2011/2012 Sezonu İçin Transfer Dönemi

Dün Hollingsword un Fenerbahce ile anlaşmak üzere olduğunu yazmış fotomaç gazetesi pek inandırıcı gelmedi.Umarım bizim takım yetkilileri erken davranır ve alırlar oyuncuyu.

FB açıklama yaptı Hollingsword ile ilgilenmiyoruz diye, yerli 2 oyuncuyla anlaşılmış görüşülen 1 yerli daha var ama isimlerini öğrenedim bilen varsa paylaşsın, yıldızoğlu sezon sonuna kadar takımın başında ondan sonra şampiyon yapsa bile yollar ayrılacak, yabancı olacak hoca yabancı oyuncu konusu tam bir muamma inşallah akıllı hareket ederler ve dengeli bir takım kurar, fowles, taurasi ve prince'nin kalması lazım alba zaten takımda, avrupalı bir uzuna ve oyunkurucuya ihtiyacımız var ama nasıl olacak bakacaz..

Yerli 3 tane oyuncu ile anlaşılmışsa bunların yanına kiraya verdiğimiz Tubayı da eklersek yerli rotasyonumuz kötü olmaz. Ama önemli olan bu rotasyonu kullanacak bir hocadır. Yabancı konusuna gelirsek bence şu an Tina yerine bir Avrupalı oyuncu almamız yeterli gözüküyor. Alba-Fowles-Dee-Prince-Avrupalı bir uzun ile bu senenin çok ötesinde bir takım oluruz. Bu sene Hoca anlamında sıkıntılıydık ama baan göre inanılmaz bir strateji hatası yaptık şube olarak. Umarım ders almışlardır ve seneye daha düzgün bir strateji ile bu yola çıkılır.

Belki karşı çıkanlarınız olacak ama Nevriyenin bu sene sözleşmesinin son senesi.Acaba diyorum alabilirmiyiz?Bize büyük güç katacağı kesin...

Tuğba Palazoğlu kiralıkmı gitti, ben sözleşme yenilemediler diye biliyorum, Nevriyede karşı çıkılacak bi durum yok bence gelmek istiyorsa gelmeli, Hollingswordunda gelmesiyle pota altı sorunumuz kalmaz.

Tuğba bizim oyuncumuz değil.

Futbolda yıllarca kaleci sorunu çektik Volkan Demirel'i, orta sahadaki sorunlarımız için Emre'yi veya erkek basketbolunda Ömer Onan ile Mirsad'ı transfer edelim fikri üretmiyorken beyinlerimiz, neden kadın basketbolunda sürekli F.Bahçe'nin oyuncularını istiyoruz?

Her şeyi geçtim, Nevriye ne yaptı bu sezon boyunca? Bitmiş halini alınca ne değişecek takımımızda.

Tuğba Palazoğlu kiralıkmı gitti, ben sözleşme yenilemediler diye biliyorum, Nevriyede karşı çıkılacak bi durum yok bence gelmek istiyorsa gelmeli, Hollingswordunda gelmesiyle pota altı sorunumuz kalmaz.

Hollingsword ABD vatandaşı değil mi ? Fowles - Dee varken EL'de nasıl oynayacak ?

Bir de PG olarak Iva Ciglar, pota altında da Ewelina Kobryn gelebilir. İstatistikleri iyi, Kobryn'i de F8'de izledim pota altı içini iyi bir alternatif olabilir.

Tuğba bizim oyuncumuz değil.

Futbolda yıllarca kaleci sorunu çektik Volkan Demirel'i, orta sahadaki sorunlarımız için Emre'yi veya erkek basketbolunda Ömer Onan ile Mirsad'ı transfer edelim fikri üretmiyorken beyinlerimiz, neden kadın basketbolunda sürekli F.Bahçe'nin oyuncularını istiyoruz?

Her şeyi geçtim, Nevriye ne yaptı bu sezon boyunca? Bitmiş halini alınca ne değişecek takımımızda.

Şahsen F8'de izlediğim Nevriye ölmüş ağlayanı yok. Bahar'ın yerine oynatmam kendisini ben.

Nevriye bildiğim kadarıyla 1999-2001 yılları arası bizde oynamış, yenilmez armadanın son ürünlerinden birisiymiş. Aras admininde belirtiği gibi bitik halini alıp ne yapacağız. Zaten belinde ki sorunlar yüzünden basketbolu bırakabileceği konuşuluyor. Hollingsword'u almamız lazım. Nitekim küçük nüanslar bir bütünü etkiliyor. Kritik bir hamle olabilir. Tuğba bizim oyuncumuz değil ama istersek alırız. Bence de gerekli olur. Işıl Bahar Şaziye dışında avrupa maçlarında rotasyona giren Türk oyuncumuz yok. Bu kişilerin katkılarıda tartışılır. İyi bir 4 numara ve oyun kurucu. Işıl bazen Türkiye ligindeki maçlarda sırıtıyor. Diana Taurasi olmazsa Sue Bird kesinlikle düşünülmeli. Hatta lig için 3. Amaerikalı olarak bile alınmalı.

