Kendisi bazen öyle zannediyor gibi hissediyorum.
Tam tersi taraftar onu bekliyor. Sonra hayal kırıklığı yaşıyor
Kendisi bazen öyle zannediyor gibi hissediyorum.
Roberto Iniguez rüya takım denebilecek bir takımı yarım sezon çalıştırdı oyuncu kalitesi bu derece yüksek bir takımle başarılı olması kaçınılmazdı. Ayrıca o dönemde Lauren Jackson'ın üç numara oynamaktan rahatsız olduğu ve diğer oyuncularında Natalia Hejkova ile aralarının iyi olmaması sebebiyle Valencia lobisiyle Roberto Iniguez'in göreve getirildiği konuşuluyordu. Kendisinin kadın takımlarındaki ikinci antrenörlük deneyimi olduğunu düşünerek çok önemli bir hamle olmadığı kanaatindeyim.
Wauters avrupada kullanırız.Bu sezon 2+2 uygulaması yürürlüğe konulacak. Elimizdeki yabancılara bakacak olursak Fowles,Wauters,Alba Torrens ve açıklanırsa Sancho Lyttle... Bu resme göre konuşursak yabancı haklarımızı yoğunlukla 4 ve 5 numara için kullanmışız. Halkada eksik olan 2 numara pozisyonu. Büyük ihtimalle Wauters'dan vazgeçilecek. Ancak geçen sezon iyi bir Avrupalı uzun sıkıntısı çektiğimizi de unutmayalım. 4 numara pozisyonu için iyi bir rotasyonumuz olacak. Alba Torrens'in sakatlığı uzun süreceğinden iyi bir guard almalıyız.Bazı forumlarda Wauters konusunda sıkıntılar olduğu, İstanbul'a gelmeyeceği yazılıyor. Skorer oyuncu için ise Lindsay Whalen ismi geçiyor...
Avrupa için 5 yabancı kullanabiliyoruz değil mi?Wauters avrupada kullanırız.
Avrupa için 5 yabancı kullanabiliyoruz değil mi?
Tamam, 2 kıtadışı oyuncu hakkımızı Avrupa için Fowles ve yeni gelecek kıtadışı guard, lig için 2+2 sisteminde ise Fowles,Sancho,Torrens ve skorer guard için kullanacağız...orada kıtadışı oyuncu sınırlaması var
Maya Moore bencil bir oyuncu diye biliyoruz bakalım Ekrem hoca Maya konusunda ne diyecek?
Arkadaşlar Ann Wauters ile ilgili bir sorum var. 1 ay önce çıkan haberlere göre gelmek istemediği konuşuluyordu. Sebeb de Taurasisin takımda kalmaması olarak gösteriliyor. Şuan için Wauters ile ilgili bir sorun var mı ? Bizle devam edecek dimi ?
Hla merak ediyorum. Wauters konusunu aydınlatacak bir arkadaş var mı ?
Hala merak ediyorum. Wauters konusunu aydınlatacak bir arkadaş var mı ?