2012-2013 Sezonu Transfer Söylentileri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yönetimin hala neyi beklediğini anlamıyorum.Herhalde bütün kulüplerin transferlerini bitirmelerini bekliyorlar:)
Hayla takımın hocası yok,herhalde Ceyhun hocayla tekrar anlaşacak bunlar:)
Neredeyse(yazılanlar doğruysa),alabileceğimiz üst düzey kıta dışı oyuncu kalmadı,ama bizim sorumlu arkadaş hayla yönetimle toplantı yapacaz diyor! Herhalde lig başlayınca toplantı yapacaklar:)

Avurpada transferler devam ediyor iyi oyuncular genelde takımlarında kalıyorlar son örnk Gruda Ummc ile uzattı .Ummc Parker ile uzattı, Sue Bird ilede anlaşma uzatma durumları varmış gibi haberler var.Eğer Bird kalırsa Parker,Deanna Nolan buraya Taurasi de gelirse 4 kıta dışı olacak.Hala taurasi e ilgili net bir bilgi yok düşük bir ihtimal da olsa belki bizde kalabilir.Büyük takımlar genelde kadrolarını koruyor bizimde kadromuzu korumamız lazım.Yeni koçun hala belirlenmemiş olması gerçekten sürecin kötü yönetildiğini gösteriyor.Umarız kısa sürede idari ve teknik kadro belirlenir ve gerekli tranferler yapılır.

Ya arkadaşlar Dee ile Penny ayrılmaz değil penney Fb ye geldiğinde 2 sene boyunca dee Spartaktaydı o konu bence farklı keşke keşke keşke kalsa ama sanırım bu yönetim varken zo daha hoca belli değil ne beklyorlar anlamıyorum yerli olarak getir Ekrem Hocayı ya da getir yabancı bir WNBA hoca kursun kadrosunu transfer hocaya göre yapılır her yıl aynı sorun ya .

Diana hakli olarak idari ve teknik kadronun netlesmesini bekliyodur tabi Penny Turkiye'de kalmazsa o gider Onur senin verdigin ornegin oldugu zamanda boyle iliski yoktu aralarinda. Penny ve Dee kalsin, Fowles ile beraber ligde 3'u de oynar Dee İtalyan pasaportu ile oynuyor bu durumda. Avrupa'da da Penny oynamaz, kabul de edecektir yeterki ayni takimda olsunlar, beraber oynarlarken de Fb'de inanilmaz oynamislardi.

Penny gelsin taurasi ile beraber ama 2 ve 3 numara için Taurasi Penny Alba rotasyonu çok geniş olmazmı .Böyle bir şey olursa Alba 4 numara oynamak zorunda kalabilir.

Penny gelsin taurasi ile beraber ama 2 ve 3 numara için Taurasi Penny Alba rotasyonu çok geniş olmazmı .Böyle bir şey olursa Alba 4 numara oynamak zorunda kalabilir.

Alba'nın yaklaşık Ocak ayına kadar oynamayacağını da hesaba katmak gerekiyor, ondan sonra nasıl döneceği meçhul yani 30 dakika değil de 15-20 dakika oynayabilecek şekilde dönecektir, formunu buldukça süresi de artacaktır keşke bıraktığı yerdeki formuyla dönse ama seneye o ne derece mümkün olur emin değilim. Yani Penny gelmese bile oraya yabancı alacağımız kesin gözüküyor.

Wauters transferi yerine Sancho'nun gelmesi müthiş olur tabi ama öncelikle o transferleri yapacak bir ekip lazım, şu karmaşık günler bitse de kafası rahatlasa herkesin.

Alba'nın yaklaşık Ocak ayına kadar oynamayacağını da hesaba katmak gerekiyor, ondan sonra nasıl döneceği meçhul yani 30 dakika değil de 15-20 dakika oynayabilecek şekilde dönecektir, formunu buldukça süresi de artacaktır keşke bıraktığı yerdeki formuyla dönse ama seneye o ne derece mümkün olur emin değilim. Yani Penny gelmese bile oraya yabancı alacağımız kesin gözüküyor.

