2012-2013 Sezonu Transfer Söylentileri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sezon içerisinde ben ve benim gibi basketbolseverler Bahar Çağlar'ı desteklerken, benim gözümde basketbol cahili insanlar Bahar'a küfür edip takımdan gitmesini istiyordu. Bahar Çağlar'ı biz bilmiyorduk yeni mi ortaya çıktı? Hayır, biraz arkasında dursak bizde de böyle oynayabilecek seviyede. Ceyhun Hoca, Bahar'ın en iyi oynadığı maçlarda bile sadece 5-10 dakika süre veriyordu ... bir oyuncu formdayken şutları giriyorken, savunmada zayıf olarak görülmüyorken dakikalarını artırmak gerekiyor!

Niye saçmalık? Aralarında sadece 2 yaş fark var ve aynı pozisyonda oynuyorlar, 2 sene önceki Bahar bu Tuğçe'den çok daha fazla öndeydi hala çok gelişemedi orası başka ama Bahar Çağlar Amerika'da okuyan oyuncu olup Milli takımda izlesek herkes derdi ki bu kızı kaçırmayalım aman çok yetenekli. Bizdeki baskının da etkisi var illa ki Bahar'ın kötü olmasında yani Tuğçe gelince o baskıdan da etkilenecek, Tuğçe'nin durumunu beğenmedim bir de Galatasaray gibi üst seviyeye hiç hazır değil malesef.

Saçmalık dememdeki etken Tuğçenin eğitimle birlikte oyunculuğunu devam ettirmeye çalışması.Yani kafasında sadece basketbol yok eğitimde var.Elbette Ceyhanda oynarken yakın seviyede olabilirler yaş olarakta aralarında çok fark yok ancak Tuğçe eğitimine önem veren bir profesyonel oyuncu konumunda.Ne zaman eğitimini bitirip döner kafasını tam anlamıyla basketbola verir o zaman seviye atlar diye düşünüyorum.Bahar zaten bize gelerek kariyerinde kademe atladı.Belki istenen yada beklenen gelişmeyi şimdi şimdi görmeye başladık ancak Bahar tam profesyonel olarak üst seyide maçlara çıkan şampiyonluğa oynayan bir takımda oynuyor.

son maçta oyuncularımız döktürmüş ışıl için maçın yıldızı diyor internet sitelerinde Işıl Alben 11 sayı (2 ribaund-3 asist) Şaziye İvegin 6 sayı (2 ribaund-3 asist), Bahar Çağlar 10 sayı (4 ribaund-2 asist) ışıl quanitradan sonra en skorer 2. oyuncumuz inşallah bu performansları devam eder...

Saçmalık dememdeki etken Tuğçenin eğitimle birlikte oyunculuğunu devam ettirmeye çalışması.Yani kafasında sadece basketbol yok eğitimde var.Elbette Ceyhanda oynarken yakın seviyede olabilirler yaş olarakta aralarında çok fark yok ancak Tuğçe eğitimine önem veren bir profesyonel oyuncu konumunda.Ne zaman eğitimini bitirip döner kafasını tam anlamıyla basketbola verir o zaman seviye atlar diye düşünüyorum.Bahar zaten bize gelerek kariyerinde kademe atladı.Belki istenen yada beklenen gelişmeyi şimdi şimdi görmeye başladık ancak Bahar tam profesyonel olarak üst seyide maçlara çıkan şampiyonluğa oynayan bir takımda oynuyor.

Tamamdır teşekkürler açıklayıcı oldu şimdi.

Işıl ve Bahar milli takımı sürükleyen isimler.Son maçta çok iyi oynamışlar.Onları kazanırsak en büyük transferimizi yapmış oluruz.Forum yönetiminden ricam Bahar oyuncu değişl, Işıl üçlü çektirmekten başka bir şeye yaramıyor düşüncesindeki insanları yeni sezonda burada barındırmasın.

Epiphanny Prince ayağından sakatlanmış 6-8 hafta arası parkelerden uzak kalacakmış, çok iyi oynadığı bir sezonda kötü oldu..

Nevriye'nin kronik bel saktlığı mevcut bakın milli takımda oynayamıyor bile hazırlık aşamasına katılmadı! Nevriye sakatlığını bildiği için 2 yıllık iyi bir kontrat koparıp yatışa geçecektir. Bence kesinlikle Nevriye'yi o kadar para vererek transfer etmemeliyiz yazık olur bütçe dengeleri bozulur ve bir yarar da ssağlayamayız. Onun yerine Genç oyuncular alıp Tuğçe gibi ( Bahar zaten bizde ) oyuncuları çok iyi durumlara getirmeliyiz rakibin uzun yıllar üstünlüğünü kırıp devamlı ancak bu şekilde şampiyon oluruz.

Nevriye'nin kronik bel saktlığı mevcut bakın milli takımda oynayamıyor bile hazırlık aşamasına katılmadı! Nevriye sakatlığını bildiği için 2 yıllık iyi bir kontrat koparıp yatışa geçecektir. Bence kesinlikle Nevriye'yi o kadar para vererek transfer etmemeliyiz yazık olur bütçe dengeleri bozulur ve bir yarar da ssağlayamayız. Onun yerine Genç oyuncular alıp Tuğçe gibi ( Bahar zaten bizde ) oyuncuları çok iyi durumlara getirmeliyiz rakibin uzun yıllar üstünlüğünü kırıp devamlı ancak bu şekilde şampiyon oluruz.

kesinlikle katılıyorum...

tuğçe en az 1 sene daha amerikada okulu var, Nevriyede hertürlü oynar çıkıpta 30dk oynamasını beklemiyoruz zaten, türkiye ligi için hertürlü lazım, zaten nevriye ve sancho ile anlaşılmış az önce yabacı bir siteden haberi geçtiler...

nevriye ve sancho iddaları gerçekse şu an euroleague nin en iyi uzun rotasyonuna sahibiz demektir (UMMC de dahil) bahar-sancho-nevriye-fowles-ann wauters bu 5li kimsede yok bence avrupanın en iyi 4-5 numaraları ve dünyanın en iyi pivotu +türkiyenin en iyi 4-5 numaraları ama kısa rotasyonunda da en kötülerinden biriyizdir böyle uzun rotasyonuna bence asist özelliği olan bir PG şart (laia palau) 2-3 oynayabilen maya moore de süper olabilir...wauters-alba(zaten ocağa kadar sakat)oynamayabilir ligde yada ligde fb maçları dışında rotasyonda hangi 4lünün oynayacağı farketmez bence...özge yavaş ta alınırsa süper olabilir...

tuğçe en az 1 sene daha amerikada okulu var, Nevriyede hertürlü oynar çıkıpta 30dk oynamasını beklemiyoruz zaten, türkiye ligi için hertürlü lazım, zaten nevriye ve sancho ile anlaşılmış az önce yabacı bir siteden haberi geçtiler...

Fener salakmı sağlam ve çok yaralanabileceği bir Nevriyeyi bıraksın? Birseli niye bırakmıyor mesela? Siz de yazmışsınız zaten çok fazla süre alamayacak, o yüzden kesinlikle çok para verilmemesi lazım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...