Antu.com'da Nevriye için "Teşekkürler Kaptan" konulu bir başlık açıldı. Ekrem Hoca'nın gelmesinden sonra bu transferin gerçekleşme olasılığı iyice artmaya başladı. Tabiki forumda hakaretvari konuşmalar var.
prince rus milli takımıyla olimpiyatta oynayıp - özge yavaş-yasemin horasan(mecburen aklıma başka yerli pivot gelmiyor) alınırsa bence olabilir..
2 seneliğine galatasaray ile anlaşmaya varmıştır.kaynak çağlar torun deniyor gssözlükte hayırlı olsun o zaman.
TBF bi zahmet araya girsin halletsin Prince işini.Biz devşirme oyuncuya Türk pasaportu verdik oyuncuyu Ummc de oynayacak.Bizde Prince i avurpalı olarak oynatabilmeliyiz
Bir şey soracam eğer biz Maya Moore alırsak yine ocak ayındamı gelecek yoksa diğer wnba oyuncularıyla birliktemi.
özge yavaşın pivot olmadığını biliyorum ben yasemin için yazdım onu sanırım yanlış anlamışsın melek bilgeye gelirsek bence denedik olmuyor üstelemenin anlamı yok nevriye gelecekse gelmeli bence sakatlığı bile olsa yararı olur...1.cisi Prince olimpiyatlarda olmayacak çünkü Becky Hammon gidecek orada Prince'in Rus Federasyonuyla konuşup özür dileyerek ikna etmesi gerekiyor.2.si Özge pivot değil, yerli pivot olarak Melek Bilge-Gizem Başaran olabilir gerçi Gizem daha çok genç ama olsun.
büyük ihtimal 2+2 dışında milli takımda oynamıyorsa devşirme alınmayacak takımlara yani hollingsworth ve nevlin dışında birisi yok bildiğim kadarıyla onlarıda alamayacağımız için devşirme oynatmayabiliriz bu yıl kısa olarak hodges dışında birisi yok heralde oda bulgar pasaportu var ama bence biz sadece euroleague için hodgesi alacağımızı hiç düşünmüyorum...