2012-2013 Sezonu Transfer Söylentileri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gelecek vaat eden genç bir 4 ya da 5 numara süre alsın "zamanla daha iyi olur" umuduyla desteklemeye devam edebiliriz, ama bu saatten sonra Yasemin'e tahammül edemeyiz doğrusu. Bence Gizem'e şans verilse daha iyi. Esra Ural alınamaz mı?!

2 numara transferini çabuk halletmeliyiz bence en önemli transfer o keşke seimone augustus geri gelebilse gelme gibi bir ihtimali çok iyi olurdu tazminat ödeyecek bile olsak ben seimone nin takım ruhu için çok önemli olduğunu ve takımı ateşleyici olduğunu düşünüyorum...ama olmuyorsa da maya moore-lindsay whalen dan birisi alınmalı bence

TANER YILMAZ beyfendi ben Yasemin"e hakaretmi ettim bizde 2 sene oynadı büyük takım oyuncusu değil değil değil 2009 yılından beri üye olan arkadaşlarla bir anket yapın kaç kişi Yasemini isteyecek gör bakalım.Yiğidi öldür hakkını ver Yasemin EU oyuncu olmayabilir ama çok iyi niyetli kaptanlığımızı son derce iyi yapmıştır.Son kez diyorum Yasemin büyük takım oyuncusu değil...NOKTA

Yasemin kötü bir oyuncu değildir ama bu takımda iş yapmaz.

TANER YILMAZ beyfendi ben Yasemin"e hakaretmi ettim bizde 2 sene oynadı büyük takım oyuncusu değil değil değil 2009 yılından beri üye olan arkadaşlarla bir anket yapın kaç kişi Yasemini isteyecek gör bakalım.Yiğidi öldür hakkını ver Yasemin EU oyuncu olmayabilir ama çok iyi niyetli kaptanlığımızı son derce iyi yapmıştır.Son kez diyorum Yasemin büyük takım oyuncusu değil...NOKTA[/QUOTE

Yasemin ablaya yazdıklarınız benim gözümde hakarettir. 2 sene takımımızda savaşan bir sporcuya bu sözler olmuyor. Yasemin bizim takıma gelsin demiyorum konuyu saptırıyorsunuz şut atamıyor ribaunt alamıyor dediniz ben de cevabınızı verdim.

Yasemin in orta mesafeden istikrarlı şut sokması diye bir şey yok bana ligi söyleme istatistiklere bakıp buraya yazıyorsun istatistiğe bakarsan 2 sene Önce Avrupa liginde Nikoliç en iyi maşettçi seçilmişti istatistik bu işte güven olmaz.Gerçekten öğrenmek istiyorum Yaso bizdeyken kaç maçını izledin gerçekten merak ediyorum ben çoğu maçı izlemiştim sen bana diyorsun ki Yaso yu izlemeden konuşuyorsun demkki senin mantığınlada bana hakaret ediyorsun(Yaso ya rnt alamıyor demek hakaretse)

Senin mantığınla gideyim Yaso nun 2010 yılında eurolegua istatistiği ortalama 25 dk 5 sayı 4 rbnt
Euro da iyi uzunlu takımlara karşı istatistiği 2 sayı 4 sayı 2 veya 3 rbnt
madem okadar istatistik diyorsun alsana istatistik
Tekrar söylüyorum Yaso bizim forma altında elinden geleni yaptı ama bizim için yeterli değil değil değil.......

Senin mantığınla gideyim Yaso nun 2010 yılında eurolegua istatistiği ortalama 25 dk 5 sayı 4 rbnt
Euro da iyi uzunlu takımlara karşı istatistiği 2 sayı 4 sayı 2 veya 3 rbnt
madem okadar istatistik diyorsun alsana istatistik
Tekrar söylüyorum Yaso bizim forma altında elinden geleni yaptı ama bizim için yeterli değil değil değil.......

Sen benim ne dediğimi anladın mı? Ben sana Yasemin Galatasaray'a gelsin çok iyi olur süper oyuncu falan mı dedim? Kötü oyuncu değil dedim! benim gözümde değil ben istatistik yazarken sadece %sini göstermek istedim ...

İkili tartışmaların adresi burası değil arkadaşlar, hele de saygı çerçevesini zorlamanız hoş olmamış.

Konuya devam edelim, bu ileti de bir süre sonra silinecektir.

Yasemin yerine alternatif sunulacaksa ben dinlemeye hazırım. Zaten uzun rotasyonunda Bahar-Sancho-Syl olacak. Yasemin'in tek yapması gereken ligde Sylvia'yı yedeklemek. O da 3-5-10 dk. EL'de Ann Wauters da olduğundan o anlamda kolaylık olacak. Ha yasemin gelmez o zaman oyunun belli dönemlerinde Sancho 5'e kayar Baharla 4-5 de oynayabilirler ya da Ann lig için de kadroya yerleşir. Yani şurda "Sancho mu Yasemin mi? acaba hangisini alsak?" diyen yoktur sanırım :))

Tabi Sanders gibi bir oyuncuyu da alabiliriz devşirme statüsünden. Ama Yasemin'i alıp devşirme hakkımızı 2 numarada kullansak daha verimli olur. Kalbur üstü yerli 2 numara yok diye düşünüyorum. Olanlar da zaten anlaşmalarını yaptı. Varsa da şu an aklıma gelmiyor.

Yasemin yerine alternatif sunulacaksa ben dinlemeye hazırım. Zaten uzun rotasyonunda Bahar-Sancho-Syl olacak. Yasemin'in tek yapması gereken ligde Sylvia'yı yedeklemek. O da 3-5-10 dk. EL'de Ann Wauters da olduğundan o anlamda kolaylık olacak. Ha yasemin gelmez o zaman oyunun belli dönemlerinde Sancho 5'e kayar Baharla 4-5 de oynayabilirler ya da Ann lig için de kadroya yerleşir. Yani şurda "Sancho mu Yasemin mi? acaba hangisini alsak?" diyen yoktur sanırım :))

Tabi Sanders gibi bir oyuncuyu da alabiliriz devşirme statüsünden. Ama Yasemin'i alıp devşirme hakkımızı 2 numarada kullansak daha verimli olur. Kalbur üstü yerli 2 numara yok diye düşünüyorum. Olanlar da zaten anlaşmalarını yaptı. Varsa da şu an aklıma gelmiyor.
yasemin yerine alınacak birisi yok bencede ligimizde yerli uzun diyebileceğimiz esra ural-melike bakırcıoğlu-naile ivegin-harika gözde eldaş falan aklıma geliyor ama esra uralı bir kenara koyarsak hiçbirisi bence galatasarayda lig maçlarında süre falan alamazlar bence

Sühan abi, Danielle Mc Cray var Good Angels Kosice'de oynayan C.Sun oyuncusu. Amerika doğumlu 2 numara. Quanitra gibi Euroleague istatistikleri beklenenin üzerinde. Özellikle dış atış ve top çalma istatistikleri fena değil. ABD milli takımına girmesi imkansız bence. Tam devşirilebilir türden. Hatta Becky Hammon ile Piph gibi belki Quanitra ile dönüşümlü çağrılırlar milli takıma da devşirme statüsünden çıkar tamamen. Yönetimden birilerinin kulağına gitse fena olmaz hani.

Yasemin yerine alternatif sunulacaksa ben dinlemeye hazırım. Zaten uzun rotasyonunda Bahar-Sancho-Syl olacak.
Nevriye ile de anlaşıldı deniyor o zaman hiç rotasyon sorunumuz kalmaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...