2012-2013 Sezonu Transfer Söylentileri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kadın takımımız kötü yönetiliyor diyorduk şuan bence erkek takımımız daha kötü yönetiliyor . Bir başka konu ise yabancı sayısı konusu. 2+2 kuralı var Türkiyede Avrupada ise 2 kıta dışı kuralı var . Şuanki varsayılan kadrou üzerinden konuşursak . Sancho Lyttle devşirme sayılmıyor milli takımda oynadığı için . Maya ve Fowles 2 kıta dışı . Eğer Prince kalırsa ve Rus milli takımında oynamazsa devşirme oyuncumuz olacak .

Kadın takımındaki kötü yönetim ile erkek takımındaki kötü yönetim çok farklı ama. Kadın takımında transfer, kadro kurma çalışmaları her zaman başarılı olmuştur. Önemli olan sezonla birlikte takım içindeki disiplini sağlama yolunda bir yönetim ortaya koymak. Bunu yapabilecek biri de şu anda yok. Göreve öyle biri gelmedikçe de yine aynı sorunlar ortaya çıkabilir.

Sancho Lyttle İspanya milli takımında oynadığı için devşirme değil avrupalı sayılıyor, EL'de (eğer transferler gerçekleşirse) Fowles ve Maya kıta dışı, Alba Wauters ve Sancho kıta içi, +1 devşirme (prince) oynatabiliriz..

Yalnız Nevriye ile anlaştıysak güzel bir uzun rotasyonumuz .UMMC uzun rotasyonuna yaklaşmış oluruz.

Ummc Uzun Rotasyonu: Parker ,Petrakova ,Kobryn,Gruda ,Stepanova ,Hollingsworth

Bizim Uzun Rotasyonumuz : Bahar ,Nevriye ,Sancho ,Wauters ,Fowles

Kısaları yazmıyorum Ummc açık şekilde üstün orada kısa sorunumuzu gidermek lazım .

Fenerbahçe menajeri Didem Akın,Nevriye'ye 400.000 Euro'dan 1 yıllık sözleşme teklif ettiklerini ancak Nevriye'nin 500.000 euro'dan 2 yıllık sözleşme istediğini söylüyor. Bu durumu kabul etmeyeceklerini de beyan ediyor Didem Akın...
Bu bilgilere dayanırsak Nevriye'nin bizimle 550.000 euro'dan 2 veya 3 yıllık sözleşme imzalama olasılığı güçleniyor.

Nevriye'nin belindeki sorun kendisini epey zorluyor, bu doğru,ancak kendisine iyi bakacak bir Nevriye'den daha uzun yıllar randıman alınacağı da bir gerçek...

ne rbnt alıyor ne şutları giriyor boyu kısa ağır boşver yerine Gizem oynasa daha etkili olur

Sen Yasemin Horasın'ı bildiğine emin misin? TKBL'de en istikrarlı orta mesafe şutu olan uzun olabilir Nevriye'yi başka bir yere koyarsak. Bizde oynadığı 2 sezonda %50-60 arası isabetle oynadı ve 4-5 ribaunt ortalaması vardı. Kaç kere izledin sen Yasemin ablayı? Şuanda yaşlanmış olabilir bişey diyemem herkes yaşlanıyor ..

Yasemin horasan ile Nevriye arasında dağlar kadar fark var kıyas kabul etmez, birde Yesemin Horasan ne zaman %60 şut ile oynamış merak içindeyim hırslı ve çalışkan bir oyuncu orası tamam ama onun dışında vasat..

Buyur yanlış hatırlamıyorum 08-10 arasında bizde oynadı onları da kırmızıyla kare içine aldım.Ekli dosyayı görüntüle 242

%64 ve %59 2'si de Türkiye Kupası dikkatini çekerim 3 maç yani. Yasemin'i bir defa denedik olmadı. Öyle bir takım kurulmalı ki herkes bulunduğu mevkinin en iyisi olmalı. En iyisi varken alternatiflere yönelmek için çok uç sebepler olmalı. Taraftarın büyük bir kesiminin güveni kaybolmuş gibi hatta kaybolmuş da diyebilirim.. Yasemin'le falan olacak iş değil yani.

Nevriye'nin sırayla TKBL istatistikleri

05-06 - %57.9
06-07 - %49.0
07-08 - %58.6
08-09 - %51.4
09-10 - %55.9
10-11 - %60.9
11-12 - %54.9

Sürekli %50-55 civarı istatistikler..

%64 ve %59 2'si de Türkiye Kupası dikkatini çekerim 3 maç yani. Yasemin'i bir defa denedik olmadı. Öyle bir takım kurulmalı ki herkes bulunduğu mevkinin en iyisi olmalı. En iyisi varken alternatiflere yönelmek için çok uç sebepler olmalı. Taraftarın büyük bir kesiminin güveni kaybolmuş gibi hatta kaybolmuş da diyebilirim.. Yasemin'le falan olacak iş değil yani.
Sürekli %50-55 civarı istatistikler..

Ben yanlış anlaşıldım galiba ; ben Yasemin, Nevriye'den daha iyi demiyorum. Sadece birisi Yasemin'e hakaret etti ona cevap olarak kötü bir oyuncu olmadığını yazdım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...