2011/2012 Sezonu İçin Transfer Dönemi

Ya ciddi anlamda Sulciute'den önemli katkı bekliyorum ben, inanıyorum bu oyuncunun oyun tarzına onu izlediğim 4-5 maça dayanıyor gerçi bu yorumum ama beklentiler çok düşük forumda kendisinden, herkesi şaşırtacak bence. Maç eksiği olması çok büyük soru işareti ama bir maçta 4-5 tane 3'lük atabilecek kapasitede bir 4 numaranın patlama maçı Fener maçı olursa da şaşırmam. En azından kalitesi Matic seviyesi kadar düşük değil buna eminim. Sürekli dışarı da çıktığı için Nevriye'nin orta mesafelerini de oldukça zorlayabilir, inşallah maç eksiği yaşamaz ve takıma çabuk adapte olur, zira hazırlık maçı hariç takımla maça bile çıkmadan üst düzey turnuvada oynayacak. Fowles olsa iyi ikili olurlardı ama ribaundlarda büyük katkı beklemesem de Fener'e karşı da Nevriye kadar ribaund alır yani kendisi.

‏Quanitra Hollingsworth'un vatandaslik islemleri Bakan Suat Kilic'in imzasiyla baslatilmis. Elemelerde Milli takimda, seneye G.Saray'da. @caglartorun

tina charles büyük ihtimal gider Quanitra gelirse, Diana Tauraside kalmak istiyorum demişti, Epifany'de kalır, seneye daha dengeli bir yabancı kadromuz olur yeterki fowles zamanında gelsin.. Epifany, Alba, Taurasi, Sylvia, Quanitra, bu kadroyla hem EL'de hemde ligde dışarda kalan olmaz, 2 yerli oyuncu takviyeside yapılırsa EL şampiyonluğu için bu seneden daha fazla şansımız olur..

Milli takımda 1 maç oynadıktan sonra problem yok, FB'de Kristien M. Nevlin milli olduğu için devşirme olmasına rağmen türk statüsünde oynuyor..

Hiç izlemediğim bir oyuncu.Wnba istatistikleri pek iç açıcı gelmedi doğrusu.İnşallah hayırlı olur ve takımımız adına fayda sağlar.Tek temennim bu.

WNBA istatistiklerini bende beğenmedim. Ancak EL de istatistikleri idare eder. Daha doğrusu Melisa Can'dan çok daha iyi bir oyuncu. Prince ile birlikte oynayabilecek sanıyorum.
FB liler isyan ediyor. TBF, Galatasaray'a kıyak geçti vs diye. 2 yıl önce Fiba onayı bile alınmadan TBF, Emir'i 1 hafta içinde Türk yapıvermiş ve Fb ye çok net kıyak geçilmişti. Galatasaray, Shumpert için vatandaşlık başvurusu yapmış ama aylar geçmiş o yıl yetişmemişti. Şimdi TBF nin o zaman FB ye yaptığı kıyağı görmezden gelip buna isyan edenlere yuuuhhhh demek lazım.
Umarım Galatasaray için hayırlı bir transfer olur.
Taurasi-Prince-Alba-Fowles-Hollingsworth Bence bunların yanına Tina'nın yerine iyi bir guard almalıyız. Avrupa ve lig için daha mantıklı olur. Ayrıca Tuğçe Canaıtez'i artık kadroya katma zamanı geldi diye düşünüyorum.

Işıl,Prince,Yasemen
Dee,Tuğba,Ayşe
Alba,Şaziye
Sancho Liittle,Bahar
Fowles,Hollingsworth

Bu şekilde bir yapılanma bence çok iyi olur.Ligte ve Euroligte gayet dengeli bir yapımız olur.Sadece Eurolig için ortalama bir uzun daha alınabilir.(Bütçe durumuna göre)

Bu arada Ahh Sophia demekten kendimi alamıyorum...

Spor Bakanı Suat Kılıç'in Türk vatandaşlığına geçmesi için 20 Mart tarihinde İçişleri Bakanlığı'na başvurusunu yaptığı Quanitra Hollingsworth'e Galatasaray'da sonra Fenerbahçe de talip oldu.

Olimpiyat elemelerinde ve bu aşamanın atlatılması halinde Olimpiyat'larda Milli Takım'da oynaması için vatandaşlık işlemi süren Quanitra Hollingsworth'e bir süre önce Galatasaray teklif yapmıştı. Oyuncunun Türk vatandaşığına geçerek çok değerli hale geleceği için Fenerbahçe de transfer teklifine hazırlanıyor.

Hollingsworth'un Türkiye'deki iki kulüpten hangisini seçeceği merak konusu haline geldi.
Kaynak: Basketfaul

Hollingsworth için Fenerde devredeymiş. Benim anlamadığım onların kadrosunda devşirme olarak Nevlin Nevlin var. İkisi yanyana oynayabiliyor mu yada Nevlini mi gözden çıkardılar. Bilen birisi aydınlatırsa iyi olur.
Pota altımız için iyi bir hamle olur alırsak. Elden kaçırmamak lazım.

Bu haberi yapan bile bilmiyordur onların kadrosunda bir devşirme olduğunu.Zaten daha önce bu konuda onların resmi bir açıklama yaparak selzenişte bulunduğunu görmüştük. Bu oyuncuyla ilgili haber ilk çıktığı anda zaten bize geleceği yazılıyordu.Benim düşüncem bu oyuncu bizim takıma gelecek.Şikayet etmeleri saçma Emir olayı onlar için avantaj değilmiydi neden sesleri çıkmıyordu o zaman.

Arkadaşlar bizimde kadromuzda devşirme olarak Melisa var. Yani Nevlin'in olması bu oyuncuya talip olmalarına engel değil. Sözleşmesini fesh ederler biter. Ama bu oyuncu Türk olacaksa bizden başka bir takımda oynayacağını düşünmüyorum