Wauters ile yollari ayirip iyi bir sutor alsak cok guzel olur.Aklima ilk isim Augustus geliyor.
Wauters'i gönderip Augustus'u alamazsın.Avrupalı gönderip kıta dışı alamayız ki Augustus için bonservis lazım imkansız işlere girmeyelim hiç.
Wauters ile yollari ayirip iyi bir sutor alsak cok guzel olur.Aklima ilk isim Augustus geliyor.
nokta.............Yine acayip acayip fantaziler kurulmaya başlanmış; gerçi burası transfer konusu herkes istediğini yazabilir. Ama Fenerbahçe'ye yenildik diye bakıyorum herkes yelkenleri suya indirmiş... Lütfen geçen sezona bağlamayalım; hatırlarsanız Işıl'a edilmedik laf, küfür kalmamıştı aynı şekilde Dee'ye bile burun kıvıranlar oldu. Diyeceğim o ki aklınızı başınıza alın takıma güvenin; transfer yapılırsa ne ala yapılmazsa da bu takıma güvenim sonsuz ve yenilsek de şampiyonluk kaybetsek de bu takım daha bu sene kuruldu...
1.Alba geldiğinde herkesi söyledikleri için utandıracak...
2.Uzun rotasyonunda fazlalık olduğu açık ama Fowles'ı göndermek son seçenektir bu rotasyonda
3.Bütçe sıkıntısı olduğu bir gerçek bonservis ödeyerek birini alamayız(Dee-Taurasi)
4.Celine Dumerc artık belli bir yaşa geldi artık kariyerini Bourges'de bitirmek istiyor
5.Valdemoro Tarsus'tan ayrıldı ama o da ne kadar verim verir soru işareti ayrıca o da 3 numarada fizik olarak zayıf kalır diye tahmin ediyorum
Galatasaray'ın şu andaki eksikliği 1 numara pozisyonunda değil.Elinde Işıl,Whalen ve Özge varken Dumerc'i isteyenleri açıkçası anlayamıyorum.Takımda 2 numara eksiği bu kadar açıkken Dumerc'i almak,abesle iştigal eden bir durum olsa gerek...Yukarıda Taner kardeşimiz çok güzel bir özet yapmış.Ayrıca Fowles'ın gerek kariyeri,gerek oyunculuğu bakımından şu takımdan gönderilecek en son isim olduğunu düşünüyorum.
Arroyo= 150.000$+Gülşah Gümüşay diye yazılar dönüp duruyor. Murat Özyer böyle birşey önerilmediğine dair bir tweet atmış. Ancak ben Sayın Özyer'in bu açıklamasına inanmıyorum. Durup dururken böyle bir şey neden söylensin?
Olmamasına sevindim o halde. Sayın Özyer dünya yuvarlak dese şüphe ederim. Teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için.