2012-2013 Sezonu Transfer Söylentileri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tunahan Ekrem Memnun eski öğrencisi Çelen ile evli. Murat Özyer Derya Özyer ile Hatta Ceyhun Yıldızoğlu da eski öğrencisi ile evli. Bu durumda garip olan nedir anlamış değilim açıkçası. GS başkanı da kendinden 40-45 yaş ufak kadınla aşk yaşamaya başladı sonra evlendi. GS' üzerine okuyacağımız sorunları nedne başka açılara yansıtıp duruyoruz anlamıyorum. Konuları irdelerken sap ile samanı karıştırmamak lazım. Ann Wauters bir kadınla evlenmiş GS'a yakışmaz!! demekten farkı yok bence bu durumun.

Abi söylediklerinin çoğunu biliyorum beni ilgilendiren kısmı bu ikili Görevdeyken yaşananlar ve Ahmet Dedehayır'ın evli olması.Daha sonra da magazin haberlerinde sıkça adı geçen birileri olması.Benim fikrim bu Yöneticiler arasında olması takımdayken bu tip olaylara sıcak bakmam açıkçası bu durum yukarıdaki örneklerden çok farklı bence ve gitme sebebi de buydu diye hatırlıyorum

Zaten ben şahsen fikrimi söyledim bir görevlendirme olursa sürekli muhalefet falan olmam ama istemeyeceğimi söyledim sadece.

Sırf Ahmet Dedehayır'a inat başarılı bir yönetici olan Mihriban Oğuz görevinden alındı. Neymiş aşk yaşıyorlarmış.
Aynı çalışma ortamında bulunan insanlar arasında genellikle çekim olur. Bazıları bunu iş arkadaşlığına çevirir bazıları aşka. Kimse kusura bakmasın Mihriban Oğuz'un ilişkisi şu dünyada kimseyi ilgilendirmez. Mihriban Oğuz'u bu yönde eleştirenler Bülent Tulun adlı jurnalcinin hala bu kulüpten maaş aldığını unutmasın. Galatasaray başkanına sözde gönderdiği mektubu muhatabı hariç tüm Türkiye okudu.

Ha vaktinde futboldaki durumu söylemişse iyi de yapmış.

Yönetim neden sesiz? Futboldaki görece başarı hepsini hayal alemine götürdü de o yüzden.

Aşkı meşki bilmem ama Ahmet Dedehayır gibi bir yönetici en azından kenarda köşede duruyor olsa Fenerbahçe Türkiye Kupamızı çalamazdı Eskişehirde.
Sahaya girer, hakem odası basar hiç olmadı Turgay'ın sülalesini üst üste koyar o kupayı çaldırmazdı.
Aynı şekilde Kadın basketbol şampiyonluğunu da çaldırmazdı.
Rakibin Fenerbahçe ise bu tarz yöneticiler her daim el altında bir yerde bulunacak.

Mihriban Oğuz mu ? yapmayın Allah Aşkına, oldu olacak kulüp Başkanı'da Mehmet Cansun olsun, Getirin Zeynepgül Ene'yi şubenin başına, bak o zaman millet babasının çiftliği gibi at oynatabiliyor mu ? Menajerler takımı yabancı çöplüğü yapabiliyor mu ?

Aşkı meşki bilmem ama Ahmet Dedehayır gibi bir yönetici en azından kenarda köşede duruyor olsa Fenerbahçe Türkiye Kupamızı çalamazdı Eskişehirde.
Sahaya girer, hakem odası basar hiç olmadı Turgay'ın sülalesini üst üste koyar o kupayı çaldırmazdı.
Aynı şekilde Kadın basketbol şampiyonluğunu da çaldırmazdı.
Rakibin Fenerbahçe ise bu tarz yöneticiler her daim el altında bir yerde bulunacak.

Bilmiyorum neden bu adama camia içerisinde bu kadar tepki var? Kime ne yaptı merak içerisindeyim? Birinin arpasını suyunu kesti ki adama denmeyen kalmadı? Nur Gencer 3 gün süren idari menajerlik döneminde sırf Ahmet Dedehayır ben geldim diye gittiyse bile Galatasaray'a hizmet etmiş oldum demişti. Basketbol şubesinin içini pek fazla bilmiyorum. Her maça gittiğim dönemlerde bile bir iki oyuncumuz haricinde kimseyle muhabbetim olmadı.
Yönetim diyen arkadaşlar şunu söyleyebilirim yönetim başarı gelirse hocayı destekler yoksa geçen sezon sonunu yaşayabiliriz.

