2013-2014 Transfer Sezonu

Kulüp nihayet Ribery'den sonra gençlere yönelmeye başladı :) Bruma, Ali Adnan gibi yetenekleri kaparsak vallahi müthiş kârlı çıkarız. Kerim Frei, Okay Yokuşlu flan da alsak güzel olur.

Galatasaray'ın kadrosuna katmak istediği Irak'ın yıldız ismi Ali Adnan'ın ağabeyi, Ali Adnan'ın Galatasaray ile anlaştığını söyledi.

Ali Sami Yen Arena'da oynanan U-20 Dünya Kupası 3.'lük maçı sırasında Galatasaraylı taraftarlarla sohbet eden Ali Adnan'ın ağabeyi Kazım, kardeşinin Galatasaray'a transferinin sonlandığını ve mutlu olduklarını söyledi.

buarada, Mikel'in İngiliz basınına yaptıgı söylenen açıklama ne kadar dogrudur bilinmez fakat olacaksa Mikel olsun..

bonservis bedeli yüksek olacaktır fakat 26 yaşında çok kuvvetli bir ön liberomuz olmuş olacak şayet gerçekleşirse transferi..

Umut Bulut Galatasaray'da

Galatasaray Sportif AŞ, KAP'a gönderdiği açıklamada Umut Bulut ile anlaşmaya varıldığını duyurdu.

Yeni sporcumuza Galatasaray forması altında üstün başarılar dileriz.

KAP'a gönderilen açıklamada şu ifadeler yer aldı:

Toulouse FC profesyonel oyuncularından Umut Bulut'la 2013-2014 sezonundan başlamak üzere 3+1 futbol sezonu (son sene opsiyonlu) için anlaşmaya varılmıştır. Buna göre, futbolcunun eski kulübüne (Toulouse FC) 2.700.000 EUR bonservis ücreti ödenecektir. Futbolcuya ise 2013-2014, 2014-2015, 2015-2016 ve sözleşme devam ederse 2016-2017 sezonlarının herbirinde sırasıyla 1.750.000 EUR, 1.800.000 EUR, 1.850.000 EUR ve 1.850.000 EUR sabit transfer ücreti ve herbir sezonda 15.000 EUR maç başı ücreti ödenecektir.

Hayırlı olsun. Çok sevindiğim bir transfer oldu..

Umut Bulut'la 3+1 yıllık anlaşma saglanmış..

bonservisi için 2.7 milyon euro ödenecekmiş..

hadi bakalım forvet hattımızı kapattık..

Takımımızın Yardımcı Antrenörü Hasan Şaş, transfer çalışmalarımız hakkında bilgi verdi.

Basında adı sıkça geçen Bruma ve Ali Adnan ile ilgilendiğimizi doğrulayan Hasan Şaş, Obi Mikel'in hiç bir zaman gündemimizde olmadığını söyledi.

Hasan Şaş, ülkemizde düzenlenen U20 Dünya Şampiyonası'nda bir çok kulübün dikkatini çeken Ali Adnan'ı genç takım için düşündüğümüzü ve bir teklif sunduğumuzu belirtti.

Hasan Şaş: ,, Ali Adnan için görüşmelerimiz oldu ancak transfer için uçuk rakamlar istiyorlar " dedi.

İlgilendiğimiz bir diğer genç isim Bruma içinse yakından ilgilendiğimizi berlirten Saş, Bruma içinde teklifimizi sunduğumuzu ve beklemeye geçtiğimizi söyledi.

Gündemi oldukça meşgul eden Felipe Melo ve Wellington konusuna ise, "Tecrübesi ve takıma uyumu nedeniyle tercihimizi Felipe Melo'dan yana kullandık" dedi.

Ali Adnan Transferi Hakkında Konuştu.

- Allah bana yardım ederse Fatih Terim Gibi Bir Teknik Direktörle Çalışmaktan Onur Duyarım.

-Ali Adnan Olarak Drogba ve Sneijder Gibi Yıldızlarla Aynı Takımda Fenerbahçe Beşiktaş Gibi Takımlara Karşı Oynamak Benim İçin Rüya Gibi.

-Ben Ali Adnan Olarak Türk Halkının Bize Olan Sevgisini Biliyorum.Bize Kucak Açtılar Arkamızda Durdular.Türkiye'de Oynamaktan Gurur Duyacağım

Kaynak : Sporx /

Hürriyet kaynaklı habere göre Melo için anlaşma sağlanmış ve 2-3 gün içerisinde Istanbul'da çalışmalara katılacakmış. Hepimize hayırlı olsun.

Geçtiğimiz seneki kadroyu korumuş oluyoruz. Kaldı ki Sneijder ve Drogba'nın kamp geçirmiş halleri ile seneye başlayacağız. Ayrıca Chedjou gibi çok iyi bir stoper ile defans hattımız güçlendi. Tek handikap yabancıdan dolayı Hakan Balta'yı sol bekte kullanmamız olabilir. 2011-2012 senesindeki performansı bize yeterli olacaktır inancındayım. 6+0+4'ün bizim için tek güzel noktası Emre Çolak, Yekta Kurtuluş, Engin Baytar, Ceyhun Gülselam, Erman Kılıç, Umut Bulut, Gökhan Zan gibi yerli oyuncuların 3'ünün her maç mutlaka en azından 20 dakika da olsa oyuna girebilecek olmaları ve hazır durumda kalmaları olacaktır diye düşünüyorum.

Tamamdır işte kapandı transfer dönemi. Bir de Riera gidip Ali Adnan gelse tam olacak. Ligin şu an en hazır takımıyız. Yine domine ederiz tabi inşallah diyelim.

Arkadaşlar, bu videoda futbolcuların üstündeki siyah şey nedir; bilen var mı?

[video=youtube_share;ZHIkSxDhmIc]http://youtu.be/ZHIkSxDhmIc[/video]

Shrewsbury Town maçında Sneijder'in üstünde de vardı. Maç sonu formasını çıkartınca ortaya çıkmıştı.

Futbolcularin fizik performansini olcmek icinmis Bora Bey.

Ya bunu bir tek ben dusunmemisimdir heralde ama, Villareal'in Riera'ya yillik 1.5 milyon euro teklifi oldugu soyleniyor. Madem alacagina cok duskun beyefendi, alacagimiz bonservisten verelim 2 milyon Euro da hem yillik 3.5 milyon euroya varan maliyetinden kurtulalim hem de gercek bir sol bek alalim.

Futbolcuların üzerlerine giydikleri bu cihaz, antrenman sırasındaki nabız ölçümlerini ve koşu mesafelerini merkez bilgisayara aktarıyor. Görüntülerle birlikte, maçta ya da antrenmanda, kim ne kadar koştu, bunun ne kadarı faydalı koşu ve benzeri veriler ortaya çıkarılıyor.