2012-2013 Sezonu Transfer Söylentileri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu takıma sutor bır yıldız,Arti kaliteli iki yerli yok yok bırde pointguard,bırde pivot bırde powerforvet pardon pardon bu takıma bence asıl Bu Takima Guvenecek Taraftar Lazim,Taraftar!

Fenerbahçe basketbol yöneticisi Nedim Karakaş Avrupa için bir yabancı oyuncu alacağız demiş. Adamlar extra'dan yabancı alıp kadrolarını güçlendirmeye devam ediyorlar. Acaba biz en büyük eksikliğimiz olan şutör oyuncu takviyesi yapacakmıyız ?

Yine acayip acayip fantaziler kurulmaya başlanmış; gerçi burası transfer konusu herkes istediğini yazabilir. Ama Fenerbahçe'ye yenildik diye bakıyorum herkes yelkenleri suya indirmiş... Lütfen geçen sezona bağlamayalım; hatırlarsanız Işıl'a edilmedik laf, küfür kalmamıştı aynı şekilde Dee'ye bile burun kıvıranlar oldu. Diyeceğim o ki aklınızı başınıza alın takıma güvenin; transfer yapılırsa ne ala yapılmazsa da bu takıma güvenim sonsuz ve yenilsek de şampiyonluk kaybetsek de bu takım daha bu sene kuruldu...

1.Alba geldiğinde herkesi söyledikleri için utandıracak...
2.Uzun rotasyonunda fazlalık olduğu açık ama Fowles'ı göndermek son seçenektir bu rotasyonda
3.Bütçe sıkıntısı olduğu bir gerçek bonservis ödeyerek birini alamayız(Dee-Taurasi)
4.Celine Dumerc artık belli bir yaşa geldi artık kariyerini Bourges'de bitirmek istiyor
5.Valdemoro Tarsus'tan ayrıldı ama o da ne kadar verim verir soru işareti ayrıca o da 3 numarada fizik olarak zayıf kalır diye tahmin ediyorum

Yine acayip acayip fantaziler kurulmaya başlanmış; gerçi burası transfer konusu herkes istediğini yazabilir. Ama Fenerbahçe'ye yenildik diye bakıyorum herkes yelkenleri suya indirmiş... Lütfen geçen sezona bağlamayalım; hatırlarsanız Işıl'a edilmedik laf, küfür kalmamıştı aynı şekilde Dee'ye bile burun kıvıranlar oldu. Diyeceğim o ki aklınızı başınıza alın takıma güvenin; transfer yapılırsa ne ala yapılmazsa da bu takıma güvenim sonsuz ve yenilsek de şampiyonluk kaybetsek de bu takım daha bu sene kuruldu...

1.Alba geldiğinde herkesi söyledikleri için utandıracak...
2.Uzun rotasyonunda fazlalık olduğu açık ama Fowles'ı göndermek son seçenektir bu rotasyonda
3.Bütçe sıkıntısı olduğu bir gerçek bonservis ödeyerek birini alamayız(Dee-Taurasi)
4.Celine Dumerc artık belli bir yaşa geldi artık kariyerini Bourges'de bitirmek istiyor
5.Valdemoro Tarsus'tan ayrıldı ama o da ne kadar verim verir soru işareti ayrıca o da 3 numarada fizik olarak zayıf kalır diye tahmin ediyorum
nokta.............

Galatasaray'ın şu andaki eksikliği 1 numara pozisyonunda değil.Elinde Işıl,Whalen ve Özge varken Dumerc'i isteyenleri açıkçası anlayamıyorum.Takımda 2 numara eksiği bu kadar açıkken Dumerc'i almak,abesle iştigal eden bir durum olsa gerek...Yukarıda Taner kardeşimiz çok güzel bir özet yapmış.Ayrıca Fowles'ın gerek kariyeri,gerek oyunculuğu bakımından şu takımdan gönderilecek en son isim olduğunu düşünüyorum.

UMMC Dee'yi, Spartak da Seimone'yi göndermek için uğraşıp duruyorlar zaten.
Elimizdeki kadro bu sene böyle. Şu saatten sonra hangi takımdan yıldız oyuncu koparacağız.
Önümüzdeki yılın planlarını ise tez elden yapmak gerek.
Alba transferinden olduğu gibi bir kaç ay önceden işi bitirmemiz lazım.
Fowles işi biraz ciddiye alsın bölgesinde dünyanın en iyisi.

