2013-2014 Kadın Voleybol Takımımızın Maçları

Maçın tekrarını izledim, sonuçtan haberim olmaksızın... İlk seti aldıktan sonra oluşan rehavetle ikinci seti kolay verdik. Üçüncü sette ise 24-19 (yanlış hatırlamıyorsam) 24-23´e getirip yaptığımız ufak bir hata ile seti 25-23 vermek iç burktu. Sonrasında durumu 2-2´ye getirsek de tecrübe ve kadro genişliği sonucu belli etti.

Maçtan önce Vakıfbank´tan puan alsak nasıl olur dense, herkes çok memnun olurdu ama...

Bence kendini affetmemek bir yana, bu kararı aldığın için Galatasaray adına kendine teşekkür etmelisin. : )

Bunu Onur Yavuz mu söylüyor? :)

Birazdan NTV Spor'da GS Daikin - Cannes maçı var. Tur atlayabilmemiz için 3-0 veya 3-1 kazanıp maçı altın sete götürmemiz lazım. Başarılar takımıza...

İlk seti 19-25 kaybettik. Bir set daha kaybedersek eleniyoruz. İlk maçtaki gibi bloklara takılıyoruz.

Tura dair içimde ukte kalmadı.Cannes baya voleybol takımı,Montano olsa pek şansları olmazdı ama Montano yokken üstüne şu çorba görüntümüzle hak ederek çıktılar.
Eczacıbaşı'yla puanları eşitlesek de hiç değilse o maçı oynayacaklarını düşünüyorum.Ufukta CEV Cup var gibi.

Fenerbahçe - Vakıfbank maçı bizim neleri yapamadığımızı net bir şekilde ortaya koyuyor. Vakıf geçen hafta bize karşı da böyle kötü oynadı ama biz yenmeyi başaramadık. Oyuncu kalitesini ve oynadığımız oyunu bir kenara koyuyorum. Bizim ne tribünlerimiz doluydu, ne başkan ve yöneticilerimiz salondaydı. Biz hiçbir zaman salon sporlarında Fenerbahçe'nin yakaladığı birlik ve beraberliği, inanmışlığı elde edemedik. Öyle bir camia görüntüsü veremedik. Verecek gibi de durmuyoruz. Öyle olmayınca da Gözde gibi yıldız yerli oyuncuları transfer edemiyorsun işte. Oyuncu daha düşük paraya takımında kalmayı tercih ediyor. Üst düzey yabancı için de yüksek bütçe lazım. O da bizde yok?..

Öncelikle ne kadar ezeli rakibimiz olsa da fenerbahçeyi kutlamak gerekir. Net bir galibiyet aldılar. Böylece ilk 2 sıra kesinleşti. Bizim tek şansımız Eczacı'yı yenmek. Yoksa seneye Cev Cup'tayız. Cev Cup oynarsakta zaten bizim voleybol şubesi tamamen biter. Zaten şu seviyede bile çok yetersiz, az bütçeli ve kötü transferler yapılıyor. Cl'ye gidemezsek transferde yapamayız. Birkaç yerde duyduğuma göre Neriman da sene sonu ayrılmak istiyormuş. Giderse de haklıdır, bu saatten sonra. Sonuçta mill takımdaki arkadaşları kupalara doymazken o iki yıldır biizm takımda sürünüyor. İnşallah 3. oluruz ve elimizde tutabiliriz Neriman'ı.
Şunu da üzülerek söylemek istiyorum, bizim başkandan, voleybol yöneticilerine, taraftara kadar herkes olaydan bu kadar kopuk ve ilgisiz olduğu sürece biz hiçbir zaman başarılı olamaaycağız.

