2011/2012 Sezonu İçin Transfer Dönemi

Sophia Young milli takıma seçilmesede amacı Amerikan vatandaşı olmaktı onuda aldı, türk vatandaşı olması için çok uğraşıldı fedekarlıkta yapıldı ama kabul etmedi, Sancho Lyttle sezon başı Alba ile gelseydi çok başka yerlerde olurduk, Hollingsworth transfer edilir, yabancı kadrosu korunursa Euroleague Şampiyonluğunun en büyük adayı biz oluruz, eksik kadroya rağmen Spartak karşısındaki galibiyet bunun habercisi gibi..

Sancho Little' ı çok istedik sezon başında ama geç kaldık ve beceremedik.

Gelecek sezon için 2 kıta dışı + 2 avrupalı kuralı konuşuyor lig için ama hala netleşmedi. Üstelik devşirme oyuncularda yabancı statüsünde sayılacak sanırım. Bekleyip göreceğiz.

Tuğçe Canıtez için Fener ciddi anlamda bastırıyor. Bizdeki idari heyetin artık son zamanlarda takımı satma olayına bile girdiğini düşünürsek hiç umudum yok.

bu haber doğruysa iyi transfer olur,tabiki kadromuzdaki yabancılardan Taurasi,Fowles,Prince ve Alba'yı tuttuktan sonra bence bizim pota altındaki ribaunt sorununu çözer,aynı zamanda skorer olmasıda bizi hucümda rahatlatır.

Wauters iyi oyuncu sınıf atlatır katılıyorum ama Ceyhun Yıldızoğlu (her ne kadar inanmak istesemde kendisine inanamadığım için) olduğu sürece gelse ne olur gelmese ne olur.

fowles ve taurasi kalmalı mutlaka, fenerliler gözlerini fowles veya tinaya dikmişler, seneye ne taurasi kalır ne fowles ne de prince diyorlar, tina pek uyum sağlayamadı gibi buraya, seneye Türkiyede kalacağını sanmıyorum

Wauters iyi bir oyuncu ama Fowles,Alba veya Taurasi'den biri veya hepsi gidecekse istemem şahsen.Bence Taurasi,Fowles 2 kıtadışı oyuncumuz olarak kalmalı ve Avrupalı olarakta Torrens ve Prince(daha iyisi alınamıyorsa) kalmalı.Eksikliğimiz Tina tam bir 4 numara olmadığı için onun yerine ribaundlara katkı veren şutu iyi olan Sancho Lyttle ya da onun gibi bir oyuncunun alınması ve kadronun korunması.Tabiki birkaç yerli oyuncu alınarak.Yoksa Hollingsworth,Fowles bir de Wauters gelirse hepsi 5 numara pivot.4 numarada oynayacak oyuncu yok Bahar dışında.Bence bu takıma alınması gereken oyuncu kesinlikle SANCHO LYTTLE.

Fowles gitmek istemediği sürece sıkıyorsa göndersinler benim için taurasi gitsin fowles kalsın ayrıca taurasi ve fowles kalırsa bu transfer biraz saçma olur gibi geliyor fowles zaten +30 dakika oynar her maçta onun için wauters yerine kesinlikle iyi bir 4 numara tercih ederim sancho llittle gibi bir 4 numara daha fazla katkı sağlar .Tabi euroleague için hem 5 numara hem 4 numara alacaklarsa bir sey diyemem.Koç olarakta ros casares ayrılan bayan koç isterim ama ceyhun hoca kalacak gibi buda ayrı mesele .

Pardon ama neye ve kime göre oyuncularla görüşüyoruz? Ceyhun Yıldızoğlu ve teknik ekibiyle devam edilmesi mi düşünülüyor acaba? Hala gitmesi gerekenler dururken gelebilecek isimleri tartışmak saçma. Önümüzdeki sezon için yapabileceğimiz en iyi hamle teknik ekibin ve koçun gönderilmesidir. Sonra iyi bir koçla anlaşırız sonra isimleri tartışmaya başlarız. Ortada hala büyük bir sorun varken yaşananlar kolay sineye çekilmiş duruyor. Bu şubede konuşulacak son şeyin şu an transfer olması lazım...

eğer haber doğru ise Alba Torrens ve Ann Wauters iki Bosman oyuncumuz olacak sanırım...
Fowles'ın sözleşmesi devam ediyor bildiğim kadarı ile birde yanında Taurasi kalırsa çok güzel olur...

Ann Wauters transfer haberlerini ilk duyduğumda çok sevinmiştim ama şuan tedirginim.Kadromuza katmaya çalıştığımız devşirme oyuncu zaten 5 numara.Bazı kişiler Fowles'ı yollayacağımızı onun yerine Penny Taylor'ı kadroya katacağımızı söylüyor.Bu hamle kesinlikle intihar olur.Bu haberin asılsız olduğunu düşünürsek bu transfer mantığa uymuyor.Eğer kaliteli Avrupalı uzun gelecekse bu kesinlikle 4 numara olmalı.

Ann Wauters transfer haberlerini ilk duyduğumda çok sevinmiştim ama şuan tedirginim.Kadromuza katmaya çalıştığımız devşirme oyuncu zaten 5 numara.Bazı kişiler Fowles'ı yollayacağımızı onun yerine Penny Taylor'ı kadroya katacağımızı söylüyor.Bu hamle kesinlikle intihar olur.Bu haberin asılsız olduğunu düşünürsek bu transfer mantığa uymuyor.Eğer kaliteli Avrupalı uzun gelecekse bu kesinlikle 4 numara olmalı.

Penny 6 ay yok öyle bi hamle yapıcağımızı düşünmüyorum :)

arkadaslar, diger formda seneye ne fowles, ne diana, nede princin takimda kalmicani yaziyo, tinaninda durumu belirsizmis. insallah dogru deyildir.