2011/2012 Sezonu İçin Transfer Dönemi

Galatasaraydaki aritmatiği çözmek için matematik profesörü olmak lazım, önümüzdeki sezonun yapılanmasına da şimdiden başlamak lazım böyle karışıklıklar olmaması için, birde artık bu takımlara bir salon lazım, basketbol ve voleybolcuların ortak kullanabileceği, 7500 kişilik yeterli bana göre (derbileri gene a.ipekçide oynarız)TT Arenanın yanına, salon için yönetime ve sponsorlara baskı yapılmalı mesela a.sabancıda artık taşın altına elini koysun, Pegasus Arena olabilir mesela..

Kadınlar Basketbol Ligi’nin güçlü takımlarından Galatasaray Medical Park’ta Keisha Brown heyecanı yaşanıyor.

WNBA’de forma giyen ABD’li yıldız, Beşiktaş’a geçen hafta transfer olan Ebony Hoffman ile sosyal paylaşım sitesi Twitter üzerinden bir süre sohbet etti.
Başarılı oyuncu Hoffman’a “Yakında yanına geliyorum. Haberin olsun” ifadelerini yazdı. Keisha Brown’un bu iletisinin altında ise Galatasaray Medical Park ile yaptığı görüşmelerin yer aldığı öne sürüldü.

Sarı – Kırmızılı kulüpte Epiphanny Prince’nin anlaşma gereği Rusya takımlarına karşı forma giyememesi, bu transferin gerçekleşeceği iddialarını güçlendirdi.

hahaha kim yapmış bu haberi gül gül öldüm;

o kadının av pasaportu yok bu bir, sözkonusu tweet buysa "i'll be in turkey to play gala later on, i ll keep u posted" kadın, ileride bourges takımı ile istanbula Galatasaray ile maç yapmaya gelince görüşürüz diyor, bu da iki. ayrıca o kadını 2 yaş daha gençken transfer ettik fiyaskoydu niye tekrar alalım üstelik gelecek diye heyacan yaşayalım :) bu da üç.

nerden tutsak elde kalan bir haber :)

G.Saray korkusuyla yıldız transferi

Sarı lacivertliler, 2008 draftında ilk sırada seçilen WNBA takımlarından LA Sparks’ın yıldızı Candice Parker’ı renklerine bağlıyor

Adamlar ne kadar korkuyorlar bizden öcümüyüzki biz bende huylanmaya başladım. İşin şakası ama bizde maticin yerine daha skorer bir avrupalı birtanede iyibir yerli almalıyız ama şu maticin yerine skorer bir avrupalı mutlaka almalıyız. Sizler ne düşünürsünüz eğer fenerin bu getireceği basketçi iyi çıkarsa ibre onlara biraz daha dönermi çünkü 4-5 basketçi ile oynuyoruz gibi geliyor bana.

Fener'in getireceği basketçi iyi çıkarsa derken? Hocam! Candace Parker'dan bahsediyoruz. Bilmem farkında mısın? :D
Ayrıca şu anda Fenerbahçe bence bizden daha iyi bir "takım" görüntüsündeler. Onlar 8 kişi (Birsel, Nevriye, Penny, Angel, Tamane, Matovic, Esmeral, Kübra ve hatta Olcay) ile oynuyorlar biz 3,5 kişi (Tina, Taurasi, Alba ve Prince) ile oynuyoruz.

Adamlar ne kadar korkuyorlar bizden öcümüyüzki biz bende huylanmaya başladım. İşin şakası ama bizde maticin yerine daha skorer bir avrupalı birtanede iyibir yerli almalıyız ama şu maticin yerine skorer bir avrupalı mutlaka almalıyız. Sizler ne düşünürsünüz eğer fenerin bu getireceği basketçi iyi çıkarsa ibre onlara biraz daha dönermi çünkü 4-5 basketçi ile oynuyoruz gibi geliyor bana.
Fenerbahce bu transferi gerceklestirse dahi hala favorinin biz oldugunu dusunuyorum. Ayrica bu transfer hedeflerinin lig oldugunun kaniti gibi. Hepimizin beklentisi avrupali bir uzun alinmasi yonunde ki alinacagindan suphem yok.
4-5 oyuncu ile oynama olayina gelince tam olarak katilmiyorum. Skor yukumuz 4-5 oyuncuya dagiliyor (gayet normal) ama isin savinma kisminda tum takimin emegi var.

