2011/2012 Sezonu İçin Transfer Dönemi

şimdi kadıköylü bir galatasaraylı olduğumuz için, fb içindeki muhabbetlere daha yakından tanık olabiliyoruz, bu yakada böyle bir söylem var ondan dolayı meraklandık, açıklamanız sevindirici içimiz rahatladı..

Kayseri takımında oynayan yanılmıyorsam türk olan bir yabancı var bahar bunu bence mutlaka almalıyız çok skorer oynuyor melisa kesinlikle birşey vermiyor ve verecek gibide değil. Eğer bu takıma yerli anlamında 1 tane skorer birini aldıkmı eurolig kesin bizimdir.

Tina asla bırakılmamalı harika ribaund alıyor bu takım şampiyon olmalı takım güçlü olmalı birde tina hadi gitti üstelik rakibimize gitti o zaman burda neyin mücadelesi veriliyor. Fiziği fowlesten bile çok daha iyi çok güçlü ve pota altında müthiş ben onu samsunda ilk defa çıplak gözle seyrettim ve ribaundlara çıkışına hayran kaldım.

Kayseri takımında oynayan yanılmıyorsam türk olan bir yabancı var bahar bunu bence mutlaka almalıyız çok skorer oynuyor melisa kesinlikle birşey vermiyor ve verecek gibide değil. Eğer bu takıma yerli anlamında 1 tane skorer birini aldıkmı eurolig kesin bizimdir.
Melisa'nın bize gelmeden önceki ortalamaları da iyiymiş ama.
2010-2011 25 00:22:14 187 7,48 3,0/5,7 52,1 0/0,0 0 1,4/2,4 61,7 1,8 4,4 6,2 1,3 0,6 1,9 0,2
2009-2010 25 00:37:18 519 20,76 7,4/11, 61,9 0,6/2,2 29,1 4,0/5,5 72,7 3,3 5,3 8,6 1,5 0,6 3,7 0,4
2008-2009 23 00:34:02 357 15,52 5,3/10, 49,4 0,4/1,2 39,3 3,4/5,0 69,0 2,6 7,4 10,0 1,2 1,0 2,9 0,1
2007-2008 17 00:32:29 221 13,00 5,0/10, 49,7 0,1/0,6 27,3 2,3/4,0 58,8 4,8 5,2 10,1 0,8 0,9 2,5 0,2

Tinanın sözleşmesi 6 aylık filan değil herkes rahat olsun Fowlesda gelince 4numara oynatacak . Merak etmeyin böyle karıştırıcı haberlere de itibar etmeyin lütfen .

Eurolig'de bir devşirme oynatabiliyorsunuz biz bu hakkımızı Prince ile kullanıyoruz. Bizim Euroligde uzun oyuncuya ihtiyacımız var Bahar (Barbara) 3 numara oynuyor benim bildiğim, yanlışsa düzeltin. Melisa zaten Euroligde oynamadığı için katkı alamadığımız doğru, Bahar'ı da oynatamayacağımız için ondan da katkı alamayız. Kaldı ki bizim skor sıkıntımız zaten yok Eurolig'in en skorer takımıyız, ribaundlarda sıkıntımız var.

Tina asla bırakılmamalı harika ribaund alıyor bu takım şampiyon olmalı takım güçlü olmalı birde tina hadi gitti üstelik rakibimize gitti o zaman burda neyin mücadelesi veriliyor. Fiziği fowlesten bile çok daha iyi çok güçlü ve pota altında müthiş ben onu samsunda ilk defa çıplak gözle seyrettim ve ribaundlara çıkışına hayran kaldım.

Tina'nın basketbol zekası Sylvia'dan daha iyi derseniz katılırım da, fiziği nasıl Sylvia'dan iyi oluyor onu anlayamadım. Ribaund konusunda Sylvia'da Tina kadar katkı veriyor.

Hatta Müge Hanım, Fowles gelince dikeceğiz oraya ikisini demişti :)
Ben bir şey sormak istiyorum. Aynı anda kadroda (sahada değil) 3 ABD'li olabiliyor mu?

Kurtuluş abi,

Geçen sene Sylvia, Tamika ve Augustus'u oynatmıştık :)

Tina'nın basketbol zekası Sylvia'dan daha iyi derseniz katılırım da, fiziği nasıl Sylvia'dan iyi oluyor onu anlayamadım. Ribaund konusunda Sylvia'da Tina kadar katkı veriyor.

Ben fiziğini boy olarak değil kalıp anlamında yazdım ama açıklamalı olmayınca öyle anlaşılır fowles daha ince tina fizik olarak daha yapılı o yüzden ikili mücadelelerde tina daha iyi rakibe yaslanarak iterek pota altından daha iyi sayı atıyor.