Başlık amacından sapmış resmen. İster evli bir adamla ilişki yaşar; ister bir bayanla evli olur. İnsanların yaşayış tarzı ne beni ilgilendirir ne de sizi. Önemli olan idareciliğidir. Yaptığı ve yapabilecekleridir. Burası Basketbol platformudur. Basketbol magazin servisi değil.

Tunahan yaptığın çok ayıp, bence mesajını silmelisin.

İnsanların özel yaşantısı bizi neden ilgilendirsin ki? Wauters için söylenenlerden, Whalen'ın arkasından sallananlardan farkı kalmamış ne yazık ki paylaşımının ve yakışmamış. Kimse, kimseyi bunlarla yargılayamaz.

Forumdaki arkadaşların Mihriban Oğuz aşkını anlayabilmiş değilim, tekrar geri dönmesi bir şey değiştirmez gerekte yok zaten, Murat Özyer'de sene sonu yolcu Allahın İzniyle..

Forumdaki arkadaşların Mihriban Oğuz aşkını anlayabilmiş değilim, tekrar geri dönmesi bir şey değiştirmez gerekte yok zaten, Murat Özyer'de sene sonu yolcu Allahın İzniyle..

Bende senin Ene aşkını anlayabilmiş değilim Ruhsan. Soyadı Ene olan her hangi biri uzak dursun bu şubeden mümkünse ki ayrıca senin söylediğin insanın kadın basketboluyla en ufak bir ilgisi kalmadı artık. Şu anda bilgisiyle, tecrübesiyle, insan ilişkileriyle, basketbol çevresiyle, otoritesiyle bu işi en iyi yapabilecek kişi açık ve net tartışmasız tek isim Mihriban Oğuz'dur ve herkes bunun için onun ismini öne atıyor. Yoksa onun adını yazan kimsenin ona aşık falan olduğunu sanmıyorum. Asıl senin ne dersin var Mihriban Oğuzla merak ettim. Yoksa sende o göreve gelirse işini iyi yapmadıkları ve rahatları bozulacağı için endişe duyan şubedeki yetkililerden birimisin? Herkes yanlış bir sen doğru öylemi? Aklın yolu bir..

Bende senin Ene aşkını anlayabilmiş değilim Ruhsan. Soyadı Ene olan her hangi biri uzak dursun bu şubeden mümkünse ki ayrıca senin söylediğin insanın kadın basketboluyla en ufak bir ilgisi kalmadı artık. Şu anda bilgisiyle, tecrübesiyle, insan ilişkileriyle, basketbol çevresiyle, otoritesiyle bu işi en iyi yapabilecek kişi açık ve net tartışmasız tek isim Mihriban Oğuz'dur ve herkes bunun için onun ismini öne atıyor. Yoksa onun adını yazan kimsenin ona aşık falan olduğunu sanmıyorum. Asıl senin ne dersin var Mihriban Oğuzla merak ettim. Yoksa sende o göreve gelirse rahatı bozulacağı için endişe duyan şubedeki yetkililerden birimisin? Herkes yanlış bir sen doğru öylemi? Aklın yolu bir..

Denenmiş olanları tekrar denemenin bir faydası yok, ayrıca kimin göreve geleceğine Yönetim Kurulu karar verir bekleyip görelim kim göreve gelecek, Bu camiadan kimseyle enseye tokatlık bir durumum olmadığı için rahatım bozulmaz o konuda rahat ol, kimlerin rahatı kaçacak belli oluyor, kişisel arkadaşlıklarınızı bu işin dışında tutun..

Kurulduğu tarihten buyana kız takımını takip etmeme rağmen yukarıda ismi geçen hiçkimseyle maçlar hariç herhangi bir tanışıklığım veya arkadaşlığım yoktur.

(yoksa sende o göreve gelirse rahatı bozulacağı için endişe duyan şubedeki yetkililerden birimisin?) Bu söze ne diyeyim 12 senedir Türkiye dışında yaşayan bir insan olarak, Allah akıl fikir versin..

O zaman kendi facebook hesabından Galatasaray'a laf sokan bir hanım efendiyi bir zahmet bu kulube gelsin diye isteme Ruhsan. Buradaki herkes zaten kişisel arkadaş Mihriban Oguz'la onun için istiyor evet. Yoksa kimsenin şube umrunda değil. Süper mantık.

