inşallah Yasemin tekrar gelmez... eğer Yasemin'e kaldıysak vay halimize....
inşallah Yasemin tekrar gelmez... eğer Yasemin'e kaldıysak vay halimize....
Gelecek vaat eden genç bir 4 ya da 5 numara süre alsın "zamanla daha iyi olur" umuduyla desteklemeye devam edebiliriz, Bence Gizem'e şans verilse daha iyi. Esra Ural alınamaz mı?!
Yasemin kötü bir oyuncu değildir ama bu takımda iş yapmaz
Bravo Mert bu kadar ya birde bana izlemedin diyor ya bizde oynarken çıldırıyordum ya
ama yorumun güzel Mert
TANER YILMAZ beyfendi ben Yasemin"e hakaretmi ettim bizde 2 sene oynadı büyük takım oyuncusu değil değil değil 2009 yılından beri üye olan arkadaşlarla bir anket yapın kaç kişi Yasemini isteyecek gör bakalım.Yiğidi öldür hakkını ver Yasemin EU oyuncu olmayabilir ama çok iyi niyetli kaptanlığımızı son derce iyi yapmıştır.Son kez diyorum Yasemin büyük takım oyuncusu değil...NOKTA[/QUOTE
Yasemin ablaya yazdıklarınız benim gözümde hakarettir. 2 sene takımımızda savaşan bir sporcuya bu sözler olmuyor. Yasemin bizim takıma gelsin demiyorum konuyu saptırıyorsunuz şut atamıyor ribaunt alamıyor dediniz ben de cevabınızı verdim.
Senin mantığınla gideyim Yaso nun 2010 yılında eurolegua istatistiği ortalama 25 dk 5 sayı 4 rbnt
Euro da iyi uzunlu takımlara karşı istatistiği 2 sayı 4 sayı 2 veya 3 rbnt
madem okadar istatistik diyorsun alsana istatistik
Tekrar söylüyorum Yaso bizim forma altında elinden geleni yaptı ama bizim için yeterli değil değil değil.......
yasemin yerine alınacak birisi yok bencede ligimizde yerli uzun diyebileceğimiz esra ural-melike bakırcıoğlu-naile ivegin-harika gözde eldaş falan aklıma geliyor ama esra uralı bir kenara koyarsak hiçbirisi bence galatasarayda lig maçlarında süre falan alamazlar benceYasemin yerine alternatif sunulacaksa ben dinlemeye hazırım. Zaten uzun rotasyonunda Bahar-Sancho-Syl olacak. Yasemin'in tek yapması gereken ligde Sylvia'yı yedeklemek. O da 3-5-10 dk. EL'de Ann Wauters da olduğundan o anlamda kolaylık olacak. Ha yasemin gelmez o zaman oyunun belli dönemlerinde Sancho 5'e kayar Baharla 4-5 de oynayabilirler ya da Ann lig için de kadroya yerleşir. Yani şurda "Sancho mu Yasemin mi? acaba hangisini alsak?" diyen yoktur sanırım )
Tabi Sanders gibi bir oyuncuyu da alabiliriz devşirme statüsünden. Ama Yasemin'i alıp devşirme hakkımızı 2 numarada kullansak daha verimli olur. Kalbur üstü yerli 2 numara yok diye düşünüyorum. Olanlar da zaten anlaşmalarını yaptı. Varsa da şu an aklıma gelmiyor.
Sühan abi, Danielle Mc Cray var Good Angels Kosice'de oynayan C.Sun oyuncusu. Amerika doğumlu 2 numara. Quanitra gibi Euroleague istatistikleri beklenenin üzerinde. Özellikle dış atış ve top çalma istatistikleri fena değil. ABD milli takımına girmesi imkansız bence. Tam devşirilebilir türden. Hatta Becky Hammon ile Piph gibi belki Quanitra ile dönüşümlü çağrılırlar milli takıma da devşirme statüsünden çıkar tamamen. Yönetimden birilerinin kulağına gitse fena olmaz hani.Tabi Sanders gibi bir oyuncuyu da alabiliriz devşirme statüsünden. Ama Yasemin'i alıp devşirme hakkımızı 2 numarada kullansak daha verimli olur. Kalbur üstü yerli 2 numara yok diye düşünüyorum. Olanlar da zaten anlaşmalarını yaptı. Varsa da şu an aklıma gelmiyor.
Nevriye ile de anlaşıldı deniyor o zaman hiç rotasyon sorunumuz kalmaz.Yasemin yerine alternatif sunulacaksa ben dinlemeye hazırım. Zaten uzun rotasyonunda Bahar-Sancho-Syl olacak.