4 numaraya Sancho yu yaz
4 numaraya Sancho yu yaz
Tuğba Palazoğlu kiralıkmı gitti, ben sözleşme yenilemediler diye biliyorum, Nevriyede karşı çıkılacak bi durum yok bence gelmek istiyorsa gelmeli, Hollingswordunda gelmesiyle pota altı sorunumuz kalmaz.
Tuğba bizim oyuncumuz değil.
Futbolda yıllarca kaleci sorunu çektik Volkan Demirel'i, orta sahadaki sorunlarımız için Emre'yi veya erkek basketbolunda Ömer Onan ile Mirsad'ı transfer edelim fikri üretmiyorken beyinlerimiz, neden kadın basketbolunda sürekli F.Bahçe'nin oyuncularını istiyoruz?
Her şeyi geçtim, Nevriye ne yaptı bu sezon boyunca? Bitmiş halini alınca ne değişecek takımımızda.
pozisyonları farklı oyuncuları birbiriyle kıyaslıyorsunuz, taurasi skorer guard olarak geçiyor ama bana göre kendisi baya bir forvet,sue bird iyi bir oyun kurucu avrupa pasaportuda var, baharla nevriye ise apayrı oyuncular..
Sue Bird'ün Avrupa pasaportu nerede var? Amerikan Milli Takım oyuncusu.
Lütfen bilgi kirliliği yapmayalım. Biraz ön sayfaları okuyalım bir şey yazmadan önce, Hollingsworth Türk olacağı konuşulurken, Amerikalı oyuncuyu ne yapacağız deniliyor. Tuğba kiralık, Sue Bird Amerikalı oldu. Biraz dikkat lütfen.