2012-2013 Sezonu Transfer Söylentileri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dee'nin menageri 1 ay önce UMMC'nin onu istediğini söylemişti bir arkadaşımıza. Ama şu an ortada yapılan bir sözleşme yok. Dee muallak konuşuyor osla da GSTV'ye evrdiği son röportajda seneye yokum burada diyor resmen. Ama kelime aralarında "İstanbulda çok mutluyum. GS'ı seviyorum" da diyor. GS dergisine verdiği röportaja bakınca Spartak'ın başarısı Genel Menager Shabtai'den kaynaklanmakta derken GS'ın başarısızlığının kaynağını da "kendince" belirtiyor aslında.

Bence Dee GS'da kalmak istiyor. Penny oynamasa da kalmak istiyor gibi. Ama idari ve teknik kadroyu da görmek istiyor. Onun dışında da başka oyuncuların da ısrarla bunu beklediğini düşünüyorum.

Kağıt üzerinde kadro kuracaksak Dee kalması durumunda C.Dumerc ile Sancho alınsa Dee-Ann-Syl ile birlikte iyi bir takımımız olur. Alba düzeldiği takdirde Ann sadece EL kadrosuna dahil edilir. Bu kadronun çevresine de Işıl-Şaziye-Bahar'ı da katıp yerli oyuncular eksik bölgelere yerleştirilir. Tabii dediğim gibi bu kağıt üzerinde takım kurduğumuzda geçerli olan şeyler. Takıma gelecek Coach Malzemeci taraftar yönetici düşündüğünde bu takımı kurar. Ama işte öyle olmuyor. Oyuncuları bize gelmeye ikna edemiyoruz ve/veya getiremiyoruz. Bence bu da idari hatalardan beceriksizliklerden kaynaklanıyor olsa gerek. 2 sene önce 250bin'e Becky ile anlaşıp alamamıştık. Geçen sezon Leuchanka'ya istediği 250bini vermeyip sezon ortası almak istediğimizde önümüze bir de 1 milyon bonservis parası getirildi. Sancho'yu istedik alamadık. Bu sene ne değişti de Sancho'yu alabileceğiz sizce?

TBF talimatlarda değişikliklere gitti. Bu talimatları iyicene okuyacak özümseyecek bir idari menager genel menager ve takımı sahiplenip takım matematiğine uygun şekilde kuracak bir Coach'a ihtiyacımız var acilinden, en acilinden. Bu sene şampiyon olacağımıza çok inanıyordum. Futbolda Fenerbahçe'ye TT Arena'da yenildiğimizde bile etkisi 2 gün sürdü ama Kızlarımızın şampiyonluğu kaybedişi hala aklımda:(

Takım ile taraftarın arasını tekrar düzeltecek ortayı bulacak. Takıma inanç aşılayacak disipline edecek bir menageri bulup takımı oluşturmaya başlamalıyız. Yoksa eldekilerden de olacağız bu gidişle:(

Kulupteki bu boşluk insanı delirtir.Daha Şube'nin başında yönetici yok Hoca ile kim anlaşcak ? Ünal Aysal Amatör branşlara verdiği önemi yönetecisiz bırakarak mı göstermeye çalışıyo ...

Dee'nin bir yanı "gideceğim" bir yanı "yeni koça göre kalabilirim" diyor ama şubede hareket yok.. Gerçi hareket olması için şubenin başında bir yönetici olması lazım ama o da yok...Bakalım ne olacak Allah sonumuzu hayretsin..

Ummc Parker'la sözleşme yeniledikten sonra,Bırd'lede uzatmak istiyormuş bence uzatırlar,bence Taurasi'yle kesin anlasmaya varamadılar,zaten eğer anlaşmış olsalardı,Rusya'da ligde bitti böyle bir transferi duyururlardı,ayrıca takımda Parker,Bırd,Taurasi ve birde Taylor'ın olması mantıksız,sadece 2 kıtadışı oyuncu oynatabilecekken,neden 4 kıtadışı oyuncu alsınlar,ayrıca bu isimlerinde,El'de oynamamayı kabul edeceğini düşünmüyorum,ben Taurasi'yi hayla tutabileceğimizi düşünüyorum, bunun için Taylor'ın transferi gerekiyorsa alsınlar,ayrıca tkbl'de Taurasi,Taylor,Alba, Fowles müthiş yabancı kadrosun olur.
Ama bizim şube sorumluları daha yönetimle toplantı yapacaklardı demi,unutmuşum:)

