2011/2012 Sezonu İçin Transfer Dönemi

Jülide Sonat açıklamasında yerli oyuncuların daha çok süre alacağı bir uygulama yapacağız dedi. Yani Önder Bey'in günler önce yazdığı gibi 2+2 kuralı gelecek büyük ihtimalle devşirme oyuncuların da bir şekilde önü kesilecek yada milli takım forması giyenler oynayabilecek sadece. Bu şartlar altında devşirme oyuncu meselesi en önemli faktör her ne kadar Fener yönetimi ilgilenmiyoruz desede bunun inandırıcılığı yok final 8 öncesi konu kapatıldı bir şekilde. Hollingsworth tam onların eksiği olan atletik özelliklere uygun bu konuda kolay kolay geri adım atmazlar ben inanmıyorum. Fowles yada Taurasi'nin gitmesini normal bulan arkadaşlarıda pek anlamıyorum. Eğer başarı isteniyorsa paraya kıyacaksın o kadar. Ros'un yabancılarını saymaya gerek varmı hiç süre almayan Honti bile biizm takımımızda iş yapardı. Umarım Tuğçe Canıtez ve Hollingsworth transferleri lehimize sonuçlanır..

ben yönetimin bu kadrınıda yapacağını sanmıyorum yani bu takımda Taurasi,Fowles,Alba,Prince mutlaka tutulmalı gelecek oyuncular bu oyuncuların yanına gelmeli

Wauters iyi transfer olur orasi ayri da farkindamisiniz unutturmaya calisiyolar bize f8'de yasananlari, bu da guzel bir dedikodu oldu onlar icin haber dogru ya da yanlis niye daha sezon bitmemisken cikti bu haber? Bu oyuna gelmeyelim, rezaletin sorumlulari cezalarini ceksin transferi sonra dusunuruz.

Bu transferin altında yatan gerçek nedir diye sorgulamak lazım? Fowles ve Taurasi kalacak mı? Fowles kalacak ama yine ikinci yarıya mı gelirim diyor? Tüm bunlardan hariç Acaba Tina gönderilecek yerine Wauters mı alınacak? Yani Wauters ligde genelde tribünde mi oturacak ? Böyle ise sorun yok! Avrupa'da 3 uzunla mı oynayacağız ? Fowles-Hollingsworth-Wauters.
bu durumda 4 numara dakim oynacak eğer 3 uzunla oynacaksak Bahar'ın yanına Tuğçe Canıtez mi alınacak?

Son olarak tekrar etme gereği duyuyorum başarı istikrardan geçer eğer başarı istiyorsak 4 yabancımızı mutlaka kadromuzda tutmamız gerekiyor. Fowles-Prince-Taurasi-Alba zaten bu oyuncular en iyileri
Bunların üzerine Wauters, Hollingsworth, Tuğçe Canıtez eklenirse kadro oldukça kuvvetli bir kadro oluyor.
Ceyhun Hoca muhtemelen kalacak röportajında Galatasaray'ı iyi günler bekliyor yönetimimiz takımın daha güçlü olması için çok çalışıyorlar demiş. Ben bu sözlerden bir kaç iyi transfer yapılacağını anlıyorum. Hatırlarsanız bir yöneticimiz GS tv de iyi transferler yapacağız bütçemizi ayırdık demişti. Tüm bunlardan sonra çok kuvvetli bir takım göreceğiz demektir. Hadi hayırlısı.

o röportajını okuyunca ben de aynen öyle düşündüm, sanırım kalıcak takımın başında ya da yönetim devam etmeyi düşünmüyordur ama playoff öncesi söylemek istememiştir ve koçun haberi yoktur, göreceğiz

koç kalacak gibi
önümüzdeki sene , tekrar gibi oluyor ama dee + fowles kıta dışı olarak, alba da avrupalı olarak kalmalı
yeni devşirme olacak oyuncu mutlaka bize gelmeli ( hollingsword idi herhalde ) ( hem 4 hem 5 oynuyor diye biliyorum ama 5 ağır gibi )
mutlaka çok iyi bir 4 numara avrupalı ve 1 numara avrupalı alınmalı , bunlarda biri ligte oynar , diğeri avrupa için lazım

Elif yazdıkların çok güzel inşallah öyle olur lakin !!!!