Neriman'ın ayrılmak istediği haberleri çok can sıkıcı gerçekten.. Her sene daha iyi olacağız diyorlar ama bir gelişme yok, rakipler nokta transfer atışları yaparken biz yerimizde sayıyoruz, üstüne iyi yedeklerimiz de yok.. Bugün Fener, Vakıf'ı ezdi ise bunda taraftarının da payı var bence.. Bizde halen voleybol nasıl izlenir bilmiyor taraftar, sürekli marşlar söyleyerek destek olunacağını sanıyorlar ama yanılıyorlar.. Yönetim de ilgisiz ve bence voleybol şubesindekiler de yeterli değil, Leo'nun sezon sonu ayrılacağı haberleri de çıkmaya başladı ki zaten bilinen bir şey, umarım Barbolini'de onunla beraber gider İtalya'ya, bizim yönetimin pek göndereceği yok çünkü, üstelik milli takımın başına getirdiler, yazık olacak..

Biz böyle oynamaya devam edersek Fener'e yine yeniliriz.. Eczacı'yı bilemem ama ne yapıp edip hem Fener'den hem Eczacı'dan puan ya da puanlar almamız lazım, gençler liginden de puan gelecek, ekstra puan kayıpları yaşamazsak üçüncülük neden olmasın, artık Avrupa macerası da bittiğine göre tamamen lige konsantre olmalılar.

Fenerbahçe'yi kutlamak gerek gerçekten hiç şans vermiyordum açıkcası fakat 3-0 ile geçtiler Vakıfbank'ı.Maçın son anlarında Vakıf'tan hep geri dönüş bekledim yaptılarda fakat Fenerbahçe izin vermedi set almalarına.Bizim önümüzde sadece lig var artık ne yapıp edip 3. olmalıyız ve bunun içinde rakibimiz Eczacı.Ancak diğer alt takımlara set, puan kaybedersek böyle işimiz zor olacak.

Flood yapmak istemezdim ama yukarıda bir arkadaş belirtmiş Fenerbahçe'nin voleybol seyircisi cidden iyi, ne zaman ne yapmaları gerektiğini biliyorlar ve birliktelik var.Bizde ise malesef böyle bir durum yok, yöneticilerinde umurundamı hiç sanmıyorum.Bizim en son hangi maçımıza geldi tüm yönetim acaba?Malesef voleybolu gerçekten bilen taraftarımızı salonlarda pek göremiyoruz hal böyle olunca Fb maçındaki gibi taraftar dahi demek istemediğim kişiler doluyor maça.

Setlerde 2-1 öndeyiz.. 4. sette 16-21 gerideyiz.. Şu iki seti de zorla almışız 26-24 ve 27-25 ile, umarım şu 4. seti de zorla da olsa alırız da saçma sapan puan vermeyiz yine

Ve İlbank'a puan veriyoruz yine, 18-25 aldılar seti, 2-2 oldu

3-2 aldık maçı ama olan 1 puana oldu..

TVF'nin sitesine baktım, geçen sene 14. hafta itibariyle 31 puandaymışız. Bu sene 29 puanda kaldık. Takım ileri gideceğine geri gidiyor. Montano'nun yokluğu da bunun bahanesi olamaz. Sezon başından beri 3 puan almamız gereken kaç tane maçtan 2 puanla alabildik.

Flood yapmak istemezdim ama yukarıda bir arkadaş belirtmiş Fenerbahçe'nin voleybol seyircisi cidden iyi, ne zaman ne yapmaları gerektiğini biliyorlar ve birliktelik var.Bizde ise malesef böyle bir durum yok, yöneticilerinde umurundamı hiç sanmıyorum.Bizim en son hangi maçımıza geldi tüm yönetim acaba?Malesef voleybolu gerçekten bilen taraftarımızı salonlarda pek göremiyoruz hal böyle olunca Fb maçındaki gibi taraftar dahi demek istemediğim kişiler doluyor maça.
Geçtiğimiz sezonki Eczacıbaşı maçında,Fenerbahçe maçlarında var mıydınız?Merak ettim de.

Geçen seneki takımın hazzı bu sene yok malesef.Takımla taraftar her zaman doğru orantılıdır ne derseniz diyin,geçen seneki Fenerbahçe taraftarına bakmak gerekiyor...