraksan diğeri 40 dk. oynamak zorunda. Bu da maç üstüne maç oynayacağımız f8'de intihar olur.
fowles ocakta geliyor, kadrodan biri TKBL için kadro dışı kalacak, Ivana Matiç olur herhelde, ama şöyle bir sorun var, prince rus takımlarına karşı cezalı,f8'de bu ceza devam edecekmi bilmiorum ama eğer devam ederse (finallerdede %90 rus takımları olacak) büyük bir problem bizi bekliyor, şimdiden önlem almalıyız ama bu kafayla zor, EL'de ve TKBL'de deplasman maçlarının yayınında sorunlar var, samsun ve bourges maçlarını bilgisayar başında istatistik takip ederek geçirdik, İstanbuldaki maçlarda zaten salondayız, deplasman maçlarını seyredelim diye veriyoruz digitürke o kadar parayı, GSTV uyumaya devam etsin Taurasiyi izleyemedikten sonra ne anladım ben bu işten.