Erkan abi biz ritmimizi bulduğumuzda ibrenin oraya dönme olasılığı yok
çünkü dünyanın bence en iyi 3 oyuncusu bizde . Onuda geçtim fenerde zaten 7 kişilik rotasyonla oynuyor kadronun şiş olduğuna bakma bu byıl tüm kupalara çok çok yakınız hepsine .

Fener'in getireceği basketçi iyi çıkarsa derken? Hocam! Candace Parker'dan bahsediyoruz. Bilmem farkında mısın? :D
Ayrıca şu anda Fenerbahçe bence bizden daha iyi bir "takım" görüntüsündeler. Onlar 8 kişi (Birsel, Nevriye, Penny, Angel, Tamane, Matovic, Esmeral, Kübra ve hatta Olcay) ile oynuyorlar biz 3,5 kişi (Tina, Taurasi, Alba ve Prince) ile oynuyoruz.
Biraz acimasizca olmamis mi? Onlardan kubrayi ve olcayi takim oyuncusu yakerken; İsil, Bahar, Melissa ve Saziye'yi rotasyona koymamissiniz. Hadi onu da gectim onlari tum oyunculariyla 7 kisi derken bize Dee, Tina, Alba ve Prince'e 3,5 kisilik demek? Sacma olmus bence.

Bu söyledikleriniz tam olarak doğru değil, onlar sadece saha içi skor dağılımları olarak bizden daha iyi sayı dağılımına sahipler ama oyun sadece skor olarak düşünülmemeli çünkü işin birde savunma kısmı var ve bütün olarak bakıldığında bu sene daha iyi bir rotasyona sahibiz fakat sadece herhangi bir ciddi sakatlık olursa yıldızlarımızdan, belki o zaman dengeler biraz değişebilir ama şu ana kadar kesinlikle EL için en yüksek final şansına sahip takımlardan biriyiz.

Fakat matiç konusunda ciddi bir sıkıntı olduğu aşikar her ne kadar ceyhun hoca ondan ümidini kesmiş olmasada .

Fenerbahce kimi getirirse getirsin Diana,Tina ve Fowles bizdeyken sanslari olmaz.Onlar pota altina hamle yapiyorlar bence en sorunsuz yerleri pota alti.Matovic,nevriye,Tamane ve Nevlin fazlasiyla yeterli bir pota alti rotasyonu.Guard sorunlari var ama Birsel bu sorunu cozmelerine izin vermeyecegi icin sacma hamleler yapiyorlar.

Fenerbahce kimi getirirse getirsin Diana,Tina ve Fowles bizdeyken sanslari olmaz.Onlar pota altina hamle yapiyorlar bence en sorunsuz yerleri pota alti.Matovic,nevriye,Tamane ve Nevlin fazlasiyla yeterli bir pota alti rotasyonu.Guard sorunlari var ama Birsel bu sorunu cozmelerine izin vermeyecegi icin sacma hamleler yapiyorlar.
Abi bence Prince oynatmayacaksak ligde bize karşı guard konusunda sıkıntı yaşayacaklarını sanmıyorum.O yüzden bizim maçlarda mutlaka Prince kullanmamız lazım,fakat öyle yaparsak kimi keseceğiz oda soru işareti.Mutlaka bir yerden açık vereceğiz.

He ya, onlardaki Kübra hatta Olcay oyuncu sıfatına girerken bizdeki Bahar, Işıl, Gülşah, Şaziye, Melisa, Ayşe, Sariye' den bir cacık olmaz haklısın! Başka kapıya!

Alba-Tina-Fowles-Diana bizdeyken hiç garip karşılaştırılmalara girmeyelim.Onların bizden tek üstün oldukları durum masa başı olayları..Kübra,Olcay şu forumu okusa biz neymişiz deyip,havaya girerler....Bahar-Işıl'ın kalitelerinin yarısıyken bunlardan iyi göstermek garip bir durum

Alba-Tina-Fowles-Diana bizdeyken hiç garip karşılaştırılmalara girmeyelim.Onların bizden tek üstün oldukları durum masa başı olayları..Kübra,Olcay şu forumu okusa biz neymişiz deyip,havaya girerler....Bahar-Işıl'ın kalitelerinin yarısıyken bunlardan iyi göstermek garip bir durum

Kübra konusunda haklısınız da Olcay konusuna katılmıyorum. 1.83 boyu ile Birsel'den sonra başımıza daha da büyük bela kesilecek bir guard adayı.