2012-2013 Sezonu Transfer Söylentileri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bende Kübra gibi,bana göre sıfır olan bir oyuncuda ne gördünü merak ettim Mustafa kardeş,Kübra ancak maçta fark 20 olunca oyuna girip bitane üçlük atan bir oyuncu,onu ilk kez izleyenler 18 yaşında alt yapıdan çıkan oyuncu sanarlar:)
Genç oyuncu demişken bu bizim Ayşe ve Yasemen'i oynayacakları bir takıma kiralasınlar Allah rızası için...

Bir çok şeyi anlıyorumda bu Nevlin olayını anlamakta zorluk çekiyorum. FB, Nevlin'i bırakacaksa daha iyisini bulduğu için bırakacaktır. FB daha iyisini bulabiliyorsa biz neden bulamıyoruz diye düşünüyorum. Demekki büyük düşünmüyouruz. Nevlin, Fb de ne başarı göstermişki bizde gösterecek. Melisa Can'dan ne farkı var bu oyuncunun. Bize daha yaratıcı daha iyi bir devşirme lazım. Zaten yabancı oyuncu kısatlamasına iyice gidilmişken daha iyi bir hamle yapılmalı bu konuda

Koç olarak kesinlikle yabancı koç getirmeliyiz artık . Benim en çok istediğim hoca gelmesi belki çok zor ama Cherly Reeve . Geçen sezon Minnesota lynxi şampiyon yaptı .
Getirebiliyorlarsa getirsinler .. Oyuncu olarakta daha hiçbirşey belli değil . Geçen sezon Prince Spartakla sözleşme uzatmıştı ama fesh parası ödenip bize gelmişti . Taurasi'nin kalma ihtimali azda görünse var . Bence Maya Moore yüksek ihtimalli olarak gelecek isim olarak görünüyor...

Koç olarak kesinlikle yabancı koç getirmeliyiz artık . Benim en çok istediğim hoca gelmesi belki çok zor ama Cherly Reeve . Geçen sezon Minnesota lynxi şampiyon yaptı .
Daha önce bende önermiştim.Gerçekten iyi bir koç.Hem bayan.Para verip getirilebilir.Seimone'u ise çok iyi kullanıyor.Elindeki oyuncuların değerini biliyor ( yıldızların özellikle ) .Başka bir konu ise eğer Diana ya da Seimone olmayacak ise Tina ve Sylvia kalsın avrupalı olarak ise Alba ve Epiphanny oynatılsın ligde.Bu benim düşüncem fakat Ann Wauters'ı almak yanlış planlanmayı gösteriyor.Eğer Wauters ligde oynarsa zor durumlara düşeriz.İki tane 5 numara gereksiz olur.Sadece Euroleauge ise süper olur.Şimdilik bu kadar.

Eskı oyuncumuz doneka hodges devsırebılıyorsak oyun kurucu pozısyonumuz ıcın ıyı olur. kayser'i ıle sozlesmesı ve durumu hakkında bır bılgım yok ama gercekten bızım ıhtıyacımız olan hem savunma hem hucumda ıyı bir oyuncu.

Daha önce bende önermiştim.Gerçekten iyi bir koç.Hem bayan.Para verip getirilebilir.Seimone'u ise çok iyi kullanıyor.Elindeki oyuncuların değerini biliyor ( yıldızların özellikle ) .Başka bir konu ise eğer Diana ya da Seimone olmayacak ise Tina ve Sylvia kalsın avrupalı olarak ise Alba ve Epiphanny oynatılsın ligde.Bu benim düşüncem fakat Ann Wauters'ı almak yanlış planlanmayı gösteriyor.Eğer Wauters ligde oynarsa zor durumlara düşeriz.İki tane 5 numara gereksiz olur.Sadece Euroleauge ise süper olur.Şimdilik bu kadar.

Wauters bence Matic yerine alınmış bir oyuncu ki eğer büyük planlamalar yapılıyorsa böyle de olmalı . 4 numara ve 1 numara zaafımızı çözeceklerdir diye düşünüyorum ki 3 yıldır aynı sıkıntıyı çekiyoruz ...

Şu konjonktürde bakarsak hayalimdeki yabancı kadrosu lig için Slly-Taurisi-Alba-Prince(Hammon)-Ann W.(avrupa için) bu 5 yabancı ile özellikle avrupada büyük iş yaparız, ligteki konumumuzu yerli oyuncuların form grafiği ve transfer döneminde yerli kalitesinin ne kadar yükselik alçaldığı belirler bence.

Devşirme olarakta Newlin gelirse pota altı zaafiyeti ortadan kalkar bence.

Diğer arkadaşlarında dediği gibi penny nereye dee oraya durumu söz konusu. Aynı takımda oynamayı, aynı takımda olmasa bile en azından aynı şehirde olmayı tercih edeceklerdir. Yani pennyle anlaşıldıysa dee kalır ama son röportajdan hiç olumlu sinyaller almadım ne yazık ki....

Piph'in Rus takımlarına oynamama durumu devam ederse, onunla da yollar ayrılmalı.. Becky Hammon'u oyun kurucu olarak takımda görmek harika olur..

Piph'in Rus takımlarına oynamama durumu devam ederse, onunla da yollar ayrılmalı.. Becky Hammon'u oyun kurucu olarak takımda görmek harika olur..

Becky Hammon gerçekten iyi bir hamle olur. Tina'nın yerine iyi bir 4 numara almalıyız bu yüzden Tina kalmamalı. Tina çok iyi bir oyuncu gittigi takımda çok iyi işler yapacaktır muhakkak fakat amacımız gerçek bir 4 numara almak olmalı. Nerdeyse bir sezondur dilimizde tüy bitti söyleye söyleye. Umarım yönetim saçmalamaz.

Kilit nokta Devşirmemizin ne kadar iyi olacağı ! Taurasi'ye gelince keşke bir süpriz olsa geri dönse. Ama olmayacaksa uzun zmanda Tamika çok ama çok iyi olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...