2013-2014 Transfer Sezonu

Ne bekliyorduk ki Muslera var başka adam yok elimizde Ufuk ayrılıyor. Eray daha çok genç 2.bir kaleci şarttı ki Ramazan da iyi bir kaleci alabiliyorsak güzel bence.

Eray'ın oynadığı resmi maç sayısı çok az bence A2'de sürekli oynayacak ama A takımda 3.Kaleci olarak kalacak.

Aykut, Ufuk,Eray Aykut veya Ufuk'tan biri yedek kaleci işini her türlü götürürdü.

Aykut, Ufuk,Eray Aykut veya Ufuk'tan biri yedek kaleci işini her türlü götürürdü.

Yedek kaleciliği küçümsememek lazım belki Muslera sakatlık sorunu olmayan bir kaleci ama sezon içinde ihtiyaç olabilir.

Ufuk ayrılmak istemese belki götürürdü.Aykut en son 2011 yılında forma giymiş.O da sezonda 1 maç.

Eray'ın Türkiye ligi kariyeri bu sezon Sivas deplasmanında oynadığı son 10 dk.

Melo ve Umut hayırlı olsun umarım bir an önce kampa katılır . Ramazan Köseye çok sevindim gerçekten sevdiğim bir isimdi Allah korusun Musleraya bir şey olsa ne yapacağız diye düşünüyordum ve artık rahatım Ramazan Eray hatta Aykutla götürürüz işi Ufuk satılsa da olur .

-----------------Muslera-----------------------
Sabri (Hamit) - Semih - Chedjou - H.Balta
--------------Selçuk - Melo---------------------
-----Engin (Erman) - Sneijder - Amrabat---------
--------------Burak - Drogba--------------------

Böyle bir kadro kurdum; ama yedekte yabancı hakkı kalmadı. Misal; Amrabat'ı yedeğe koysak, kalıyor 5 yabancı hakkı... Bu sezon işimiz baya zor olacak.

-----------------Muslera-----------------------
Sabri (Hamit) - Semih - Chedjou - H.Balta
--------------Selçuk - Melo---------------------
-----Engin (Erman) - Sneijder - Amrabat---------
--------------Burak - Drogba--------------------

Böyle bir kadro kurdum; ama yedekte yabancı hakkı kalmadı. Misal; Amrabat'ı yedeğe koysak, kalıyor 5 yabancı hakkı... Bu sezon işimiz baya zor olacak.

Kadro 12 kişilik olmuş.4-2-3-2 sistemi olmuş.

Bence en büyük transferimiz Erman Kılıç. Röportajını izledim gözlerinin içi gülüyor adamın. Fatih Hoca, Galatasaray derken.. Zaten yetenekli ve dediği gibi de çalışırsa ki ben inanıyorum sürpriz bir şekilde ilk on birin değişmez isimlerinden biri olabilir. Seninleyiz Erman!!

O değil de yabancı kontenjanında değişme olmayacaksa Eboue'yi de göndermeliyiz bence. Geçen sene yokları oynadı zaten. İlk sezonundan eser yok. Paso kendini yere atıyor. Hücuma çıkınca geri dönemiyor. Hamit-Sabri idare eder orayı. Sol beke de Riera ile sözleşmeyi karşılıklı feshedip Lille'deki Fransa U20 takımında da oynayan 19 yaşındaki Lucas Digne'yi alabilsek süper olur.

Anlamadığım konu da tüpçü "kesinlikle istifa etmeyeceğiz, sonuna kadar görevimizin başındayız" diyor. Bizim başkan "istifa etmelerini bekliyoruz" diye açıklama yapıyor. Yahu adamlar etmeyecek işte neyi bekliyorsun?

O değil de yabancı kontenjanında değişme olmayacaksa Eboue'yi de göndermeliyiz bence. Geçen sene yokları oynadı zaten. İlk sezonundan eser yok. Paso kendini yere atıyor. Hücuma çıkınca geri dönemiyor. Hamit-Sabri idare eder orayı. Sol beke de Riera ile sözleşmeyi karşılıklı feshedip Lille'deki Fransa U20 takımında da oynayan 19 yaşındaki Lucas Digne'yi alabilsek süper olur.

Anlamadığım konu da tüpçü "kesinlikle istifa etmeyeceğiz, sonuna kadar görevimizin başındayız" diyor. Bizim başkan "istifa etmelerini bekliyoruz" diye açıklama yapıyor. Yahu adamlar etmeyecek işte neyi bekliyorsun?

Ağabey,Eboue gibi bir oyuncudan kolay kolay vezgeçilmemeli bence.
Geçen sene tek Eboue değil Melo ve Hamit olmak üzere çok kişi yokları oynadı.
Diğerlerini de gönderelim o zaman.
Bu sefer de kadro da kimse kalmaz.
Burada mühim olan oyuncunun performansını nasıl arttırmalıyız diye düşünmesi gereken teknik ekibin işini iyi yapması.
Eboue;Kazım,Melo,Riera,Drogba gibi oyuncularla çok iyi anlaşan ve takımı sahiplenmiş bir oyuncu.
Eboue'yi göndermemeliyiz bence.