Tuğçe Canıtaz genç bir oyuncu birçok kişi onu yeni nevriye olarak lanse ediyor. Fenerlilerinde gözü onda kaptırmamak gerekir.

Aras abiye katılıyorum 24 yasındaki baharı 32 yasında gelmiş Nevriyeye tercih ederim .Ayrıca Nevriye belki 1 sene daha üst seviyede oynuyabilir turnuvadaki performansı ortada ortalamasını yazıyorum 23 dakika 5 sayı 4 ribaunt Nevriyenin bu turnuvadaki ortalamaları .Baharın ortalamalarını yazıyorum 22 dakika 9 sayı 6 ribaunt ortalamalarıyla oynamıs baharda birde sut yüzdelerini yazıyorum .Nevriye turnuvada 14/7 saha içi isabetiyle yüzde 50 ile oynamıs.Baharda 16/11 saha içi isabetiyle yüzde 60 ortalamanın üstünde bir yüzdeyle oynamış .Evet Nevriye simdi daha iyi olabilir ama Nevriyenin söyledigim gibi 1 senesi hadi 2 olsun 2 senesi var en fazla.Baharın ise daha en az 8 senesi var

pozisyonları farklı oyuncuları birbiriyle kıyaslıyorsunuz, taurasi skorer guard olarak geçiyor ama bana göre kendisi baya bir forvet,sue bird iyi bir oyun kurucu avrupa pasaportuda var, baharla nevriye ise apayrı oyuncular..

Sue Bird'ün Avrupa pasaportu nerede var? Amerikan Milli Takım oyuncusu.

Lütfen bilgi kirliliği yapmayalım. Biraz ön sayfaları okuyalım bir şey yazmadan önce, Hollingsworth Türk olacağı konuşulurken, Amerikalı oyuncuyu ne yapacağız deniliyor. Tuğba kiralık, Sue Bird Amerikalı oldu. Biraz dikkat lütfen.

Avrupa pasaportu'da önemli değil. Sue Bird ABD milli takımında oynadığı için avrupa pasaportu'da olsa avrupalı oyuncu statüsünde oynatamassın. Türkiye liginde 3. amerikalı olarak Sue Bird'i düşünmeliyiz. İyi bir Pg her zaman iyidir. Ama her sezon Sue Bird ruslara gidiyor ne var bu Ruslarda anlamadım. İyi bir ücret bizde ona verebiliriz sanırım. Yabancılar Sue Bird, Taurasi, Alba, Fowles Sanco (Gruda, Laucenka birisi olsun fakat kaliteli olsun). Devşirme ise Hollingsword olur. Avrupa'da 3 kıta dışı oyuncu'dan biri oynamayacak. Türkiye liginde ise her hafta biri tribüne çıkacak. Fazla lüks oldu ama...

Sue Bird'ün Avrupa pasaportu nerede var? Amerikan Milli Takım oyuncusu.

Lütfen bilgi kirliliği yapmayalım. Biraz ön sayfaları okuyalım bir şey yazmadan önce, Hollingsworth Türk olacağı konuşulurken, Amerikalı oyuncuyu ne yapacağız deniliyor. Tuğba kiralık, Sue Bird Amerikalı oldu. Biraz dikkat lütfen.

sue bird değil rebecca hammondu oyuncuları karıştırdık,bilgi kirliliği yapmıyoruz sende hitap şekline dikkat et

Bir eklemede ben yapayım.Seneye yüksek ihtimalle lig için 2 kıta dışı oyuncu oynatma kuralı gelecek.Benim kişisel yorumum Taurasi'ye teşekkür edilip,Sue Bird kadroya katılmalı.Çünkü bu takımın hem atan,hem oynatan bir guarda ihtiyacı var.

becky hammon'la karıştırılıyor sue bird avrupa pasaportu olan ve rus milli takımında oynayan becky hammon ama bence sue bird 3. amerikalı olarak alınmalı taurasinin verimi nasıl 2 katına çıkar hep birlikte görürüz bence pota altına sağlam 2 avrupalı alırsak sue-taurasi-alba-gruda ve bir avrupalı 5 numara seneye bütün kupalara ambargo koyar bu takım... ama bütçe sağlam olmalı...