Tunahan Ekrem Memnun eski öğrencisi Çelen ile evli. Murat Özyer Derya Özyer ile Hatta Ceyhun Yıldızoğlu da eski öğrencisi ile evli. Bu durumda garip olan nedir anlamış değilim açıkçası. GS başkanı da kendinden 40-45 yaş ufak kadınla aşk yaşamaya başladı sonra evlendi. GS' üzerine okuyacağımız sorunları nedne başka açılara yansıtıp duruyoruz anlamıyorum. Konuları irdelerken sap ile samanı karıştırmamak lazım. Ann Wauters bir kadınla evlenmiş GS'a yakışmaz!! demekten farkı yok bence bu durumun.
Abi söylediklerinin çoğunu biliyorum beni ilgilendiren kısmı bu ikili Görevdeyken yaşananlar ve Ahmet Dedehayır'ın evli olması.Daha sonra da magazin haberlerinde sıkça adı geçen birileri olması.Benim fikrim bu Yöneticiler arasında olması takımdayken bu tip olaylara sıcak bakmam açıkçası bu durum yukarıdaki örneklerden çok farklı bence ve gitme sebebi de buydu diye hatırlıyorum
Zaten ben şahsen fikrimi söyledim bir görevlendirme olursa sürekli muhalefet falan olmam ama istemeyeceğimi söyledim sadece.