@Ruhsan Ağar

:)) Burada benim bile farkında olmadığım Galatasaray ile alakalı bir MKYK falan mı kurduk? Biz dersek mi oluyor transferler? Ben veya bir başkası hatta siz istediğinize gel dersiniz istemezseniz yazmazsınız. Adam isterse Kıvanç Tatlıtuğ'u ister GS basketbol şubesinin başına. Mantıklı sebep ve önerileri varsa kendince ifade eder düşündüklerini. Biri dedi diye denilen isim olacak diye bir şey yok. Sonuçta burada Mihriban Oğuz'un adını hiç anmasak bile yapacağı fayda analizi biliniyor olmalı bilmesi gerekenlerce. Bilinmiyorsa veya başka parametreleri esas alıyorlarsa da bu yönetenlerin ayıbıdır.

Öte yandan anlamadığım. Mihriban Oğuz sizin evsahibinizdi de kış mevsiminde sizi sokağa mı attı ne yaptı anlamıyorum. Biri Mihriban Oğuz dediği an bir heyecanla fırlıyorsunuz hayır hayır diye kabus görenler gibi davranıyorsunuz. Açıkçası bunu çözümlemek daha güç. Hayır size 'neden öyle düşünüyorsunuz' diyen de yok ama siz ısrarla kendi düşünceniz doğruymuş sizin gibi düşünmeyenler olayların iç yüzünü bilmiyormuş ukalalığında ısrarla takılmaya devam ediyorsunuz. Önce isterseniz bu sorunu çözümleyelim. Bırakın siz Mihriban'ı Zeynepgül'ü.

Acaba bu sezon için transfer hakkımız kalmadı mı? Çünkü hâla bu sene her şey bitmiş değil. Bir Tamika CatchinGS takviyesi çok şeyi değiştirir.

Bir defa üslup tarzımıza dikkat edelim, İki Benim Mantığım gayet açık daha önce şubede görev almış kişilerin tekrar tekrar göreve gelmelerini gereksiz buluyorum, Bu Mihriban Oğuz olur yada Zafer Kalaycıoğlu olur isimlere fazla takılma, yazdıklarımda ukalalık değil camia içinde konuşulanlar, dua edelimde Başkan şubenin bütçesini minimuma indirme kararı almasın..

Ben kimseyi kişisel olarak tanımadığımı söyledim, gerisinin cevabı zaten ortada..

Bir defa üslup tarzımıza dikkat edelim, İki Benim Mantığım gayet açık daha önce şubede görev almış kişilerin tekrar tekrar göreve gelmelerini gereksiz buluyorum, Bu Mihriban Oğuz olur yada Zafer Kalaycıoğlu olur isimlere fazla takılma, yazdıklarımda ukalalık değil camia içinde konuşulanlar, dua edelimde Başkan şubenin bütçesini minimuma indirme kararı almasın..

Ben kimseyi kişisel olarak tanımadığımı söyledim, gerisinin cevabı zaten ortada..

Şimdi bu yanıt bana olsa gerek. Üslup derken ne var yazdıklarımda anlamadım. Çok hassas olmaya gerek yok. Üslubumun kötü olduğunu anlamışsın ama ukala demediğimi anlamamışsın bu da ilginç aslında.

Mesaja gelirsek, kişisel olarak kimseyi tanımamanıza rağmen camia içinde konuşulanlara hakim olmanız çok güzel. Benim de kişisel olarak herkesle tanışıklığım var ama camia içinde konuşulanları bilmeme gibi bir durum var. Bak bir Elmanın iki yarısı gibiyiz.

Dediğim gibi neden Mihriban Oğuz'u istemiyorsunuz diye bir şey sormuyorum. İsteyen ister istemeyen istemez. Bu kişinin kendi sorunu. İstemek veya istememek için illa tanımaya da gerek yok. Bu yüzden görüşünüze bir şey demiyorum. Benim rahatsız olduğum (daha önce farkına varmıştım) İsmi geçtiği an verdiğiniz şartlı reflex. Burada ben size 'neden istemiyorsun! nasıl istemezsin!' gibi bir laf dedim mi? Neden istemediğinizin sebeplerini bile sormadım, soranı da görmedim ama siz net, 'salt' konuşmalar yapıyorsunuz. Sonuçta bu forumdaki herkes de onu istemiyor. Bir çok kişi de istemediğini ve nedenlerini kendince anlattı. Burda durduk yere isteyenler istemeyenler diye bölünüp buna kafa yoracak değiliz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...