Galatasaraylıdır kendisi ama profosyonellik sonuçta budurum Fb daha iyi şartarla gelirse oraya gider ama bir an önce elimizi çabuk tutmalıyız .
Abi Taylor sözleşme uzatmak istemiyormuş Fb ile çok ağır şartlar sunuyormuş Taurasinin menejeriyle anlaşmış . Diğer yıl bize gelse muhteşem olmaz mı Avrupalı bir uzunla Tinanın yerine gelebilir sonuçta Tinanın görevini SLY çok iyi yapıyor ? ?
Dedikodular inşallah dedikodu olarak kalır.
Kadromuz kesinleşti zaten arkadaslar Fowles yok 15 kisilik kadromuz var Alba ve Gülşah sakat,Michelle(Melisa) tek devşirme hakkımız olduğu için ve ruslarla sadece finalde karşılaşma olasılığı olduğu için bu listede yok doğal olarak Princeyi seçtik,Melek Bilge'de başka bir takım kiralik.
Şuanda oynayabilecek 12 oyuncumuz var.Yasemen ve Ayşeyi çok tercih etmediğimizi düşünürsek 10 tane ana oyuncumuz olacak...
Bende seneye taurasinin kesinlikle kalmasından yanayım o bizi biz onu fazlası ile benimsedik. Benim seneye yabancı fikrim
taurasi
fowles
tina
taylor
alba
Bunları mutlaka alırım ben yabancı olayını tam bilemediğim için kıtadışı amerikalı avrupalı heralde şu yukarıdaki kadro olur. Burda tayloru yazma amacım taylor avrupa statüsünde oynarsa elimizde en iyi amerikalıların yanında avrupa statüsünün en iyi oyuncularından biri daha olur taylor inanılmaz skor ile oynayan bir basketçi umarım kendi adıma onuda bu forma altında seyrederim.
Fowles olsa tabi ki iyi olurdu ancak bu zamana kadar Tina ile geldik, EL maçlarında.Tina'nın boş bir oyuncu olmadığını hepimiz biliyoruz.Ben ona güveniyorum.Asıl benim kafama takılan Sulcuite,Matic ve Ticha'nın vereceği katkı.EL maçlarında rotasyon yabancılarla genişlemiş olacak ancak bu oyuncular fasulyeden mi oynamış olacaklar yoksa gerçekten lehimize mi olacak rotasyonun genişliği, hep beraber göreceğiz.