Riera konusuna gelince keşke Digne'yi alma şansımız olsa da alsak.
En az 5 sene götürür bizi.
En kötü 2-3 sene sonra 25-30'a satariz.
Ama Nani'ye 10 milyon euro vermeyen Ünal Başkan,Digne için bahsedilen 10-15 milyon euroyu hayatta vermez diye düşünüyorum...

İzleyenler bilir. Birçok kişi bugün farketmiş de olabilir. Küçük takımlara olan sempatimden bugünle beraber 5.maçını izledim Irak'ın. Quintero'ya falan denk gelemedim yorum yapamayacağım ama U20 de Iraklı sol bek Ali Adnan diyorum başka bi şey demiyorum. Oyun stili ve güveni farkını açıkça ortaya koyuyor. Bu çocuk turnuva sonunda transfer yapmazsa bu turnuva bir daha oynanmasın. Kontenjan olmasa ve şu adamla ilgilenmesek futboldan soğurdum. Kontenjan mevzusundan bize transferi imkansıza yakın ancak dilenilesi olan bu çocuğun kariyerinin dilencisiyim artık. Türkiye'ye falan gelse de izlesek bari.

İzleyenler bilir. Birçok kişi bugün farketmiş de olabilir. Küçük takımlara olan sempatimden bugünle beraber 5.maçını izledim Irak'ın. Quintero'ya falan denk gelemedim yorum yapamayacağım ama U20 de Iraklı sol bek Ali Adnan diyorum başka bi şey demiyorum. Oyun stili ve güveni farkını açıkça ortaya koyuyor. Bu çocuk turnuva sonunda transfer yapmazsa bu turnuva bir daha oynanmasın. Kontenjan olmasa ve şu adamla ilgilenmesek futboldan soğurdum. Kontenjan mevzusundan bize transferi imkansıza yakın ancak dilenilesi olan bu çocuğun kariyerinin dilencisiyim artık. Türkiye'ye falan gelse de izlesek bari.

Keşke başka bir istekte bulunsaydın.

http://www.sporx.com/futbol/transfer/haber/336091.php

Irak U-20'den Ali Adnan Kadhim'i transfer ettiğimiz söyleniyor.
İzleyen varmı bu çocuğu. Turnuva boyunca müthiş maçlar çıkarmış, bayağı potansiyelli bir arkadaşmış. ?

Dün gece geç saatlerde Irak Milli Takımı'nın kamp yaptığı otele gelerek Irak Federasyonu yetkilileri ve takımın hocasından izin alan Galatasaray Başkanı Ünal Aysal'ın danışmanı Bülent Tulun, genç futbolcu ve menajeri ile otelde bir araya geldi.

Tulun ile Ali Adnan arasındaki görüşmede anlaşma sağlandığı gelen haberler arasında.

Irak U-20'den Ali Adnan Kadhim'i transfer ettiğimiz söyleniyor.
İzleyen varmı bu çocuğu. Turnuva boyunca müthiş maçlar çıkarmış, bayağı potansiyelli bir arkadaşmış. ?

Bana göre turnuvanın en iyi oyuncusu. Pogba, Kondogbia bunları saymazsak tabi. Bunlar olmuş adamlar. Turnuvanın en iyi çıkış yapan oyuncusu diyelim. İyi bir potansiyeli var. Oyun tarzı farklı. Fuleli oyuncu. Transfer gerçekleşirse uzun uzun yazarız ancak şu haliyle bile yabancı kontenjanı olmasa bizim takımda banko 11 oynar sol bekte. Şans bulduğunda farkını ortaya koysa bile yabancı kadromuz çok iyi. Onun takıma girmesi Chedjou, Eboue, Wes gibi adamların tribüne çıkması demek. İnanılmaz bir şanssızlık hem topçu, hem bizim için. Kısaca çok iyi bir potansiyeli var Iraklı ve Irak liginde oynuyor. +4 için harika ekleme. 9/10 bence bu transfer.

Ali Adnan ve Bruma'yı al hem geleceğe yatırım yap hemde ihtiyacını karşıla. Melo'yu al ve transferi bitir. Transfer politikası gerçekten iyi özellikle şu 2 oyuncu alınacaksa.

Galatasaray Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Sedat Doğan, GS TV'de yaptığı açıklamada “7 yabancı oyuncumuz bugün federasyona başvuruda bulunacak" dedi.

Federasyoona itirazda bulunan oyuncular; Dider Drogba, Wesley Sneijder, Johan Elmander, Dany, Chedjou, Albert Riera ve Nordin Amrabat.

Sarı-Kırmızılı yönetim, tüm federasyonlara başvurarak oyuncularının Türk statüsünde oynamalarını talep edecek.

http://www.ntvspor.net/haber/futbol/90685/galatasarayin-yabancilari-federasyona-gidiyor