Sağlam Alba ile Nevriye dengeleri değiştirir bırde bu sene guard sorunumuz yok Whalen sikebahce macında etkisiz olabilir ancak daha sene bitmedi ve oynayacağımız Sikebahce maclari olacak.

Şu an bir transfer beklemiyorum ve istemiyorum şahsen takımda iyi bir hava var bozulmasını istemem.Ayrıca Alba'yı bir takıma takaslarsak kimi aldığımız farketmez zararlı çıkacağımızı düşünüyorum.

Gelecek sezon için ben Fowles gitmeli diyenlerdenim belki dünyada mevkiisinde en iyisi ama onun yarattığı etkiyi yapacak çok sayıda avrupalı bulabiliriz ki Wauters de onlardan bir tanesi.

Aynı şekilde Whalen içinde aynı şeyleri düşünüyorum.

Gelecek yıl yerli olarak bence Tuğba Palazoğlu-Quanitra Hollingsworth-Tuğçe canıtez gibi isimleri deneyebiliriz.

Açıkçası hayalimdeki yabancılar da Alba Torrens-Ann Wauters-Seimone Augustus-Penny Taylor gibi bir takım çok iyi olurdu

şutör bir guardımız yok
alba nasıl gelecek belli değil
en büyük rakibimiz de capi ve angel varken onlara karşı Seimone Augustus ve Whalen olmalıydı

Galatasaray'ın şu andaki eksikliği 1 numara pozisyonunda değil.Elinde Işıl,Whalen ve Özge varken Dumerc'i isteyenleri açıkçası anlayamıyorum.Takımda 2 numara eksiği bu kadar açıkken Dumerc'i almak,abesle iştigal eden bir durum olsa gerek...Yukarıda Taner kardeşimiz çok güzel bir özet yapmış.Ayrıca Fowles'ın gerek kariyeri,gerek oyunculuğu bakımından şu takımdan gönderilecek en son isim olduğunu düşünüyorum.

Hayır ben şu an demiyorum zaten kıta dışı hakkımızı Whalen ile kullanacağımıza onun yerine Celine Dumerc'i alır kıta dışı için de skorer bir 2-3 numara alırız demiştim. Yoksa Whalen varken Celine Dumerc ne alaka okumadan yanıt veriyorsunuz.
Toplum olarak çok kolaycıyız çok ön yargılıyız gerçekten.

Arroyo= 150.000$+Gülşah Gümüşay diye yazılar dönüp duruyor. Murat Özyer böyle birşey önerilmediğine dair bir tweet atmış. Ancak ben Sayın Özyer'in bu açıklamasına inanmıyorum. Durup dururken böyle bir şey neden söylensin?

Olmamasına sevindim o halde. Sayın Özyer dünya yuvarlak dese şüphe ederim.:) Teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için.

:)) BJK zaten Kadın şubesini kapatmıştı. Tepki gelince açık tuttular. Oradan buradan gençlerle devam ediyorlar. Küme düşmeye razılar. Bu ortamda 400bin alacakken, bu mantığa göre 250bin değerinde bir oyuncuyu kadrolarına zaten katmazlar. Ben de dün bir idarecimiz, olayı yalanlayınca öğrendim. O ana kadar haberim yoktu bu olaydan:)

Milletin işi gücü yok sanırım bunlarla uğraşıyorlar. Evet Ülker'in 2 milyon dolarlık bir yardımda bulunduğunu okumuştum. O sayede açık tutabildiler. Ne diyelim artık. Bir de bize şutör transfer edebilselerdi iyiydi. :)

Beşiktaş'ı konusmak istemezdim ama hiç kimse 2 milyon dolar harcadıklarına inandıramaz beni daha geçen gün takım değerleri 400 bin dolar olduğunu.Kadın basketbol için iddaanın verdiği paranın 800 bin dolar olduğu yazılıyordu maalesef kadın basketbol'dan kar yapıyorlar takım küme düşerken.

Gülşah'ı keşke verseydik kiralık olarak en azından kendine gelirdi düşünülebilir ne de olsa bir hedefleri yok bizden gelecek bir oyuncuyu reddetmezler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...