Özge yavaş, Işıl , Avrupalı guard
Taurasi(Augustus) ,Şaziye
Alba ,Gülşah
Bahar, Tuğçe Canıtez , Sancho
Fowles , Hollinswort , Esra Ural , Wauters
Yeni sezon kadromuz böyle olmalı

Ne yapıp edip Taurasi'yi kadroda tutmalıyız.Belki konuyla ilgisi yok ama futbol takımımızda kulubede paralarını kazanan servet , gökhan , riera , baros , sercan gibi adamlara verdiğimiz paraları amatör branşlara yatırsak herhalde çok farklı bir durumda olurduk.

Diana Taurasinin menejeri böyle oyunlara girebilir, ''rakip takımlardaki birçok oyuncunun (her branşta) menejerleri fazla para kopartmak için Galatasaraya gideriz demişlerdi'', gidiş hat odurki taurasi bizde kalacak..

Taurasi kariyerinin en yüksek kontratını GS ile imzaladı. Bundna fazlasını kimse veremez diye düşünüyorum. Muhtemelen Taurasi bizde kalacak! Ancak Bu yıl Taurasinin çevresini daha iyi bir koçla donatmalıyız ve iyi bir koçla anlaşmalıyız. Neden hala koç konusunda karar verilemedi anlamış değilim neyi bekliyorlar.

Yönetim uyumasın Taurasi yi ikna etsin... onu oynatabilecek basketbolun basit kurallarını bilen yeni bir koc (Bence Ratgeber) Avrupa da kupanın bir kulpu demektir. Aciz yönetici gormek degil, Sampiyonluklar gormek istiyoruz. Özledik!!

Yönetim paraya kıyıp ne gerekiyorsa ki bence Avrupada başarı isteniyorsa 6 7 tane AVrupa lı oyuncu kadrosunda bulundurmalı ki Türk oyuncu kategorisinde oldukça aşağı olunduğu düşünülürse gayet mantıklı bir durum ortaya çıkıyor . Şu oyuncu gelmez bu oyuncu gelmez diye birşey yok . Herkes gelebilir .Birde resmi olarak henüz bazı oyuncular diğer kulüplerle anlaşma sağlamadı yani ne olacağı belli olmaz. Kadro şekillendirilirken bana göre olması gereken kadro isimlerle beraber ;
PG:Özge Yavaş,Celine Dumerc,Epiphany Prince
SG:Tuğba Palazoğlu,Ayşe Cora,Katie Douglas,Doneeka Hodges
SF:Gülşah Akkaya,Şaziye İvegin,Kübra Siyahdemir,Alba Torrens
PF:Bahar ÇAğlar,Sancho Lyttle,Endine Miyem,Tuğçe Canıtez,Yasemin Horasan
C:Sylwia Fowles,Hollingsworth,Wauters

aklımdaki bazı oyuncular bunlar iyi bir koçla beraber ki Işıl ve Taurasi kalmayacağını düşünürsek derinlikli bir kadro yapmak gerekir. O yüzden yönetimin çok iyi çalışması gerekir . Bekleyip göreceğiz . Umarım iyi birşeyler yaparak bizi şaşırtırlar...

Işılın takımda kaldığından haberin yok sanırım Oğuzhan

kübra takımda görmek istemediğim bir oyuncu (tabi benim düşüncem bu) tuğçe amerikada kalıyormuş sanırım, hollingsworthun geleceğini sanmıyorum, ayrıca 2+2 sisteminin olacağı bir ligde 6-7 avrupalı fazla değil mi, avrupa maçları için bile fazla o kadar oyuncu

Işılın takımda kaldığından haberin yok sanırım Oğuzhan

kübra takımda görmek istemediğim bir oyuncu (tabi benim düşüncem bu) tuğçe amerikada kalıyormuş sanırım, hollingsworthun geleceğini sanmıyorum, ayrıca 2+2 sisteminin olacağı bir ligde 6-7 avrupalı fazla değil mi, avrupa maçları için bile fazla o kadar oyuncu

Dİğer takımlarla başa çıkmak istiyorsak bunları yapmalıyız bence. ilk trasfer yapıldı bile Wauters'le bakalım neler olacak..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...