Penny gelme olasılığıda yüksek değil oda zor bir sakatlık dönemi geçirdi .Ben Alba 4 veya 5 haftaya antremanlara başlıyacak diye okumuştum bir yerde ocak ayında dönecekse neredeyse 1 yıl olmuş olacak emin misiniz Albanın Ocak ayında döneceğinden ayrıca 4 yabancı hakkımızı 2 pota altı 2 de kısalardan yana kullanmalıyıız.

Keşke dediğin gibi olsa 1 ay öncesine kadar önümüzdeki sene Ocak ayında anca oynamaya başlayacağı söyleniyordu, son zamanlarda ekstra gelişme olduysa bilmiyorum.

Albanın 6 ay sonra iyileşeceği söyleniyordu hep, ben yeni sezona yetişeceğini düşünüyorum, sizin duyduğunuz Penny olmasın Tanju bey, 2013 gibi döneceği konuşuluyor çünkü

Alba konusunda net bilgi almaya çalışacağım ama o zamanlar aldığım bilgi de yakın kişilerdi kendisine. 6 ay içinde döneceğini de ben hiç bir yerde görmemiştim ki o sakatlık türü cidden çok ağır 6 ay iyimser bir süre yani. İnşallah dediğiniz gibi yeni sezonla beraber oynamaya başlar ama hiç sanmıyorum o zamanlar aldığım bilgi netti.

Sadece Taurasiyi takımda tutmak için Penny alınabilinir. Zaten Penny 2013'e kadar oynamayacaksa sadece kağıt üzerinde anlaşma yapılmış olunur ki Penny'de Taurasiyle birlikte olmak için çok fazla yüksek bir meblağ talep etmez.

Yani Penny içinde en büyük seçenek bu olur. Zaten Ummc sakat bir oyuncuyu istemez. Parkerlada imzaladılar kıtadışı sorunu olacak.

Taurasi için sakat bir Pennyle kağıt üzerinde bir anlaşma yapılabilinir ki ihtimallere baktığımız zaman Penny için de en doğrusu bu.

Son olarak Alba'nın nasıl döneceği önemli. Ne zaman döneceğide önemli.

Seneye Tkbl'de 2 Kıta Dışı sınırlaması gelecek deniyordu. Bu durumda Penny + Dee'yi getirirsek Fowles'ı mı yolluyoruz ?

Alba konusunda net bilgi almaya çalışacağım ama o zamanlar aldığım bilgi de yakın kişilerdi kendisine. 6 ay içinde döneceğini de ben hiç bir yerde görmemiştim ki o sakatlık türü cidden çok ağır 6 ay iyimser bir süre yani. İnşallah dediğiniz gibi yeni sezonla beraber oynamaya başlar ama hiç sanmıyorum o zamanlar aldığım bilgi netti.

anladım, umarım yetişir lige, en azından başını kaçırsa bile ocak ayına kalmaz

hayır Melih, Dee kalırsa ve Penny gelirse bile Fowles bir yere gitmiyor, söylenenlere göre Dee'nin avrupa pasaportu kullanılabilirmiş

anladım, umarım yetişir lige, en azından başını kaçırsa bile ocak ayına kalmaz

hayır Melih, Dee kalırsa ve Penny gelirse bile Fowles bir yere gitmiyor, söylenenlere göre Dee'nin avrupa pasaportu kullanılabilirmiş

Penny'inde EU pasaportu var. Penny ligde oynar gelirse avrupada oynamaz.

Gruda sözleşme yenilemiş Ummc ile. Sancho'yu ise 2 senedir istiyoruz kadın bi gelmedi bize.

böyle bi durumda Taurasi italyan pasaportu ile oyanaycak ancak bu seferde devşirme hakkımızı kullanmış olacagız sanırsam ama bence Taurasi için değer

Ne kadar karmaşık bir durum çıktı ortaya yahu.Herkes birlerini alıyor yada sözleşme uzatıyor bizde tık yok.
Ama normal ortada koç yokki.

Benim kafam iyice karıştı.Şimdi yabancılar hakkında yeni statüyü özet şeklinde okuyabileceğim bir yazı var mı acaba ? (Lig kısmınıda kapsayan.Taurasi Penny durumu dahil. ) 11 Sayfayı okudum ama pek birşey anlamadım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...