Nevriye işi de uzadı artık tamam kamptalar ama ne olacaksa olsun artık.Özge yavaş hakkında düşünceleriniz nedir ?
yasemin yerine alınacak birisi yok bencede ligimizde yerli uzun diyebileceğimiz esra ural-melike bakırcıoğlu-naile ivegin-harika gözde eldaş falan aklıma geliyor ama esra uralı bir kenara koyarsak hiçbirisi bence galatasarayda lig maçlarında süre falan alamazlar bence
Sühan abi, Danielle Mc Cray var Good Angels Kosice'de oynayan C.Sun oyuncusu. Amerika doğumlu 2 numara. Quanitra gibi Euroleague istatistikleri beklenenin üzerinde. Özellikle dış atış ve top çalma istatistikleri fena değil. ABD milli takımına girmesi imkansız bence. Tam devşirilebilir türden. Hatta Becky Hammon ile Piph gibi belki Quanitra ile dönüşümlü çağrılırlar milli takıma da devşirme statüsünden çıkar tamamen. Yönetimden birilerinin kulağına gitse fena olmaz hani.
Şimdi fowles var alba var wauters var sancho deniliyor ama hala 2 numara yok takımda adı da geçmiyor
Herhalde Nevriye Oktay Mahmuti'nin bir yılda istediğinden fazla alacak.Nevriye yede pek bir şey diyemezsin kadın gelmiş 32 yaşına kariyerinin son sözleşmesini imzalıyor.Asıl ona o paraları verip de Oktay hocaya vermiyenlere soracaksın hesabını umarım bu sene bu şubenin son kurşunu olmaz.
Servet hepsinden fazla kazanıyor mesela
Aslında alabilsek yada Türkiye ye dönse Tuğçe çok iyi olur
Daha önce de belirtmiştim Tuğçe Canitez, bu sezon hiçbir takıma transfer olmayacak. Okulunu bitirdikten sonra da büyük ihtimal bizimle anlaşacaktır. Ayrıca Tuğçe, şahsen benim beklentilerimin çok altında kaldı yetenekli olduğu kesin ama daha üst düzey basketbol oynayacak seviyede mi tartışılır ...
Gelemeyeceğini bende biliyorum bilgilendirme için sağol.Turnuvada vasat gibi görünmesi doğal çünkü oynadığı lig mücadele anlamında daha zayıf.Baharla Tuğçe yi kıyaslamak saçmalık Bahar hem tecrübe hemde kariyer olarak çok önde ancak Tuğçe de ileride çok başarılı ve kariyerli bir oyuncu olacaktır.
Bugünkü hazırlık maçında Bahar ve Işıl performansları çok iyiydi .Bizdeki boş atışları kaçıran Isıl bugün 3 tane üçlük attı ve hepside karsısında savunmacı varken hatta 2 tanesi de son saniyede attı.Maç başa baş giderken Isıl girmesi sayesinde maç koptu .Bahar bugün benim en çok beğendiğim oyuncuydu.Penetre var ,Sut var ,mücadele var birazda sırtı dönük oyununu geliştirse neden bizim Türk Sancho Lyttle ımız olmasınki.Ayrıca taraftar baskısının oyuncuları ne kadar etkilediği bugünkü performanslar ile yine ortaya çıktı .Aynı top 8 in son 2 maçındaki gibi.