Zaten ikisinede ihtiyacımız var.

Euroleague almak istiyorsak Tina ya da Fowles'ten biri gitmeli yerine elit bir avrupalı alınmalı. Tamam ikisi çok iyi güzel de Avrupa'da hangisini kadrodışı bıraksan diğeri 40 dk. oynamak zorunda. Bu da maç üstüne maç oynayacağımız f8'de intihar olur.

Ayrıca Tina'yı bırakırsak Fener'in o kadar kolay almak isteyeceğini düşünmüyorum. Avrupa'da Angel ve Penny oynar. Tamane Matovic ve Nevriye üçlüsü var zaten. Onlar şimdi Avrupalı kısa arayışındalar.

F8 e bir gün Tina 40 dk oynar 1 gün Fowles :) Yapmadıkları şey değil... Şaka bir yana yapılanmamız doğru olmadı malesef.Gene diyorum ki ahh Sophia ahhh...

Euroleague almak istiyorsak Tina ya da Fowles'ten biri gitmeli yerine elit bir avrupalı alınmalı. Tamam ikisi çok iyi güzel de Avrupa'da hangisini kadrodışı bıraksan diğeri 40 dk. oynamak zorunda. Bu da maç üstüne maç oynayacağımız f8'de intihar olur.
Pardon da niye ikiz kulelerden birini göndermek zorundayız? Sadece Euroleague için Avrupalı bir uzun alırız, ligde play-off finalinde de dikeriz Big Syl ile Tina'yı olur biter.

Uzun rotasyonuna İrina Osipova ya da onun gibi üst düzey birini alabilsek zaten direk şampiyon oluruz ki böyle bile şampiyonluğun en önemli üç adayından biriyiz.

TBL'de 5 yabancı oyuncuyla sözleşme
TBL'de 12 kişilik kadroda 4 yabancı oyuncu
TBL'de sahaya çıkan beş içinde 3 yabancı oyuncu
Euroleague Women'da 2 kıta dışı oyuncu
Maç kadrosunda bulunabilen 1 devşirme oyuncu

Taurasi/Charles/Fowles? (Kıta Dışı) Prince/Alba/Ivana (Avrupa) Melisa (Devşirme)

fowles ocakta geliyor, kadrodan biri TKBL için kadro dışı kalacak, Ivana Matiç olur herhelde, ama şöyle bir sorun var, prince rus takımlarına karşı cezalı,f8'de bu ceza devam edecekmi bilmiorum ama eğer devam ederse (finallerdede %90 rus takımları olacak) büyük bir problem bizi bekliyor, şimdiden önlem almalıyız ama bu kafayla zor, EL'de ve TKBL'de deplasman maçlarının yayınında sorunlar var, samsun ve bourges maçlarını bilgisayar başında istatistik takip ederek geçirdik, İstanbuldaki maçlarda zaten salondayız, deplasman maçlarını seyredelim diye veriyoruz digitürke o kadar parayı, GSTV uyumaya devam etsin Taurasiyi izleyemedikten sonra ne anladım ben bu işten.

fowles ocakta geliyor, kadrodan biri TKBL için kadro dışı kalacak, Ivana Matiç olur herhelde, ama şöyle bir sorun var, prince rus takımlarına karşı cezalı,f8'de bu ceza devam edecekmi bilmiorum ama eğer devam ederse (finallerdede %90 rus takımları olacak) büyük bir problem bizi bekliyor, şimdiden önlem almalıyız ama bu kafayla zor, EL'de ve TKBL'de deplasman maçlarının yayınında sorunlar var, samsun ve bourges maçlarını bilgisayar başında istatistik takip ederek geçirdik, İstanbuldaki maçlarda zaten salondayız, deplasman maçlarını seyredelim diye veriyoruz digitürke o kadar parayı, GSTV uyumaya devam etsin Taurasiyi izleyemedikten sonra ne anladım ben bu işten.

Matic zaten şu anda da lig maçlarında dışarıda kalıyor. 3+1 kuralı var. Sylvia gelince Epiphany tribüne çıkacak genelde.

f8 de grupta çarşamba,perşembe,cuma oynanacak maçlar..finalde pazar günü olacak..1 maç fowles diğer maç tina charles seçimi yapılacaktır heralde..40 dk ya yakın süre alacak bu 2 oyuncudan maksimum verimi alırız bu şekilde..diğer takımların böyle bir lüksü olmayacak..pota altında Avrupalı eksiğini bu şekilde giderebiliriz..