Kesinleşmemiş konular hakkında yorum yapmak istemem doğruda değil ama; Fowles Hollingsworth hayalleri kurarken Nevin bize Hollingsworth onlara giderse bunun üstüne birde Tuğçe'yi kaptırırsak o zaman acayip üzülürüm umarım bu konuda gelen haberler sadece dedikodudan ibaret kalır. Bu konuda tepkimizi şimdiden koymamız gerektiğini düşünüyorum !!!

Kesinleşmemiş konular hakkında yorum yapmak istemem doğruda değil ama; Fowles Hollingsworth hayalleri kurarken Nevin bize Hollingsworth onlara giderse bunun üstüne birde Tuğçe'yi kaptırırsak o zaman acayip üzülürüm umarım bu konuda gelen haberler sadece dedikodudan ibaret kalır. Bu konuda tepkimizi şimdiden koymamız gerektiğini düşünüyorum !!!

yok artık ya, umarım olmaz öyle bir şey, nevini ne yapacağız biz

koç kesin gidiyor şampiyon olsak bile, bu şubenin değil yön.kurulunun kararı, yerine %90 yabancı hoca gelecek, 2 yerli birde devşirme oyuncuyla anlaşıldı, bunun dışındaki açıklamalara pek itibar etmiyelim bence, bunlar bizzat yönetimden gelen haberler, transferleri bu sefer yönetim yapıyor..

Bence stres yapmaya gerek yok. Karşı taraf ne kadar dirense de momentum bize geçecek. Onlar son 6-7 yıldır yeterince mutlu oldular. Herşeyin bir sonu vardır. Biz çok istiyoruz ligde ve Avrupa'da başarıyı. Bu istek ve arzu başarıyı mutlaka getirecek. Yöneticilerimiz açık açık söylüyorlar daha fazla yatırım yapacağız. Kadro dağılmayacak Taurasi takımda kalacak. Bence Hollingsworth ile anlaştık ama Türk pasaportu alması bekleniyor açıklaması için. Tuğçe Canzıtez de bence bize gelecek kendisinin Galatasaraylı olduğu uzun zamandır söyleniyor. Yani bunlar benim düşüncem. Şu saatten sonra geri adım atmayız. Karşı taraf artık bu branşta geçileceğinin gerçeğini kabul etmek zorunda.

Başka bir forumda(Galatasaray formu) Nevin'i Ceyhun yıldızoğlu'nun istediği yazıldı.Şaka gibi !
Ayrıca Q.H ve Tuğçe için kapışıyormuşuz..

Dee, Fowles, Tina, Prince gibi isimler konusunda kesinleşen birşey yok kim gider kim kalır göreceğiz.

arkadaşlar ceyhun yıldızoğlu kesin gidiyor, bence artık ceyhun yıldızoğlu üstünden yorum yapmaya gerek yok, bence süpriz bir avrupalı uzun transferi olacak ama bu ann wauters değil, onunlada prensipte anlaşılmış galiba..

Bu saatten sonra en büyük transfer, Ceyhun hoca ile yolları ayırmak olacaktır.Wauters haberleri de iyice arttı bu aralar.Fowles 2 senelik imza attı diye biliyorum.Eğer Fowles ile yola devam edeceksek, Wauters'ı almanın ne manası var ? Forumda belki izleyenler vardır, bilgi verirler.Ben saf 5 numara olduğunu biliyorum.Eğer 4 oynayabilecek bir oyun yapısı yoksa almanın manası yok şu durumda.Çünkü saf 5 numaraları, 4 numaraya kaydırdığımızda oluşan sıkıntıları görüyoruz şu anda Tina'da olduğu gibi.Yanlış kadro yapılanmasının sıkıntısını bu sene çektik.Ders almamız lazım.

bence cobuk sevinmeyelim, agustus orada kaliyosa, dianda bi giderse ozaman iyi bir skorer oyuncu sorunu cekeriz.

öyle bir hata yapmazlar herhalde, senelerdir zaten hata üstüne hata yapıyoruz, agustus zaten yok tauraside giderse onların ayarında 3. bir oyuncu benim aklımagelmiyor, herkes maya moore diye tuturmuş bence ne taurasinin nede agustusun yanında bile geçmez..