2012-2013 Sezonu Transfer Söylentileri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Antu.com'da Nevriye için "Teşekkürler Kaptan" konulu bir başlık açıldı. Ekrem Hoca'nın gelmesinden sonra bu transferin gerçekleşme olasılığı iyice artmaya başladı. Tabiki forumda hakaretvari konuşmalar var.

Nevriye gelirse katkıda bulunacağına inanıyorum. Ama asıl önemlisi Prince kalsın istiyorum, geçen C.Y. döneminde gerçek performansını gösteremediğini, eğer Rusya problemi çözülürse E.Memnun ile daha fazla yararlanabileceğimizi düşünüyorum. Şu anda WNBA daki perfofmansı müthiş, bu hafta yine haftanın oyuncusu MVP seçildi.

prince rus milli takımıyla olimpiyatta oynayıp - özge yavaş-yasemin horasan(mecburen aklıma başka yerli pivot gelmiyor) alınırsa bence olabilir..

1.cisi Prince olimpiyatlarda olmayacak çünkü Becky Hammon gidecek orada Prince'in Rus Federasyonuyla konuşup özür dileyerek ikna etmesi gerekiyor.2.si Özge pivot değil, yerli pivot olarak Melek Bilge-Gizem Başaran olabilir gerçi Gizem daha çok genç ama olsun.

Bosman oyuncu hakkında fikri olan var mı? düşük bir ihtimal ki ben de istemiyorum Barbara gelebilir mi? 1-2 numarada oynuyor yoksa benim bilmediğim başka bosman oyuncu var mı?

TBF bi zahmet araya girsin halletsin Prince işini.Biz devşirme oyuncuya Türk pasaportu verdik oyuncuyu Ummc de oynayacak.Bizde Prince i avurpalı olarak oynatabilmeliyiz

İyi bir kadro kurmaya çalışıyoruz. Geçen seneki kadrodan bazı oyuncular olmayacaklar bizimle. Değişik bir konsept oynamaya çalışacağız. Varyasyonlar olacak, neticede Türk kadrosu olarak geçen seneki oyuncuların aşağı yukarı hepsi kalıyor. Belki bir iki takviyemiz olabilir, o konuda çalışmalar yapacağız. Yabancı oyuncu olarak da daha takım oyunu oynamaya çalışan, daha çok paylaşıp homojen oynayan, ciddi savunma yapan ve hiçbir şekilde mağlubiyeti kabul etmeyecek oyuncuları kadromuza katmak istiyoruz. Bütün amacımız bu yönde çalışmak doğrultusunda olacak. Çok güçlü bir kadro kuracağız, biz daha çok takım olarak bir şeyler yapmayı düşünüyoruz. Bütün Galatasaraylıların zaten gurur duyduğu ama daha çok gurur duyacağı bir takım çıkartacağız ortaya.

DEmiş Ekrem Hoca.. Güvenim sonsuz..

TBF bi zahmet araya girsin halletsin Prince işini.Biz devşirme oyuncuya Türk pasaportu verdik oyuncuyu Ummc de oynayacak.Bizde Prince i avurpalı olarak oynatabilmeliyiz

Prince işi TBF ile alakalı değil o işi hallederse Prince kendi halledebilir. UMMC'nin pek umrunda değildir bizim Türk yapmamız işlerine geldi ama bize teşekkür dahi etmezler :) Prince zaten avrupalı olarak oynuyor ama rus federasyonu ile davalık olduğu için rus takımlarına karşı oynuyamıyor. Ayrıca biz boşuna çenemizi yoruyoruz büyük ihtimal seneye bizde olmayacak.

1.cisi Prince olimpiyatlarda olmayacak çünkü Becky Hammon gidecek orada Prince'in Rus Federasyonuyla konuşup özür dileyerek ikna etmesi gerekiyor.2.si Özge pivot değil, yerli pivot olarak Melek Bilge-Gizem Başaran olabilir gerçi Gizem daha çok genç ama olsun.
özge yavaşın pivot olmadığını biliyorum ben yasemin için yazdım onu sanırım yanlış anlamışsın melek bilgeye gelirsek bence denedik olmuyor üstelemenin anlamı yok nevriye gelecekse gelmeli bence sakatlığı bile olsa yararı olur...

Latoya Saunders Türk olduysa "tazminatı" neyse verip alalım bize öyle iş yapacak bir devşirme lazım ancak ayrı bir sorun ise Sancho ve Nevriye gelirse Bahar'ı da sayarsak 4 numara çok kalabalık olacak. Eğer Nevriye alınmaz ise tamam derim. Şu dar Türk oyuncu rotasyonun da Mutlaka iyi bir devşirme lazım bu şart yoksa şampiyonluk zor. 1 veya 2 numara bir devşirme çok işimize yarar.

büyük ihtimal 2+2 dışında milli takımda oynamıyorsa devşirme alınmayacak takımlara yani hollingsworth ve nevlin dışında birisi yok bildiğim kadarıyla onlarıda alamayacağımız için devşirme oynatmayabiliriz bu yıl kısa olarak hodges dışında birisi yok heralde oda bulgar pasaportu var ama bence biz sadece euroleague için hodgesi alacağımızı hiç düşünmüyorum...

Avrupa'da bir devşirme kullanma hakkımız var. Geçen yıl Melisa ve prince 2 devşirme olduğu için avrupa'da ikisini birden kullanamadık. Şu anda elde hiç devşirme yok hem Türkiye için hem avrupa için iyi bir devşirme şart.

büyük ihtimal 2+2 dışında milli takımda oynamıyorsa devşirme alınmayacak takımlara yani hollingsworth ve nevlin dışında birisi yok bildiğim kadarıyla onlarıda alamayacağımız için devşirme oynatmayabiliriz bu yıl kısa olarak hodges dışında birisi yok heralde oda bulgar pasaportu var ama bence biz sadece euroleague için hodgesi alacağımızı hiç düşünmüyorum...

bildiğim kadarı ile kural şu şekilde 2+2 +1 türk devşirmesi .türk milli takımında oynayan devşirme değil direk türk sayılıyor yani nevlin ile beraber sanders'ı oynatabilir karşıyaka. buraya kadar herşey güzel ama bir istisna var şöyle ki: takımda sadece 2. pasaportu olan kişi oynatılabilir. Yani sancho (usa/spa )+maya (usa)+fowles (usa)+alba (spa) kadroda iken türk devşirmesi oynatamıyoruz. ama maya olmasa sancho (usa pasaportu ille) +avrupalı guard+alba+fowles+türk devşşirmesi oluyor.. sene başımda kaçan Quanitra Hollingsworth'un değeri daha iyi anlaşılır böylece. benim gözümde sancho'dan bile daha değerli konuma geliyor Hollingsworth.

Eğer Nevriye ve Sancho yu alabilirsek mükemmel bir uzun rotasyonumuz olur.
Bahar-Sancho
Nevriye-SYL-Wouters Avrupa ve türkiye için yeterli.
Ama kısa rotasyonumuz için aynı şeyi söyleyemeceğim.Albanın soru işareti taşıyor olması büyük handikap.Tuğbayı keşke alabilseydik...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...